Jag gillar mina fredagar iallafall!

Vad gör ni denna fredags afton? Själv så ligger jag i sängen, med mina Olw's, har precis sett let's dance och börjar fundera på att gå och lägga mig, för att jag är trött. Det blir en bra historia att dra för polarna på måndag. "Asså jag? Ja, jag gick och la mig tidigt för att jag var trött." Alla kommer bara stå där med öppna munnar och sträcka fram sin händer för att ta på min magiska aura.

Asså, dom säger att jag är cool men jag venne.

Men nu har jag en liten fråga. Är det verkligen fel att stanna hemma under fredagarna? (Sa den som sitter inne i sitt rum...) Men ändå. Främling så känner jag för dig. #singingbee. Kommer nån ihåg det? Jag minns det som det var igår, jag satt på samma plats som jag gör idag, åt chips och sjöng med, sjöng fel. End of the story. Tadaaa.

Bildbomb!

Hola a todos!

Vet ni vad jag känner mig för? Ja, riktig abstinens efter en bildbomb. Kamerarullen är redo och redo att sprängas i en högre grad än Japan blev utsatt för under andra världskriget.

Okej. Där sjönk jag mer än Titanic...

Operation Dagsverke!

Operation dagsverke, they said.
I punched them in the face and said, yolo.

På ett ungefär iallafall.

Idag var det som sagt dagsverke. Det var riktigt hårt och slitsamt. Först tog jag en sovmorgon. Sedan så åkte jag och åt. Slitsamt, slitsamt. Jag var tvungen att välja bland flera olika rätter. Det brukar ta sådär 20 minuter. Enligt min far 45, fast det är en annan historia. Sen så behövde jag prova skor. Höll på att dö av ansträngning. Ni vet hela process tar kål på en. Man måste böja sig ner, knyta skorna, resa sig, ta av skorna, osv. Jag börjar bli gammal jag också, och det sliter på alla kroppens vitala organ.

Nejmen, jag behövde ta det lugnt för en dag. Kände att jag behövde sova ikapp lite, för annars så lär barnen i skolan få uppleva en livs levande Hulken, och det skulle inte se något bra ut, ni vet, en stor grön gubbe som jag små barn. Jag skulle dit för pedofilism så att bara sjunger om det. Så denna dag är tillägnad åt er lika mycket som för mig. Typ 1% er, 99% mi.. Skoja bara.

Hela kakan är min.

Denna kaka var ju så söt att man bara ville äta upp den.

Det är bara att ge mig hela glassfabriken.

Denna kväll valde jag och Ellen att göra ett stort misstag. Vi valde att se på min favoritfilm, Million Dollar Baby. Så nu sitter jag här, med hela Niagarafallet i ansiktet och frågar Gud "varför".. Dessutom har jag suttit ner i 2 timmar så that svett skulle kunna fylla en hel pool, fast det säger jag ju inte.
Och vad är det som fattas? Jorå, glassen var där, så vi kan helt enkelt kalla detta för scenario för en Hollywood akt. Fast skillnaden är bara den att vi inte varit i kontakt med en snygg amerikansk surfare som funnit kärleken i en annan puma på andra sidan Antlanten. Det kanske var därför vi åt glassen för att täcka det tomrummet, bara att vi inte vågar erkänna det för oss själva. Vem vet? Folk skulle kalla det psykiatriskt vansinne, själv så skulle jag säga "Dagen Ungdom".
Hursomhelst, en fantastisk film som är så bra att den blir bra.

Och känslan utav att det är skola imorn får mig att bli på ett sådant bra humör att jag skulle kunna bosätta mig i en Ben N' Jerry kiosk och rabbla "Älskar, älskar inte" genom att ta en sked glass vi varje tillfälle. Nej men, påriktigt. Inte alls taggad..

Ni får ha en trevlig söndagsafton!
Tack och adjö!

Wut.

Under matte lektionerna så är jag Macklemore i egen hög person. Jag sitter där och bah: Wut wut wut wut wut, varenda gång.

Saken gör det inte bättre att jag dessutom är själv.

Vad är det hon vill få sagt?

Jag kommer in en dag till mitt rum och får se en bok ligga på sängen. Skönhetsbibeln står det på den. Oj, vad trevligt att min mor fixar grejer till mig tänker jag. Efter några sekunder så inser jag vad jag missade för 2 sekunder sen. Skönhetsbibeln, vad vill min mor få sagt, vad menar hon med det?

Nu sitter jag här undrande vad jag gjort för fel, för att om min mor inte ens litar på mitt utseende.. Vem ska? Äh, i värsta fall så får jag väll ta boken och elda med när jag blir utkastad ut huset.

Alla dessa dagar.

Hej alla människor! Och icke människor, eller vad ni nu kallas?

Min uppdatering tycks ha fastnat i rävboet. Har haft så fullt upp att jag bara aa, juste, de ja. Men nu tänkte jag säga vad som hänt under dagarna då min uppdatering blivit uppäten av vargarna.

Det var lördag i lördags, och efter lördag kommer söndag. Så i lördag och söndags så var schemat fullbokat med genrep och dansshower. Det gick så bra att vi kan ta det nån annan gång. Nej men, helt ok faktiskt. Jag sitter här idag så jag dog antagligen inte. Bra att veta.

Måndag. Studiedag. Det är det som får oss svenska skolelever att faktiskt uppskatta lärarjobbet, när dom jobbar och vi får ledigt. Jag och Ellen fann denna, extremt fina och soliga dagen, som en perfekt dag att ta svängarna förbi centrum och shoppa. Det är nu jag sitter här och slår pannan i bordet och bah: "Livet må va hårt, men när Sverige för en gång skull har bestämt sig för att bara generöst med vädret (som händer 1 gång per år) då åker man inte till ett inomhus centrum för att shoppa.." Gjort är gjort, djupt men sant.

Efter måndag så kommer alltid tisdag, och efter det onsdag. För det är ju så "coolt" att vara mainstream, snacka om att veckodagarna lever i dagenssamhälle. Ja, lika fantastiskt som det låter. Plugg.

Det är nu ni ska ge applåder och vara i helt extas och låta som sälar för att jag kom ihåg veckodagarna. Ni vet, man får bara sämre och sämre minne med åren. #randomfacts.

Bye!

Schweizisk choklad må vara ett finare alternativ, men kom igen. Inget slår en gammal hederlig Marabou mjölkchoklad.

Missade ni matchen? Kolla Facebook för resultat.

Godmorgon var det ja.

Idag så vaknade jag upp och bah: "asså. Jag har försovit mig..!" Okej, kanske inte så lugnt det var mer, slänga sig upp ur sängen, trött som en sten, irrade omkring i cirklar och tänkte på var enda svordom jag kom på. Och dom ska vi inte nämna här, då lär bloggen behövas stängas för gott. Sen så när jag fått på mig kläderna, det är då jag inser det omöjliga. Jag stod i ett skäl där jag inte kunde avgöra om jag kan förflytta tid och rum, eller om klockan alltid hade gått en timma tidigare än vad jag trott. Jag vet fortfarande inte. Så nu sitter jag här, äter, kollar tv, och grumlar och funderar. Hur som helst. Jag kunde ha sovit längre oavsett och jag är sugen på glass. 
 
Nu ska jag fortsätta äta och tycka synd om mig själv här ett tag. Snacka om tröstätning.
Goodbyers!
 

Ser det där som springer där borta? Det är min tappade kontroll.

Nu är det så gott folk, att Ida går sin sista termin i grundskolan. Gud vad roligt tänker svenska folket nu, men nej. Vår terminen i nian. Bal. Balklänning. Ida tappar kontrollen brutalt. Jag har varit så trött på denna bal så jag kunnat stoppa ner ena fingret i halsen, sedan det andra, och bara spy! Fast nej, det har jag inte. Än iaf. Men jag menar påriktigt. Vi är alla små flickor som borde bry oss mer om vilken leksak vi får i våra Happy Meal, inte vilken färg som passar en bäst. Jag blir seriöst rädd, jag vill bara gömma mig under täcket och vara rädd.

Men jag har en plan. Eller två:
1. Ta tillbaka pengarna och stanna hemma och köpa grillat för dom.
2. Gå dit naken.

Livet vore så mycket lättare om alla bara tänkte som jag.

Observera! Jag sa bara lättare, inte smartare...

Nämen, där ser man!

Nu finns mitt namn ute på Coca-Cola flaskorna runt om i landet. Jag känner mig både hedrad och smickrad. Snart så lär väll mitt namn dyka upp på system bolagens påsar också.

Lycka är...

...När man hittar reklam som detta. Jag blir som ett barn på Disneyland som springer runt bland alla personer i dräkter och skriker "DOM FINNS PÅRIKTIGT!" Eller som Pinocchio som blev överlycklig för att han blivit en riktigt pojke, shit! *Spoiler Alert*... Men hur som helst, vem har inte velat uppleva samma äventyr som Kalle i Kalle Och Chokladfabriken? Säger du inte jag, så vet jag att du ljuger. Detsamma som om jag skulle säga att jag inte blir hungrig utav att se den, det skulle aldrig vara en fungerande lögn. Jag är alltid hungrig...

Men iallafall, checka!

Citaternas citat...

Ida: Då sa Bamse!... Då sa Bamse!... Då sa Bamse!...
Ida: Vet du vad han sa?
Ellen: Nej.
Ida: Inte jag heller...

Andra bräddgrader

Howdy Partner!
 
Hemma nu efter ännu en helg på Ellens finfina landställe! Ni bah: "Snacka om stammis". Och jag bah: "Gratis mat och tak!" Men nej, så är det verkligen inte. Det är bara spendering utav tid med sin vän och hennes nära och kära i andra miljöer. (observera den punkten). Inte för att jag vet varför jag nyss förklarade det där, inte för att jag riktigt vet något förtillfället, och inte för att jag vet vad jag ska skriva, jag vet bara om att man alltid brukar dra tre exempel i Sverige området. 
 
 
Brist på fakta, aa, så länge som den inte onödig, då är det bara, COME AT ME BRO!
 
Jag önskar av hela min tå att jag skulle förklara min helg mera ingående, men ni förstår att så fort Ida ska tänka, så slutar det med att en karusell med hästar snurrar i hennes huvud. Rätt underhållande, men användbart? Njaa. 
Men en bild bekriver mer än 1000 ord. WOLAA! 
 
  
  
  
 

Smärtsam honungsmelon...

Nu ska jag berätta en liten historia för er. Det var en gång en flicka som kommit hem till sitt hus i byn. När flickan kommer in genom dörren så får hon syn på en den största honungsmelonen hon någonsin sett. Artigt frågar hon sin mor: "Mor, tror att jag skulle kunna få en smakbit utav denna läckerhet?" Hennes mor svarar: "Det är mer än tillåtet mitt barn." Flickan tar den jättelika melonen in till köket och tar fram skärbrädan. Hon lägger melonen på köksbänken, men dragningskraften får den stora melonen att dras utöver kantan på bänken! I ren impuls slänger sig flickan över melonen i hopp om att låta dess läckerhet bevaras lika läcker. I samma sekund som hon slänger sig över melonen så släpper hon skärbrädan, som långsamt faller och dras mot jordens mittpunkt. I dess fall så hinner den vrida sig i en vinkel som låter dess ena hörn vara föremålets ledare nedåt. Men skärbrädan stoppas på sin resa till jorden inre genom en stortå som kommit i vägen. Skärbrädans hörn slår i med ett stort brak på höger stortås nagelband. Smärtan transporteras ut genom tåns onda punkt ut i varenda gen kroppen haver. Först gör det så ont på flickan så att hon inte kan beskriva det med ord, och sedan så gör det ännu lite ondare. Så nu sitter flickan med en blå svullen tå och förtärar sin melon och frågar sig själv om melonen var värd det. Nämnde jag föresten att flickan var jag?

Vad kan vi ta oss för lärdom utav denna historia då? Jo! Att om du ska testa jordens dragningskraft, se till att flytta känsliga föremål först. De kan förstöras och i sina värsta fall.. Gå av.

 

 
 
↓↓↓
 

Livet är hårt.

Tjotjena!

Just nu ligger jag i sängen och halvsover som en tjock panda efter att ha ätit hela bambuskogen. Jag har seriöst gjort allt som man skulle kunna tänkas göra under livet på en dag. Nej, då syftar jag inte på fyllefest, mer vardagligt, typ sprungit runt kvarteret naken osv. Ta det lugnt! Bara ett skämt.

Dagen började med att jag mötte upp en kompis och vi drog in till staden och fikade. Standarden ökar. Vi har lämnat smartphone tiden då det var så man umgicks till att äta. Snart lär det väll bli iPhone+fika i ett. Snacka om att vi inte kommer att behöva bilar i denna värld då, det är ju bara att rulla ut på gatorna istället. Tänk vad coolt att ring sin vän och bah: "Jag rullar nu, är hos dig om 5 min"... Jätte trevligt var det hursomhelst.
Sedan så var det ju bara ta och fara vidare till träningen efter det. Träningen började tidigare för att det skulle bara en super rolig överraskning innan.
The big surprise... "Ni ska springa 1 mil" och jag bah: "Det är för många nollor i det talet att jag inte ens kan tänka hur långt det är..." Fast nu är det så att jag är som jag är (like no shit!) så jag är en person som finner detta med att springa extremt kul, så jag var hyperaktiva barnet i ett rum fylld med människor redo att hungerstrejka för saken. Anyways så gav vi oss ut på banan, och det fick bli endast 4km istället och annan fotbollsträning efter det.

Sen så var det ju dans. Där hade vi fått skjortor som vi skulle måla till showen nästa vecka. Måla på kläder, med händer, det är som att uppleva barndomen på nytt. Man får alla dagisbarns-gener i kroppen direkt. Ni vet, överskottsenergi, leka och bajsa på sig. Oops, kiss och bajs humorn har visst inte lämnat mina gener sen i eftermiddags. Pinsamt...

Och nu är jag hemma, har pluggat, duschat, packat, kollat hockey och nu har jag varit en utslagen panda också. Medans allt jag vill göra är att sova. Men drömmar är väll till för att krossas, precis som denna...

Livet är hårt.

Spårat party!

Hello allesammans, och ni andra!
 
Slutade klockan 1 idag! Är det änglakören jag hör? Så fantastiskt underbart att det enda ordet jag finner är underbart. #Somedeepshit. Sen far jag hem, lekte lite med Ellen som man sa när jag var ung, nu kanske man säger latja eller kanske till och med chillaxa. Ja ni vet, jag måste ju tänka på hur jag säger saker. Det är inte lätt att vara populäraste ungdomen i stan. Ja ni förstår, bondgården är enorm! Två stall, tre hagar och ett hönshus! Populär där och du kommer att ha hela livet i en ask framöver. Asså dom säger att jag är populär, men jag venne... 
Vi levde livet och härjade runt som tonåringar gör nu för tiden, knark-langar osv. Fast ne, vi är mammas flickor ända tills vi blir tillsagda att städa våra rum, då släpper vi ut våra inre varulvar. Jag har döpt min till Jacob. 
 
*BIG JOKE*
 
Sen så var det ju så att kusinen min fyllde 12. Det gör hon bara en gång i livet så det blidde kalajs. Värsta öset, jag menar halva släkten var ju fan där! Haha, men jag ska inte säga något. Jag brukar själv sitta där med min party-hatt forever alone och frosa i mig frysta köttbullar, typ. Då känns släkten som rena rama Oscarsgalan. Inte för att det är något fel på frysta köttbullar, det är rätt gott faktiskt. (Ni kan sluta tänka eeuuw i era huvuden nu...) 
Men hursomhelst så bjöds det på mat, så jag är nöjd. 
 
 

Born to be wild?

Hola! 
 
Sitter hemma just nu och klockan är 11.30... WoopWoop is the sound of the police? 
Vi har håltimme i 2 och 1/2 timme, så jag gick hem till min mor och åt istället. När man väll trodde att man var badass, så visar det sig att det var fullkomligt lagligt. Det är bara att inse, när ungdomarna drar ut på klubbar och festar med alkohol så kommer jag att stanna hemma med mamma, kolla på familje program med min OLW chipspåse och ett glas mjölk. Inte för att jag har något emot OLW men sammanhanget kanske inte låter så lovande om man vill leva ett liv utan att vara socialt inkompetent. Dags att ändra vana.. 
 
For the moment så checkar jag punkt på teven, eller punk'd för att låta lite som en såndär flashig amerikan. Jag har hört att man ska lyckas i Amerika så nu kanske jag lyckas få livet jag blivit född till. 
How to lyckas in the liv! Gör ord till american-style. Visdomsorden från svensken... 
 
20 grader i min by idag. Sverje kanske lyckas med konceptet sommar.
Och det är nu som det snöar imorgon... 
 
SOLONG! 
 

Och så ska det förbli...

Ska egentligen plugga inför matte-nationella, men eftersom jag heter Ida, så gör jag en ny bloggdesign istället. Vad tycks? Jag har hållt på med denna ett bra tag nu, så om ni säger något som anses vara på nivåer lägre än ok, så lovar jag er att jag spränger bloggen i luften. Just Sayin. Men det är fortfarande lite små fix kvar som jag inte orkar göra för tillfället. Ansträngd på hög nivå! Ja, alla måste ju ha sitt eget sätt att komma i form. 
 
I lördags vare ju tjejmiddag hos Moa. Kvällen bestod utav middag (ni bah: nää lunch!), snack och laglekar. Det sista gav nostalgi hela vägen ner till ändan. Ni vet typ äta kola-snöre så snabbt som möjligt, frågesporter och sådant. Asså jag blir som ett barn med sin första glass. Jag blir helt övertagad, hamnar i exstas och måste lämna placet med ambulans. Det är jag det, andra personer brukar dra slutsatsen det är bara en lek. Tur att någon blir nöjd iallafall, otacksamma människor. Fast jag är den personen som skulle kunna göra en glädjedans för en sten, men det är en annan histora. Det var hursomhelst Über bra. 
 
Bilder från Mosis. (Nej, hon är ingen potatismos. Det är ett smeknamn...) När ska ni lära er?... 

Fotboll när den är som bäst!

Hello guys!

Hade fotbollsmatch igår kväll. Måste väll säga att det gick riktigt bra eftersom vi vann med 4-3, även fast dom hade en riks-hemmadomare. Det var så hemskt med den där domaren att jag under många stunder fick den där känslan bär man bah: "Jag tar dig, din fru, din familj, och brevlådan om det behövs!". Sen så laget vi möte var såna mesar att det blev komiskt. Dom spelade fult, fast så fort vi tog bollen ifrån dom så började dom gråta. Lite som att ta godis från ett barn. Underhållning på dina villkor som visat skulle sagt det.

Senare idag så är det dags för Moas tjejmiddag. Ja hon fyllde ju 3 år för några veckor sedan, och det gör man ju bara en gång i sitt liv så det ska firas med glass och nickelodeon.
ByeBye så länge.

Sa jag 3 år? Nejmen förlåt! menade 2..

Skoja bara.. 16.

Mat osv.

Idag har vi en lycklig Ida. Det är nämligen så att just idag så har vi haft knytkalas på dansen. Ni förstår, det är lite av en tradition vi har. I slutet av varje termin, vid någon danslektion, så tar alla med sig något gott och vi har ett knytkalas. Egentligen så tror jag att det är ett sätt för vår danslärare att få oss att dansa bra. Ni vet, vi är alla tonårstjejer i våra bästa år, muta oss med mat och ni kan få oss att slicka golvet efter ett svettigt zumba-pass med 70- åriga gubbar. Så dansar vi inte tillräckligt bra, så blir det ingen mat. Ni kan tänka er hur #%@!?*+ bra vår dans är ;) Ja, så jag hade med mig lite homemade sunshine cookies. Skoja bara. Sådant ska ni akta er för, roligt starka grejer det. Nejmen det blev, black and white chocolate chip cookies av högsta kvalité. Folk åt dom iallafall, fast det är sådant man kanske gör bara för att vara snäll. Nu blev det jobbigt. Visste att jag skulle gjort sunshine cookies istället. Det går alltid hem bland ungdomarna, och vuxna för den delen. Satfläsk.

Jag vill bara säga er att bloggen är under konstruktion och vill snart bli tillbaka i sitt normala ursprung. Aa, han har fått i sig lite för mycket kakor. Ska skaffa en skylt som lyder: Mata inte bloggen. Han får brutala ändringar.

Jaha! Var det Valborg?

Hello damer, herrar och hens!

I måndags så var jag på en liten inspirationskväll på ett gymnasium jag sökt. Det serverades mat så jag var hel nöjd.

Igår så blev det svängarna förbi Ellens landställe. Det var tydligen Valborg i år igen, och alla pinnar verkade tydligen inte brunnit upp sen förra året så det blev väll till att stå och se till att det skedde detta år istället. Är det bara jag som aldrig har förstått syftet med Valborg? Det är egentligen en högtid för personer att supa sig fulla, vila upp sig dagen efter, för att sedan back to busniess efter det. För en annan så står jag vid sidan av brasan en hel kväll snurrandes i långsamma jämna rytmer, som ett levande grillspett, i försök att inte förfrysa. Lovande högtid. Vi blev kvar där på landet en natt och nu sitter jag här. Jag kanske borde göra mig i ordning. Jag tror jag gör det. Jag tror att det var menat som ett hejdå.

RSS 2.0