Aldrig ensam med spanska böckerna... :|

Idag så är det tidig träning. Så jag packade mina grejer imorse, laddade upp med mat och tänker "Ja! Väll förberedd och laddad idag för för en gångs skull." och drar vidare till skolan. Väll där får jag då reda på att mina vänner och lagkamrater inte åker direkt till träningen utan hem mellan.. Så nu är vi vid ett sådant tillfälle då jag är i ForeverAlone-bruk. Det är ju bara att leva sig in i skolböckerna man fått med sig. För det ser ju as-ballt ut. "Hej jag heter Ida och jag tycker att det är så kul att plugga att jag gör det överallt U hela Sverige jao!" ish. Detta kommer att resultera vansinne. Nu är det bara att hoppas att någon dyker upp att tala med, och om tio min så får jag säkert ett sms där det står: "hej Ida! Jag vill bara säga att träningen är inställd idag." Och då ska jag säga er. Då kommer jag att göra min egna Hulken film här inne, borden lär flyga ut ur alla fönstren.
Annars så flyter livet på bra :)

Tillbaka till los böckos nu och min mat.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3957406/images/2013/pic_510a8624ddf2b324895b1278.jpg" class="image">

Jag har problem med att välja glass.

Hemma igen efter ännu ett öppethus. Jag har verkligen ingen aning om vart jag ska börja. Det är precis som när jag ska välja glass.. Jag bestämmer mig minuten då vi ska vidare. Det lär väll sluta med att jag hamnar i Haparanda hos samerna. Den här veckan så har jag varit en vandrade mumie, borste från muggpappret. Det hör inte dit. Så trött! Men idag lyxar jag till det med tidig läggdags. Ojoj, får se upp så inte polisen hämtar mig för att jag är för busig.

Vet ni en sak! Middag idag så blev det potatisbullar! För att jag gillar runda saker.. :| skoja bara! Men får inte ni den där lyckan i magen när ni går till skolan och bah: DET ÄR POTATO-ROLLS! Nä, nä.. Bara jag. Men nu har vår skola bestämt sig för att inte servera sådant längre. Lovar att dom sitter i ett hörn och äter det själva. Snåljåpar.

Vi avslutar med ett hej.

Sova nästa, tack!

Halloj mina sköna! Och alla inte sköna, självklart.

Idag så var det fotboll direkt efter skolan. Sjukligt stressigt, vi slutar 16:00 och fotbollen börjar 17:00.. Hur var det tänkt egentligen, när ska man ha tid att äta? Så många frågor som helt blivit uteslutna. Dagens ungdomar kommer ju att svälta ihjäl.. Vilken tur att jag hade med min lilla fruktburk (Ni vet sånna man hade i 6:års) fylld med mackor. Vem vet vad som skulle ha skett annars? Men nog snack om matproblem, det är sådant ni får höra för mycket av här. Jag vet inte om jag hade varit extra snäll idag eller om vädergudarna hade underligt bra dag för att det var plus grader under träningen! Jag kunde faktiskt känna mina fötter hela träningen. Kishti Tomita Hallelujah Moment! Det var som om jag svävade på moln. Jag trodde aldrig träningen skulle komma du jag äntligen kunnat säga: Är det såhär mina tår känns...

Men nu förstår ni. Den här saken på andra sidan skärmen har ärenden att fixa. Just det. Jag ska plugga fysik. Livet vore bra mycket enklare utan NO, men svenska Skolverket tycker tidningen något helt annat. Tänker seriöst baka lite kakor till dom snarast så dom blir snälla och slutar upp med alla dessa fasoner.

Good Byes!

Tio saker...

...ni kanske, förmodligen, hoppas (aa, ni fattar..) inte visste om mig:

• Jag älskar snö. Och så snabbt gick det att bli hatad av svenska folket..

• Mitt bästa citat är: "äh, det spelar ingen roll. I mitt nästa liv så ska jag ändå bara vara en groda.." Funkar vid varje tillfälle,

•Pesto kan jag äta till allt.

• Jag älskar att springa. Därav är idioten en storfavorit bland alla fysövningar. (Det är nu alla brukar sluta lyssna).

• Har blivit beskriven som flum på burk, Vilket stämmer bra.

•Jag kan finna allting så roligt att ord som "pappersark" kan få mig att garva i timmar.

•Jag har aldrig tyckt om Grease-filmerna. Vänta lite.. Jag ska bara bli hängd utav majoriteten av världen, strax tillbaka..

•Min godispåse skulle fallera utan godisnappar och ferrari-bilar.

•En utav sakerna jag ska göra innan jag dör är att åka kundvagn nedför en trappa. Kom ihåg-notis: Hjälm.

•Om jag bara fick äta en sak i resten av mitt liv så skulle det vara Apelsin.

Egopics bidrar till ERROR i systemet.

Har fått höra på senare tider att folket skulle vilja ha fler egopics. Hmm tänkte jag. Hur ska det här fungera? Jag är den människan som hellre tar bilder på mat än mig själv, för att jag finner mat mer attraktivt än människor. Bilderna jag har på mig själv är dom ni sett på bloggen, och det må jag säga, det har varit stora ansträngningar. Det är ju så att alla får till sina egopics med huvudet på sne och plutmun. Själv så har jag några små egopics, men dom är så långt bort ifrån det som möjligt. Ta in en titt i min kamerarulle och förstå varför mina egopics stannar där. Varsågoda, det ser ut... 
 
...såhär:
 
 
såhär:
 
Såhär:
 
Eller såhär: 
 
Såhär: 
 
och ibland såhär: 
 
men oftast såhär: 
 
 
Fotogenik nog? Ska vi behålla nivån jag har på mina egopics eller? Jag kan göra mitt bästa att uppfylla era krav, men för tillfället så tror jag att mina foton precis slog ERROR i blogg.se systemet...
 
 
 

Stockholms tvärbanor är riktigt trevligt.

Hemma igen då. Har fart runt i hela Stockholm idag. Har till och med upplevt hur det är att åka Tvärbana. Fantastiskt. Äntligen kan man stryka det från ens Bucket-list. Skämt åsido.
Hur som helst.
Imorse så gjorde man en tripp till Kulturamas öppet hus. Det verkade väll bra, bara det att alla människor där verkade vara så otroligt stela att jag säkert skulle rubba deras ekosystem genom att bara säga "Hej". Det skulle ju vara lite små jobbigt. Annars så får jag väll göra små pappfigurer att sitta och prata med i värsta fall. Fungerar minst lika bra.
Iaf, efter det så var det hem och äta och sedan vidare att checka film med gott sällskap. Scary Movie 1 och 2. Så otroligt random att man inte kan göra annat än att skratta när man ser dom. Trevligt var det hur som helst.

Nu deckar jag brutalt. Bye!

Bara för att jag älskar foxtrot.

Hallå där!

Orkade icke ta mig tid att blogga igår. Det var 9:ornas dans och spenderade hela kvällen där. Förstår inte varför någon har kommit på något sånt? För att alla 9:or tycker säkert att det är så otroligt intressant att dansa bug, vals och foxtrot med sina skolor en Januarikväll. VI ÄR INGA FOSSILER.

Just nu så pluggar jag el fysik. För att jag kan och är tillräckligt cool och det är överskattat att ha ett liv på en fredag. Man kanske ska ta och säga upp sig från att kunna bli badass..?

Och på den vägen blev detta inlägg bildlöst...

Supersnabb!

Emilia du är nu snabbast i stan.

Dagens äventyr, hela vägen till Filippinerna.

Tjo bros!

Blev inget inlägg går. Fy, nu blir det smisk. Men jag var som en sengångare och hade helt enkelt icke ork. Nog talat om gårdagen.
Idag så hade jag en provträning för friidrott. Ja.. Vad ska man säga? Det var lite annorlunda. Fast så säger jag ju bara för att jag inte vill säga att jag var sämst. Men det var verkligen så att dom snackade om allt sitt friidrottssnack,(som jag absolut inte förstod, det var ju mer som ett öde språk från en ö i Filippinerna än svenska) och själv stod jag där och grumlade, "Jag undrar vad det blir till middag?". Sen efter det så bara sprang dom, var fanns det då kvar att göra? Jag sprang bara efter. Om någon hade ropat: "Ida! Vad gör ni?". Så hade jag, utan att tänka, svarat: "FÖLJA JON!". Vi får helt enkelt se hur det blir med allt det där. Nu blir det duschning för min del. Luktar hästfarm.

Byers!

Nu är det nämligen så att jag har bildbrist. Igen. Så ni kan väll helt enkelt spana in denna enhörning under tiden jag fixar bilder:

Plugg med mat.

Då var man hemma efter dagens alla utflykter. Kändes rätt bra att försvinna hemifrån ett tag. Det kan delvis bero på att jag slipper plugga, men hem kommer man alltid igen och nu sitter jag här med fysikboken. Hashtag-DeppMode ✌. Försöker lätta upp stämning lite med mat. Och på den vägen blev jag överviktigt. Nej men en del lyssnar på musik när dom pluggar, andra måste ha det helt tyst, och jag? Ja jag äter.
Har fotboll om några timmar. Har insett att det ända jag gör på fotbollen är att springa, och misslyckas. Ni bah: redan?! Aja.. Vi säger att jag hör det med charm.

Nä nu måste jag koncentrera mig på att äta.. Och plugga..

Fluffigt gillar vi!

Hallojers!
Det är med sorg i hjärtat som jag måste meddela att gårdagens finfina inlägg inte ville laddas upp och bloggen förblev blogg-lös. Får hoppas att det vill fungera idag då. Annars så får blogg.se mycket gärna ta sig själv.

Idag då. Jo förstår ni, idag så har jag spenderat min tid hemma hos Ellen. Jag ruinerade ytterligare en familj på mat. Standard. Dom har nyligen blivit hundvakt. Super söta skapelser, som lär få trauman i resten av livet så mycket jag pratat med dom med Alvin Och Gänget röster.
För utom att man tagit på hundar så har vi checkat hockey mm.
Bra bra. Nu är jag så trött att jag lätt skulle kunna gå i idé. Så go'natt!

Jag är ej ensam :o

Då var det helt plötsligt fler som tänker som jag gör. Lyckoruset som uppstår. Men det är ju perfekt. Nästa gång jag har en dålig dag så är det bara att säga: "Det gör inget, Jennifer Lawrence har också bara två hjärnceller." Fast skillnaden är ju den att hon driver..



Fotbollsterapi!

Chola! Det där lät ju nästan som choklad!

What ever. Ingen undrade.

Hej, har precis duschat efter dagens fotboll. Känns superb att det börjat igen. Jag är ju som en kanin som måste stimuleras genom att springa runt ett tag, annars så är jag ej kontakt bar, på ett ungefär. Så det var ju alldeles på tiden att fotbollen började igen. Det fungerar ju nästan som terapi den där fotbollen.

Gårdagens planer urartade och byte spår brutalt. Så idag så blir det sängdags ungefär nu. Ja, Bolibompa slutade ju för längesen så, why not?




Träningsvärken ökar

Ser att min statistik har börjar öka. Super najs. Trodde aldrig att någon ens skulle lägga ner tid att läsa om en hjärnlös kossa. Men det är ju alltid lite små intressant kanske?

Vet ni vad denna människa ska ge sig på? Jorå, jag ska gå och lägga mig vid klockan 10. Lär inte hända så länge vår jord är upplyst av en speciell makt kallad internet, men man får väll testa.
Jag tänker inte röra på mig hur som helst. Känns som om jag ska fallera. Har träningsvärk i los låros från träningen igår. Hade hoppats på att jag var i form, men icke då. Som om ni ser en skapelse som ser ut att den skitit på sig, no worries, det är bara Ida som är i farten ;)

Go'natt på er då hälsar skitgubben.

Deal With It

Plötsligt så blev jag super smart.

Lonely, I'm so lonely..

Tjena!
Då var man själv i skolan. Känner mig som ett förvirrat svart får i en hage av kossor. Det är inte så kul som det låter. Men vad gör man inte när man har utvecklingssamtal och alla andra slutar. Det är bara i med hörlurarna och 'forget the world'. För det ser ju inte alls mobbat ut. Aja. Hur som helst så ska jag försöka få mina päron att på något sätt köpa subway till mig efter denna tortyr. För jag tänker inte gå till matsalen själv och sitta i ett hörn och äta. Ful är jag men jag är fan inte så dum att jag inte fattar att man blir den utstirrade i hörnet..

Idag börjar fotbollen! Har längtat über mycket! Fast sen kom jag på att det är utomhus och ångrar mig snabbt.
Nu ska jag fortsätta min självgång i skolan. Hejdå!

Snabb inlägg, snabbast i stan! ;)

Idag så har jag varit så hurtbullig att jag var ute och gick i 2 timmar med Ellen. Framsteg! Har knappt rört mig en meter under hela jullovet. Nu äntligen försvann dom där extra kilona jag kännat under julen. Skoja bara. Jag åt nutella under tiden.. Jag kan inte påstå att det var en överraskning. 
 
Btw. Är det någon som har gett sig på nya Geordie Shore? Jag försökte men gav upp när en kille skulle vaxa skinkorna i offentlig tv. Nej. Ge mig Jersey Shore tillbaka där dom hade censurer, tack! 
 
Old pic, men det var väll ändå så att ingen bryr sig? Och nu så tog jag rätt bild så att min vän inte börjar gråta. 
Bon voyage! 
 

Det bästa med att kolla igenom gamla bilder..

... är att man får ett gott skratt.
Man vet att dom är efterblivna när man ser dom.

Dårhus nästa?

Då var man tillbaka i rutan igen. Ni bah: FUCK!! Men hur som helst..
 
Hej! 
Har precis kollat på revenge, beroende. Jag måste sluta kolla på serier. Så fort jag kollar på något nytt så kan jag inte sluta. Fortsätter det såhär så kommer jag sluta ensam på dårhus. Jag har hört att det är bättre mat på sånna ställen än i svenska skolor så man kanske borde checka in. lol, självklart så är det maten som drar mig till olika öden. Jomen jag har alltid drömt om att bli en tjock amerikan. 
Skämt åsido. 
 
Idag så har jag kollat på en Michael Jackson dokumentär, och för alla som inte visste. Så är jag att mycket troget Michael fan. OK. Sen tog jag vägarna förbi Ellens hus där Aline redan hade gjort sig hemmastad så det var bara jag kvar att äta upp deras hemma föråd av mat. Vi hade en massa skoj, tills dess att vi var tvungna att plugga. Snacka om partypooper. Alltid samma visa. 
 
Nu ska jag duscha, så jag blir fräsch och attraktiv.
Så alla människor, krokodiler, nekrofiler och pedofiler. Adioso!
 
 
 
 

Min lördag!

Då finner man sig i en ishall idag igen då. Det måste nästan vara en familjetradition. Dom flesta ungdomarna brukar väll parta loss sådär på lördagarna. Sen när blev jag så gangster, men jag har faktiskt lyxat till det med en Loka i ishallens cafeteria och dunkar house musik i hörlurar. Det är så man partajar! Känn er underlägsna!

Lill kusinen fyllde år idag också. Hela två bast! Okej jag måste bara säga det här eftersom man hör det varje födelsedag fram tills man blivit 18, "Oj så tiden gått fort", eller är det bara jag som får höra det vartenda år? Aja, var iallafall där och baxade lite tårta. Vad hemskt det där lät. Tar små barns godsaker, snacka om att man blir hatad. Men han fick ju paket så vi kan ju kalla det ett litet byte ;)

Dagens citat

Vi är inte direkt kända för att vara topp smarta i vår familj men idag har jag insett att hoppet är ute för min bror.

Oliver: Pappa, om man har stjärtvärme, blir man då uppvärmd om röven?
Pappa: Oliver, se det såhär. Om du sätter dig i en snöhög, blir du då kall om arslet?

Ja, det ända jag gör är att kolla på tv.

Hallå, vad gör ni då denna sköna afton? 
Själv så kollar jag på Revenge, har aldrig sett det förut men jag har hört att det ska vara något värt att kolla på, så det har underhållit mig denna kväll! Det är typ det första programmet sedan Zack & Cody som erbjuder en smart blondin, kan ju framstå som trevligt och positivt för alla blonda så dom inte klipper av sig håret pga besvikelse av sina hjärnceller. Synd bara att Britney Spears inte hann se programmet.. 
 
 
 
Nu ska jag ta och kolla på Sveriges roligaste klipp, jag kan ju inte göra två saker samtidigt efter som jag är allmänt efterbliven, så byee på er!
 
 
 
Nu ska vi övertala Emilia om att skicka in denna till nästa säsongs sveriges roligaste klipp ;)
Jag bara älskar hur min goda vän tar sats i början. Jorå, i min vänskapskrets skyndar vi oss bara om man är påväg in i en buske eller träd och vi utlovar alltid skrik. Lovade hämnd när hon la upp ett fint bildspel på mig för några månader sen.. What goes around comes around, som dom brukar säga. 

Jersey Shore och Plugg :)

Hellu!

Kollar på första säsongen av Jersey Shore just nu. Jag förstår inte hur man kan bli så obsessed av ett program som egentligen är ett riktigt skitprogram så att kossor är mer värt att kolla på. Men det är så fruktansvärt kul på något sätt. Ni bah: BESTÄM DIG NÅGON GÅNG!! Men det är så dubbelmoral så att man lätt skulle kunna slå huvudet i väggen i frustation. Hur som helst så är det de jag kollar på för tillfället.

Ska nog ta och plugga lite spanska snart. Man märker att skolan är igång nu när läxorna börjar välla fram. Det har gått två dagar och jag är så trött så att jag somnade på so-lektionen igår. Då är den stora frågan.. Hur ska man klara den här terminen? Äh, ge mig mat så lär jag nog klara mig ;)

Varför slutar det alltid med att mina skolböcker ser ut såhär? Koncentrationssvårigheter var det här ja!

Svenska Hollywood Fruar!

Haha, råkade trycka på publicera knappen i förra inlägget. Sånt som bara jag kan göra med SHIT HAPPENS!!
Här kommer bilderna till..

Jan. 08, 2013

Äntligen nu asså! Svenska Hollywood fruar igen, eller så blev vi svenska Hollywood fruar för att vara exakt. Har längtat hela året! Nu kan man äntligen se på tv igen. Lovar att alla hatar det programmet och jag sitter här och skriver värsta kärleksdikten.. Men man måste ju bara se Sveriges skönaste människa, Maria Montazami. Så otroligt härlig människa. Haha, sen så måste man väll se Anna Anka och Gunilla Persson också. Det är ju så patetiska så att det kommer till en gräns så man bara kan garva åt dom. Att dom ser ut som russin hjälper ju allmänt till.


Min kväll jao!

Hello!

Håller just nu på att föra över alla mina bilder osv från telefunken till datan. Med tanke på hur det går så borde jag inte kalla mig för IT-tekniker direkt. Om det inte fungerar snart så kommer jag att langa saken i väggen och sedan köra över den med dammsugaren. Tur att det inte är en gammal Nokia, då hade jag väll säkert pajat både väggen och dammsugaren utan skråma. Aja, ska kolla på Victoria Secret Fashion Show snart. Fråga mig inte varför, vill väll ha en sån där härlig självförtroende boost man får när man ser deras överflödigt stora kroppar. Ja, och så kommer jag att sitta där med 8 chipspåsar, 32 läsk och 92 godispåsar.. Men jag gillar mat så tänker inte få anorexi..

Skidåkning!

Hooola!
Dagen spenderades tillsammans med Sophie i Väsjöbacken. Skidor blev det ja. Tänkte att jag är lite mer skillad på skidor än snowboard, men ändå så vurpar jag. Det var ett gupp mitt i backen, som jag såg när jag nästan redan var på det. Och det är ju självklart att man åker över det när det finns en hel backe att åka på.. Det var ju bara att göra sig som en mjuk teletubbies och volta med. Det må jag säga, har man fått en viss fart på sina skidor så välter man inte bara åt sidan, man får snål skjuts resten av backen. Jag skadade mig inte iallafall, men jag fick märken på näsan. Hur gick detta till? Aja det blev hamburgare sen så man tänkte ju inte direkt mer på det. Kul var det hursomhelst, något som man borde göra om någon dag. Fast nu tror väll alla att jag skulle skämma ut dom med mina små missar av terrängen, så jag lär väll få åka dit själv.

Bildbomb!

Känner att det är dags för ett sådant fantastiskt inlägg med random bilder jag har i min telefunk. Super kul! Säger vi..

Gladiatorerna

Antar att en stor del av svenska folket har placerat sig framför sina tv-apparater nu och kollar gladiatorerna. Inte? Nehe, jag har det iallafall ;)
Ett skit program egentligen ur min syn. Halva programmet går ju åt till att 40 plusare gör entréer i lätt klädda kläder, ju tajtare dom är desto coolare verkar man, och sen hittar dom på egna smeknamn och är det på engelska så är man riktigt cool. Lite patetiskt. Och det här sitter vi hemma och kollar på i våra vardagsrum och kallar familjeprogram. Stackars barn som deras största idoler är män i tajta trikåer. Det är ju ungefär lika coolt som om jag skulle göra en entré med rökeffekter i tajta kläder och kalla mig 'Ida The Cheese Burger' och alla barn så skulle älska mig. Kanske ska testa det ;)

So looong!

Disney maraton!

Okej, okej! Mitt försök att vakna tidigt gick åt skogen. Det tog 1,5 h att ens göra antydan till att öppna ögonen. Aja! Drog till stan iaf med Sophie. Super! Sen blev det hem och packa för att sedan fara vidare till Sophies Crib för ett Disney maraton med en hel del godis ;) Ja, men kan ju inte direkt sitta still i några timmar utan godis. Omöjligt! Känner mig som ett barn på julafton, godis, Disney, cola.. Det säger sig självt, en toppen kväll!

Bara för att sovmorgon är överskattat...

Har insett att det ända jag gör om dagarna är att sova och äta. Seriöst, jag lägger knappt ner tid på att uträtta mina behov på toaletten för jag sover istället. Okej, mina problem handlar om att jag inte kan bajsa, låter bra. Men imorn så blir det ändrat på det. Jag ska sätta klockan på 9. Typ natt, det är ju som att begå brutalt självmord 0.0! Lär ju trycka på snooze knappen till ca 12. Det är så mitt liv ser ut. Andra är ute och utforskar världen, medansjag ligger i min säng och bah: "Min säng är mjuk!". Fascinerande faktiskt hur skön den är. 
 
Nu ska jag göra mig i ordning. Ska ju upp as tidigt! Så go'natt på er! 
 

Nyår

Hej!
Gott nytt år på er, lite sent men jag är ju efterbliven så de passar ju mig ;) 
Gårdagen var grym. Kvällen började med att jag lite middag hemma med familjen och mormor och morfar. Hummersoppa och oxfilé, super! Sen vid 10- tiden så gick jag vidare till Joanna, där Emilia och Sofia redan var och joinade deras lilla fest där. Riktigt trevligt. Till tolvslaget så blev det lite småsmällare, så jävla rebeller!!  Efter det så blev det sleepover med Joanna och Nisse (Sofia för er som inte visste). Hade en jätte bra kväll. Nu är det bara kvar att lära sig skriva 2013 istället för 2012.. Ett stort problem för mig.
 
 

RSS 2.0