Kanske borde plugga..?

Hallå där Ida här!
Höll precis på med att föra över lite roliga ringsignaler osv till min fina iPhone, så att man kan låta bli att bli förvirrad så fort man hör en signal nånstans. Alla låter ju likadant! Men jag vet inte vad problemet med Apple är, men varför har dom gjort sina produkter så sjukligt komplicerade! Rena rama DaVinci koden av hela bolaget. Steve Jobs måste ha varit ett fan av boken. Jag har hur som helst stängt ihop datan nu. Det var antingen att ge upp eller att slänga comprutern in i väggen :|

Har insett att mina blogginlägg under helgerna är som mammutar. Det finns inga. Ska försöka att ändra på det, men man kan ju inte lära en gammal hund att sitta. Jag är ju då ingen hund, men detsamma måste väll gälla en gris? ;) 
Aja, under denna helg så har varit på hockeymatch efter hockeymatch och jag har plåtat och plåtat. Mycket slit för att slippa hamna med en gräslig rutig skjorta bakom disken och säga hej å välkommen till McDonalds. Grattis mat, men jag skulle lukta fritös till dagen jag dör. Lukten skulle säkert ta sig hela vägen till mitt hem och bli nya generationens vägglöss. Det är med take away skulle liksom spåra ut. Nej Ida. Gör dina läxor så att du får en chans att bo på ett ställe som inte inkluderar mammsen eller pappsen. Det vore väll väldigt bra, huh?

Vad mer? Var hemma idag. Har gått och blivit sjuk. "Ida. Vad har vi sagt?! Inte slicka på stängerna i tunnelbanan!!" "Oj förlåt. Jag glömde..." Men glad är ändå jag, för att jag fick en semla idag. ^^
Det kanske är trevligt att bo med päronen ändå? ;)



Byers!

Långa dagar...

Det enda positiva med att sluta klockan fem är... 
Jag bara skoja. Det finns inget positivt med att sluta klockan fem. 
Det kändes som ett jag precis att klarat mig från ett krigsfält när jag kom innanför dörren. Jag lixom kröp upp för trappan till dörren och ramlade sedan ihop på golvet. Eller nästan iallafall, det kändes typ så. Magen var in och ut och huvudet hade jag tappat på tunnelbanan någonstans, det var som en scen ur Alien-filmen. 
Men nu så är pyjamasen på, middagen är äten, och det är Revenge-Torsdag! Dagen är räddad, livet är rund som en köttbulle så det rullar, och imorn. Ja imorn är det fest för att vi slutar 11:15, så jag skojade två gånger, det finns trots allt något positivt med att sluta klockan fem ;) I'm so damn funny! Så många roliga skämt! Om man kunde vinna Nobelpris i roliga skämt, då hade jag tagit hem varenda kategori ;) 

Kvällen fortsätter och det gör jag också. 
Solong babes! 





Ida på snapchat.

Ni vet den här underbara appen snapchat? Aa, det vet ni.
Iallafall, mitt bruk utav denna kreation har, inte oväntat, gått överstyr. 
Appen har börjat lagga, inte helt oväntat insåg jag efter att ha kollat igenom dessa...






And the list goes on...
Och ja, jag har screenshotat från min egen snapchat, men det är perfekt uppmuntran när man är nere. Att skratta åt sig själv. Det är mitt tips till er! Och det fungerar 9 av 10 gånger. 
Jag kan ha testat, ja...

Skön morgon.

Ni vet en sån där morgon som alltid flyter? När man kan gå runt hemma, göra sig i ordning, kolla på tv och äta frukost, allt utan att stressa och ändå få lite tid över. Det hände mig i morse, första gången på länge jag haft en sån skön morgon och precis när jag var helt klar och reda att gå, då kom jag på att jag gått upp 1 timme för tidigt...
Hel-vetes blub fisk! 

Men, idag blir det nudelwok till lunch.
Så dagen är räddad! 



Det är såhär jag pluggar!

 Veckans kortaste dag. Skola 9:20-11:50, och kommer hem och avlider. Jag hann bara få på mig pyjamasbyxorna lite snabbt innan jag låg som en dreglande pöl på min säng. 
Varför kan jag inte somna lika snabbt och djupt när jag väl borde? Det verkar tydligen onödigt! 

Nu borde jag egentligen göra en hel del mattematik, men så fort jag försöker att tänka så drar mitt huvud sig tillbaka till denna kudde. Det är som en hel-vetes magnet, och jag är för svag för bryta denna process. 
Eller så är det ett medvetet val att låta bli. Ibland så får man unna sig att skippa allt plugg. Även fast det händer ganska ofta. Hehehe. Det kommer att bita mig i arslet senare så vare värt det idag. 

Jag ska ge er ett tips. Fötterna vid huvudändan utav sängen. 
En grym experience. 
Nu förstår jag Pippis kärlek för detta asså :)




Helgen i repris antar jag.

Hallå där Ida här! 

Detta inlägg skulle egentligen ha publicerats igår, men självklart så kom man åt djävulens konstverk, det enda den är bra för att är att vara i vägen. Så mitt inlägg förstördes och i en arg protest så skrev jag inte om det. "Hej jag heter Ida och mitt mellannamn är kollektivbestraffning!"

Vi drar en snabbspolning på helgen som gått, har för en gångs skull tagit tummen ur arslet och gjort en massa saker denna helg istället för att ligga i sängen med tv:n på. Vilket jag gör just nu. Busted, men det är jag värd nu när jag skickat in min läxa i tid. Observera: I tid! 
I fredags så träffade jag gamla goa konfa-buddsen! Det var verkligen på tiden, man kunde ju nästan tro att hälften av dom hade hunnit bli begravda så lång tid det har gått. Men icke då. Vi träffades vid taco bar och åt. "Eller nä, vi simmade i deras pool" sade Ida med ett ironiskt tonfall på hennes röst ;) 
Sen bar det åt hem till Amanda för att se på film. Eller aa, vi såg ca 5 min på The Girl With The Dragon Tattoo längre kom vi inte innan vi insåg att ingen kommer förstå nånting eftersom hälften satt med ryggen mot tv:n ish. Det blev sång och mys i soffan istället, bara för att jag har den där unika musikaliska gåvan som endast Mozart tidigare haft. Tjurskit. Jag satt och lyssnade medans alla andra spelade gitarr och sjöng! Mysigt anyways! 

I lördags så var det ledarinvigningen. Yeah you heard right. Jag är nu officiellt en ledare! Stackars barn på det läger jag kommer att leda, lär komma hem med trauman. Borde skaffa en varningsskylt som lyder: Varning för Idor, de vill inget väll, men kan bitas iallafall. Typ. Men nu är man en ledare, har fått min ledar-jacka och då är det officiellt. I guess. Hann även med att gå på en hockeymatch denna dag. Hur bär jag mig åt egentligen? Snacka om att bokstavligen käka Duracell-batterier! O.O

Och i söndags så var jag med Ellen Palla Äpplen. Vi åt och kollade på frozen! Nej inte den äckliga filmen då de sitter fast i liften med huligan vargar, vi snackar tunga grejer nu, den nya disneyfilmen. 
Den var super! Jag rekommenderar den starkt till alla mina läsare i alla åldrar. 5 av 5 baconklubbor! 🍗🍗🍗🍗🍗

Nu ska dejta min säng. En favorit i repris. 
Tack och hej för både mig och min leverpastej! 






4 veckor för 10 min.

Hallå där Ida här!

Har precis kollat på, The Three Days Nanny. Note till mig själv: Skaffa aldrig barn!

Har snart gått en hel vecka i skolan. Men bara nästan, för att igår så var jag frånvarande, för att Ida skulle träffa farbror doktorn och nu, ja nu är bandaget och stiftet borta! Jag väntade i fyra veckor på ett möte som endast tog 10 minuter. Man bah: okej, här har jag kämpat för mitt liv under en månad och sen så tog det tio minuter att få från handikapps-toaletten in till damernas. Men nu guys, nu är Kalle anka dagarna över. Foten må vara sönder flagnad och svullen och blå, men så snart som denna Frankenstein-maskerad är över så kommer det faktiskt att vara en fot och inte nutidens Syrien. Det var kul så länge det varat, men inte deppa med att handikapps-dagarna är över, nästa fot väntar. Så exalterad. 
Om det fanns något som heter ironiker, då skulle jag vara professionell. 

Annars så har jag varit med Ellen Palla Äpplen hela veckan. Super mys! Vi tog fredagsmyset till en helt ny nivå. Vi gjorde det på en måndag! Jag lovar, inget kriminellt hände, även fast det verkar så, men inga kriminella handlingar här inte. Lovar! 

Nu är det  dags för Revenge-torsdag på tv:n igen! So exited! Sa den som redan sett alla avsnitt. Jag är som ett barn. Älskar upprepande filmer. 


I favorit fåtöljen, framför tv:n, med lite late night snacks
Grattis Ida, du har nu kvalificerat dig till en gubbe.

Fredagsmys på en måndag. 
Vad händer med världen? ;o




Ordning och reda, jag vill ha mina pengar på freda!

Hello guys!

Nu är jag tillbaka i min ordning igen, i min fatboy, med nya Geordie shore på TV:n, och med en kopp te. Det var på tiden, jag vet inte riktigt vad som har hänt. En operation och livet är helt upp och ner! Jag har missat Geordie Shore och vissa dagar så har teet till och med uteblivit. Nej usch! Panik! Back to business, ska tillbaka till skolan imorn också. Livet kanske går tillbaks till sin rätta plats. 
Kanske. 

Idag så var jag iväg och firade lill-kusin! Eller lill-kusin och lill-kusin, fyller ju 3 hela dagen idag! Nej, jag tänker inte acceptera, jag tänker inte förstå, lill-kusin även den dagen då han fyller 50. OMG, hur gammal ska barnet bli egentligen?
Har redan börjat få sådana moder-känslor. Jag säger bara, "nej tack!". Inga ungar på bra länge! Tack, men nej tack! 

Annars så har jag pluggat! Och arbetet blev klart i tid! Händer inte varje dag! Och så kommer filmen(arbetet) säkert inte att fungera på redovisningen imorn. Tänker därför passa på att vara stolt i kommande 14 timmar. 

Ha en trevlig kväll! 

Tårta och grejer! Man fyller ju bara tre en gång,
huh?

Nu är man så stor att man kan blåsa ut ljusen 
alldeles själv ^^



Grönt, definitivt, grönt.

Man behöver inte ens vara kvinna för att känna sig kvinnlig i detta rum. Toalettsitsen stannar för evigt nere här inne. 




Jag verkligen gillar den där gröna tonen. Det bara skricker grönt om det!

Nyårslöften

Detta med nyårslöften. Det är något som man bestämmer vart enda år som håller i ca 1 vecka så att man ska känna sig misslyckad och försöka men nya löften nästa år igen. Circle of life. 
Men ändå så skaffar man sig dessa löften. 
Nästa år ska mitt nyårslöfte vara "inga nyårslöften!"
Fast det är ju ett nyårslöfte. 
Oh god damn it.

Här är min lista:

1. Sluta svära. Ni bah: "hahahahaha, den var bra!"
Jag bah: "hahahahaha, den var bra!" 
Fast jag ska försöka, men det är svårt. Det är som att bli av med ett nikotinberoende typ! Det låter ungefär såhär nu: "faaaaaaaaaan.-ta!" Eller typ "fan! Åh fan, nu svor jag igen!" Så nu om ni undrar vad ord som, bacon, kommer ifrån, då är det en alternativ svordom

2. Bli vigare. Det kan man leva utan tänker ni säkert nu, men livet är svårt när man är lika vig som ett kassaskåp. Det är ju knappt att man får på sig strumporna själv! 

3. Bättre hållning! När jag går på stan så pekar barn på mig och säger "Titta mamma! Quasimodo!" Han är må vara söt men det är ju alla disneyfigurer. Jag är dock, tyvärr, ingen disneyfigur. Sen så är det ju inte ergonomiskt att gå runt som jag gör. Vi kan ju säga så iallafall, för att det låter bra.

Lycka till med era nyårslöften! Och jag önskar mig själv lycka till också, för det behöver jag...







FF, fredagsfest

Standard fredagkväll.
För att jag känner att sitta hemma och göra en massa uppgifter och äta kex är så mycket roligare än spendera dessa timmar med mina vänner. 
Nästa fredag så får inte detta ske. 
Fast jag kan ju alltid ta med mig kexen. 
Det kan jag göra.

Idag kom jag iallafall ut för att se Hundraåringen
Jag säger bara en sak. 
Sådär ska jag bli när jag blir när jag blir gammal. Jag ska också spränga saker i luften och fly till Bali.
När man ändå har tid, varför ska man då lägga ner det på att bli ett heltids-russin?


Standard Burger King, eller BK, som dagens ungdomar kallar det.
Vilka legister!


Nya året!

Hi Guise! 

Behövde ta en paus, vila hjärncellen lite. 
Just är mitt uppe i en fet utvärdering om ledarutbildningen. Ni förstår, utan denna utvärdering, inget åka ut på läger i sommar, utan läger inga pengar, utan pengar inget göra, ingen mat, och så vidare. Nu gick det för långt igen. Jag vill bli ledare för att ha skojigt och leka lekar i två veckor, inte för pengar! Om jag behöver pengar så är päron-banken alldeles nedanför ;) perfect! Men jag måste ända skriva denna pryl. Är på sidan 6, och är endast halvvägs kvalitét före kvantitet. Ida goes: no. Detta är det perfekta sättet att fira det nya året! 

På tal om nya året! 

Gott nytt år! Har inte hunnit blogga om det tidigare men nyår firades hos Ellen med hennes familj och bekanta. Man får passa på att fly medan man kan! Mormor och morfar var på ingång här hemm under den kvällen... Så istället för att samtala med dom så satt jag hemma hos Ellen och åt pilgrimsmusslor, hehe! 
Jag borde jobba på ett ställe som skapar "good deals"! 
Jag hade det toppen och jag fick min kyss vid tolvslaget. Ni förstår, jag och Ellen ska ha bröllopet nästa år, det är ett nyårslöfte! ;)



Obligoriska fyrverkeri-bilder.
Remember. 
Obligatoriskt. 

Mitt 2013

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har följt alla gamla vanor som jag gjort hela mitt liv. Rädd för att testa nya prylar. 
Självklart att jag gjort massa nytt detta är!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ehum, nästa fråga???

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Om det varit så, då hade jag varit djupt orolig. 

4. Dog någon som stod dig nära?
 Nära och nära, nej. Men pappas morbror dog. Detta ställde släkten lite upp och ner på sina håll. Som om den inte redan var lite sned. 
Tankar till Per! 

5. Vilka länder besökte du?
 Tro det eller ej, men jag har varit i Sveriget! Klå den ni!
Sen kom man hela vägen till England, London också. Det tog bara tolv år, men vi hoppas på att denna resa fortsätter som en ny vana nästa år..




6. Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?
 Lever i nuet! 
Hah, nu blev ni förvånade hur djup jag kan va! 
Jag vet faktiskt inte om jag kommer att sakna något. Eller jo, ledarutbildningen maybe?

7. Vilket/vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Siffror är inte min grej..

8. Vad var din största framgång 2013?
 Jag fick ett nytt rum, så nu kan jag glädja mig framgången från klaustrofobi.

9. Största misstaget?
Jag köpte aldrig den där väskan i London. Hade varit perfa till allt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har man astma så är man sjuk typ hela året. Jag har nog tappat rn hjärncell eller två så ofta jag har slagit huvudet i sned-tacket, kommer aldrig att vänja mig vid det. Jag har opererat mig om det är en skada? 
Nej det är det inte.

11. Bästa köpet?
Jag är kär i min julgran. Ska gifta mig med Gunnar här!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Det brukar väll vara mat. 
Oväntat va?!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jag fick äntligen lämna grundskolan! Fyfan så skönt att gå i estet! 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Vart ska man börja?
The fox, We can't stop, wake me up. 
 Ni vet, alla sönder spelade låtar från radion...

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 Det är inte direkt så att jag antecknar mitt humör i en bok, men gladare nu när jag går i en bra klass med fina människor! 
 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
 Rest. Står ingenstans att svaret skulle vara realistiskt ;)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Porrsurfat. 
Skåmt åsido. I don't know.

18. Hur ska du tillbringa  julen?
Shut up Människa med stora vita skägget, christmas is over! 

19. Blev du kär i år?
Kommer alltid en och en annan kändis crush...

21. Favoritprogram på TV?
GEORDIE SHORE!! Hur har man ens kunnat andas utan den serien under tidigare liv. Jag förstår inte.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Listan bara ökar😂
 
23. Bästa boken du läste i år?
 Jag har ju läst Hungerspelen ytterligare en gång fast på engelska senna gång, så,The Hunger Games! 

27. Årets bästa film?
The Hunger Games: Catching fire och Silver Linings Playbook. 
Vem sa att jag hade en crush på Jennifer Lawrence, vem var det?!



28. Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Var på brorsans hockeymatch. Denna familj behöver gå på terapi snart...

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att Michael Jackson hade kommit från ingenstans, återuppstådd. Men drömmer är ju till för att krossas... :|

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Allt utom orrig. I can't stand orrar!

31. Vad fick dig att må bra?
Friendos. Stay back, they're mine!!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
"Mr. Styles, My body's ready!"...
Skulle ju inte säga nej till den unge mannen direkt...

33. Vem saknade du?
Hade ju varit kul om jag och Theresia hade röjt mattan tillsammans i gymnasiet, men det är något vi får göra utanför skolan istället ;)

35. Planer för 2014?
Operation på fot nummer 2. 
Åh vilken höjdare. Man blir ju så glad att man nästan spricker.
Varför måste tårna vara i oordning?...

Annars så vill önska er en härlig nyårsafton med god mat. 
Typ huvudsaken!

RSS 2.0