Att acceptera whiplash mm...

Tjäna, är bajstrött. Då vet ni.
 
Har precis kollat på idol och sitter här och redigerar bilder. Jag var ute idag igen och plåtade literann, för självklart när jag väll fått med mig en fungerande kamera så blev bilderna åt hel-vete. Varför få det att flyta medströms när man istället kan simma bland klipporna och drunkna? Jag måste börja acceptera att livet inte vill ge mig kafferast, det vill piska mig med spikklubbor och se mig springa fort som fan. Aja, jag får ju konditionen gratis dårå. Men nu har jag min bild och den kan iallafall medräknas till synonymen acceptabelt, taco-lov. Nu är det bara redovisning kvar på skapelsen, vi sparar det svåra till sist, as usual. Gör väll som alltid. improviserar och tilläger komplicerade ord som låter smart, men i själva verket så har jag ingen som helst aning om vad det betyder. Det fungerar faktiskt. Ibland. Men nu ska jag sova, fast jag måste bara dela med mig om en sak. Idag råkade jag ut för statsorientering, icke okej, men väll ute så såg jag sanningen i vitögat. Höst. Det är redan höst! Löv överallt, kallt som (fula ord), och ja, höst. Jag har inget problem med höst fast det har gått så fort! Det var ju typ en vecka sen jag lökade i shorts och linne, och nu bah: "kan någon ge mig en mössa och vantar? Halsduk är lugnt. För det har jag ju redan på mig.." 
Nej usch! Höst är supermysigt men det hela har gått för fort. Jag får fan Whiplash skador av all speed. Nu är det ett sådant tillfälle då jag bara måste acceptera, igen, och jag kan inte göra något åt saken. 
Eller jag kan ju alltid be böner och sjunga psalmer till moder jord. Det skulle jag kunna gå med på faktiskt. 
 
Men man kan ju alltid försöka göra det bästa av situationen. Jodå, försöka återuppleva sommaren med mjölk och jordgubbar är en klassiker för en varm svensk sommar. Dock så satt jag med filt och tofflor och det här med sommarfeelingen gick sådär, men gott var det (huvudsaken, right?). 
 
 
Synes och höres, BON VOYAGE! 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0