Ledarläger

Pannkakspartaj vad trevligt att vara tillbaka! Blogg.se verkar nu äntligen vaknat upp ur sina bisarra baksmälla och har hittills fungerat bättre än en nykterist. Vi får hoppas att terapin och rehabiliteringen fortsätter att göra sitt så kanske detta inte händer igen. #StayStrongBlogg.se <3

Nejmen, vart ska man börja? Förra veckan bestod väll utav livets stora mainstream, da plugg you know, dehär med att leva farligt kanske verkar ha tagit sig en tequilla för mycket det också. Annars så var det ledarläger på Karlberg i helgen! SING HALLELUJAH! Det var som vanligt super! Gått runt där med super härligt folks, varit allmänt skum, inte för att det brukar vara något problem.. Och ja.. Vad ska man säga mer? Det var bra. Ja. Dock så kan antal timmar sömn tagit sig en liten genväg genom blåbärsriset, men sådant får man räkna med. Just nu lär jag skrämma iväg alla zombies från walking dead, vet inte om jag ska vara stolt eller rädd för det, men det lär jag väll märka framöver. Kanske ni får se bågra fotografier chabladadash!

Skoja bara.. Senare menar jag.

Torr humor.

Men min kära mor gillar mig ändå.

Blääh!

Hej! Vill med detta inlägg säga att blogg.se är något som man inte får säga högt. Det fungerar ungefär lika bra som en katt som lagar mat. Och katter lagar inte mat! Jag ska försöka skriva ett data skrivet inlägg snarast. Adjö så länge...

Biffstroganoff sa kon.

Hello you guys! Nu sådär 11 en lördag kväll har jag börjat hitta tillbaks till min gamla vana igen, ni vet, party hard, hangover, pizza, huvudvärk, iprem, sova, vatten, det har förgyllt min dag. Skoja bara, dagen har spenderas i Kungsträdgården. Tjejmiddag hos Ellen igår. Mycket trevligt, kul att få stifta bekantskap med lite nya personer. Tio nya followers på instagram blev det, (typisk svensk bekantskap, för att allmänt säga hej i korridoren är för pinsamt). Nejdå. Det var en hel dras av människor som inte levde efter ideologin stelt. Eller va ska man säga? Ge kvinnor mat och dom kan snacka i timmar, toppa med godis och ingen kommer ihåg kvällen. Efter det så ruinerade jag familjen på husrum och tak över huvudet. Jag är skickligare än en ficktjuv. Nejdå, jag socialiserade mig bara med Ellen och Maja och vi hade det superbra :) Eftersom blogg.se har eliminerat sitt system drastiskt för mig så kommer jag inte in på appen. Nu säger det ERROR i mitt system, jag menar, ett inlägg utan bilder är detsamma som att gå runt hela sitt liv och tro att man heter Leif, men egentligen så heter man Mike. (Svensk lexikon ruta som poppar upp random) = En analys utav ordspråket tomte utan skägg.

Glasögon gör dig smartare, är nu en konstaterad myt.

Ojoj. Nu är klockan över tolv och jag borde ha gått och lagt mig för längesen. Men nejdå. Plugget höll mig vaken även denna kväll, fast den här gången låter jag det inte ta mitt bloggande ifrån mig, MOHAHAHAH! Okej, ni får ursäkta mina brutalt skumma utspelanden och gester. Efter en kväll fylld med plugg och ja plugg, så blir man lite bortom flytet. Men det är lugnt, jag är van och rutinerad, och det smittar ej så jag tror att det är lugnt.

Jag har strosat runt i min mors 80-tals brillor under dagen i hopp om att se smartare ut och införskaffning av fler hjärnceller. Funkar inte. Dessa fossila medel. Ge mig en kaka och ni får se bättre krafter...

BlubBlub.

Gårdagens inlägg rubbades av substanser från en sleepover med Ellen, men nu är jag tillbaka i stabilt läge igen..

Igår så sov Ellen över här. Det var fin middag, min trofaste far hade lagat något kött som tog 9 timmar att framkalla, och det var en hejdans habarang om det där köttet och gissa vad man skulle göra med det? Ha det i tortillabröd. 9 timmar för att sedan ha det som en taco. Tack och adjö till hjärnceller under detta tak. Men gott var det.

Denna dag var tidig uppgång. Ellen hade en såndär klipptid vid 10:30. Det är egentligen emot min kultur att röra sig uppe vid 9 tiden, men vad gör man inte. Sen så var det lagfotografering med fotbollen. Det är något helt underbart. Stå upp och se söt ut, det har aldrig varit min starka sida. Det ser mer ut som ett misslyckat försök till en framkallning av nysning. Vill ej se resultatet, hela den begravda släkten kommer att vrida sig i graven, fast jag kan ju alltid hyra ut fotot till andra för hjälp till bättre självkänsla hos andra. Win-Win situation!

Jag tog mig genom fotograferingen genom att injicera min kropp med starka medel. Fungerar varje gång.

The typical fredag :)

Hej! Bara så att ni vet så är det fredag idag Jippie! Och om du bor under en svensk tak så betyder det,  fre-hemmakollapåfamiljeprogram-dag. Trofast Svenne, som jag är född till, så har jag bunkrat upp mig framför teven för att kolla på let's dance. För att sätta en liten guldkant sådär rebelliskt så har jag fixat smoothie också. It's Friday, Friday, gotta be rebel on Friday. Ibland så ja. Fast alla happy moments måste få ett slut. Ni vet den där känslan när man satt sig ner och man tänker "Nu flyttar jag mig inte en centimeter"? Den känslan hade jag lyckats åstadkomma med min smoothie i hand. Men precis när jag ska ta mitt första smakprov av min perfekt lena mango smoothie med en finfin accent av citron, så bah: KABAM KLITCH, rakt innanför tröjan med det. But this bitch brought someThe hushållshållspapper to the room, SAVIER. Så lite småmysigt har jag det ändå, i min ensamhet, själv, ensam, sa jag att jag var själv? Men ibland så orkar man inte ha kontakt med omgivningen. Woow, sen så undrar man varför man är själv efter att ha fält en sådan kommentar. Jag måste verkligen jobba på sånt. 
 
Ännu en vecka har passerat som jag har lyckats smita undan musikuppspelningen. Det känns som om jag lever mitt liv som FBI agent under mission impossible. "Dom kallar mig Ida... Ida-a". Kommer snart på bio. 
 
Idag fyllde min livskamrat och väninna Ellen år. Man får gratulera så hjärtligt på 85 års dagen. Ha en fortsatt trevlig kväll på pensionatet Ellen, så hörs vi via våra telegram från 1950 sen. Kom ihåg att slå en '0', annars så kommer du till Indien som senast. 
 
Nu blir det tillbaka till TV-rutan igen. Man kan ju inte missa vem som åker ut, då hänger man ju inte med i samhället under hela lördagen. Det skulle ju vara för hemskt. 
Ha en bra fredag! 
 

Det finns inte många som klarar denna nivå på IQ.

Nu ska jag ställa mig upp hoppa omkring i en ring, lägga mig ner, rulla runt på golvet, resa mig upp, springa runt i cirklar, flytta till Irland, leta efter gröna dvärgar, hitta en, åka tillbaka till Sverige, bygga bo i väggen och steka pannkakor där.

Reaktioner på en del saker, får livet att leka.

Det komplicerat...

Heeey mannen!

Sitter i rummet nu och pluggar och övar för ett uppspel på musiken. Vill ni vet hur det går? Ja på ren svenska, åt helvete. Jag vill tacka denna Gud för att du skapat glass, men jag tänker köra upp detta piano i röven på dig för att ha skapat detta "att kompa sig själv", Jag vill ha en egen måne låter som en gris blivit körd i torktumlaren med en biltuta i stjärten. Näe.. Till och med det låter bättre. Huston, we got a problem.
Sen, Van Gogh, det är en vacker tavla men när jag ska beskriva din blomrabatt så önskar jag att du hade stirrat in i den där gråa vägen och sagt "Vilka karriäristiska drag, denna gestaltning kommer att göra en vacker målning!" U know oss emellan, du hade ändå tjänat miljoner på den med. Varför göra allting så komplicerat det är överskattat.

När partypooper inte var nog...

Chill skoldag idag. Hade först två och en halv lektioner som alla tre bestod utav att sitta med sin smartphone och göra det man gör bäst, surfa på internet, favorit ämnet vare ja. Sen var det volleyboll resten av dagen. Eller man kan iof säga liten bit in på eftermiddagen. Våra resultat presterade till tidig hemgång, så bra var vi. Men vem klagar? Hemma en timme tidigare är som en semester på Bahamas, så jag mår bra. Jag tog mig en lur när jag kom hem och sov fram till middagen. Man får ju inte missa dagens höjdpunkt, duh!

Vet ni vad jag precis insåg. Jag har skrivit detta inlägg i rubriksrutan.. Snacka om att om en utbildad doktor skulle läsa detta så skulle jag redan ligga inne på psyket, men vem klagar? Jag brukar ju ha rubriks brist så det hade ju varit alldeles lägligt. Fast jag blev min egen partypooper denna dag.
-Fy Ida!
-Förlåt Ida..

*Rubrik*

Sista dan på lovet är nu över. Jag har bara ett fult ord att säga. Det börjar med F. Det känns sådär asså, jag vill bara skrika och hungerstrejka. Okej, för brutalt.. Bara strejka. Men snart så, då är det sommar, och sommar är bra, för att det är bra. Word. Men vet ni hur duktig jag har varit under denna vecka? Jag har gjort 4 inlämnings-uppgifter. Ja ni hörde rätt, 4 st har jag lyckats göra. Jag är värd en klapp på axeln och att någon säger att jag varit en duktig hund, nej jag menar flicka.. Nu borde jag vara en bodybuilder så mycket som jag jobbat (Bögigaste jag någonsin sagt och jag borde egentligen ha tagit bort men nu gör jag inte det och det var det jag ville ha sagt och btw jag har ingen emot bögar jag tycker att bögar är jätte trevliga och nu kanske bara kanske ska jag fortsätta) men jag har inget mer att säga.

Bon Voyage!

Och därför, just därför, anser jag att man ska ha strumpor på sig..

Holaas!

Har typ precis kommit hem efter en fin fin filmkväll med lite konfa-vänner. Jag vet vad ni tänker, och ja! Även denna pryl har vänner. Vi såg nån komedi film som jag redan glömt namnet på (brukar vara så). Den var bra hursomhelst, och med Sophies JellyBeans.. Aa vad ska man säga.. Jag såg livet passera framför mina ögon. Och nu är jag skyldig Sophie nya så mycket som jag åt. Det är fascinerande hur mycket en människa kan få i sig.. 0.0

Idag har det redan blivit lördag. Hur snabbt kan tiden gå egentligen? Snart så är jag 50 och sitter där och avnjuter min kaffe. Jag hatar kaffe. Förstår ni ångesten? Skoja bara, men ni fattar konceptet. Näe, jag vill bara gömma mig under täcket och gå i ide till sommarlovet.

Väck mig den 15 juni.
SOLONG!

Ni vet, igelkott.

Hola people!

Idag så fyllde mor min år. 37 blev hon/ säger vi för att jag ska få pluspoäng och slippa städa en bra bit framöver. För att toppa detta gav jag henne blommor och se på mig nu! Favoritbarnet, jag slår på stort.

Idag så tog jag en lång och välbehövlig sovmorgon, jag menar, vad har man inte lov till? Sen blev det centrum med mamma. Ja lite inköp blev det! Så nu får ni akta er. Mammas favobarn och nya skor, jag är lika dödlig som ett vilddjur :o

Nej nu ska jag avsluta innan jag tappar telefunken i ansiktet (det gör ont)...
SoLong!

I'm back!!

OMG, vänner, det var inte igår! Nä, för det var i onsdags senast. Vad har hänt under dessa dagar egentligen? Under påskhelgen så har jag spenderat min tid på Ellens land, där vi gjort massor av skoj ända fram till gårdagen. Utöver att vi ätit, standard, så bestämde vi oss för att hålla oss för att bli sociala. Ja ni vet vad det innebär, telefunks bort! Jag vet, låter chockerande va, jag anser att jag och Ellen kände att det skulle vara som att bestiga Mount Everest, något som vi inte gör och inte kan. Men vet ni vad? En social inkompetent person som jag klarade av det. SING HALLELUJAH! Lite på så vis.

Idag så har jag gått runt i pyjamasbyxor hela dan. Stunder då Ida mår bäst, score! Men finns det inget härligare än pyjamasbyxor? Svar nej. Jag skulle kunna dissa tröjan och leva ett liv topless #barnförbjudet.

Nejmen nu måste även denna partyprisse sova, go'natt.

RSS 2.0