Bättre foton kanske?

Pluggar konstant just nu. Vad ska man annars göra en fredagskväll? Ja bra fråga. Förlåt för tråkiga inlägg om plugg, men jag har inte ett tillräckligt roligt liv, så jag pluggar...

Efter skolan så var det lite julfika hos Joanna med Emilia och Theresia. Super mysigt! Efter det åkte vi alla till öppet hus hos Täby Enskilda, verkade rätt bra och dom har estet media som jag är intresserad av faktiskt (Eller mina poäng räcker bara så långt..) Nej men jag är foto intresserad till 1000 och fotar allt konstant, men jag lägger aldrig upp dom "Finare" fotona på bloggen kom jag på. Borde jag göra de, eller vad tycker ni? Tar för det mesta bara bilder på naturen, kanske blir lite random om jag lägger upp en bild på en blomma? Lixom, "Idag fotade jag en fikus!" Nja, vi får se, men jag är öppen för förslag..

Fysik in my heart! Eller?
Som ni ser är min helg fullbordad. Elle förstörd....

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3957406/images/2012/pic_50b93908e087c37b69e3bef3.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3957406/images/2012/pic_50b93908e087c37b69e3bef3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3957406/images/2012/pic_50b93924ddf2b33f7c001f17.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3957406/images/2012/pic_50b9392ae087c37b35148b8f.jpg" class="image">

Ida kritiserar instagram bitches

 Okej, jag känner att stunden är inne för ett Ida kritiserar inlägg!
Dagens vinnare...
INSTAGRAM BITCHES!
 
 
Okej, jag tror dom flesta har varit inne på sin instagram och scrollat längs med sin timeline och varje gång dyker det upp samma sak. Alla dessa bilder på unga tjejer med huvudet på sne, håret  på ena sidan, plutmun.. DO NOT FORGET THE PLUTMUN, handen inkört i håret som om dom fastnat i ett bäverhål, och andra handen på röven som är också lite utåt flyttat tillsammans med deras övre region, deras hendrix, som pekar så högt mot norr som möjligt... Varenda gång! Är det sånna bilder man ska gilla? Jag menar jag tänker ju inte gila bild som jag såg på bilden ovanför när jag scrollade och bilden innan de, jag må va patetisk men där går gränsen. Förlåt, men bara för att man har handen på ett onaturligt ställe så ser man inte ut som en model. 
 
Inte nog med det. Vad är det med dagens samhälle och djupa engelska citat om kärlek? Jag förstår inte... Hur många gånger ser man inte sånna citat? Jo, hela tiden
Jag vet inte hur många gånger jag sett denna på instagram: When nothing goes right, try to go left! 
Tjo Einstein, ånej! mitt liv e ett helvete! Jag är så deprimerad när jag står och kollar in i min vita vägg. Men vänta om jag kollar till vänster så försvinner det säkert! ånej, deprimerad igen. hittade bara en vit vägg...
Jo men det citatet tar vi till alla självmordsbenägda, är livet ett helvete, gå till vänster! PATETISKT!
 
Sist så vill jag bara påpeka.. Jag förstår att ni har eran bästis, men vad har jag för nytta utav att se en konversation som ser ut så här:
*Bild*
Bildägaren: Bästa dan med bästaste älskligen! Jag älskar dej bby! Du och jag för evigt! PUSS! <33<3333
Taggade personen: Tack älskling! Love u 2 bby! Du och jag förevigt gmn!! <33333
Jomen jättekul ni måste haft det, jag känner verkligen glädjen stårla som ett barn på julafton när jag ser eran bild på två chailatte och två kakor. Bästa dagen med kaka 1 och kaka 2 är det ända som jag skulle tycka var passande till bilden, eller ett möjligtvis R.I.P kaka 1 och kaka 2, må er leva i frid i som avföring... 
 
Heta tips i fortsättning till alla instagram bitches:
 
1. Eran pluttmun får er inte att se ut som Tyra Banks, även om ni hoppats på det.
2. Dissa quoten så kanske ni kan få en äkta vän som era quote handlar om.
3. Vi förstår att ni älskar bästisen, men skriv det inte på instagram, ingen bryr sig! skriv en bok om det ist.
4. Det heter INSTAGRAM inte insta! Snälla!
 
Vet att alla har sin inre instagram bitch, SO DO I, men man kan ju tagga ner lite va?
 
Ps. Följ mig om ni känner er uppmanade, ida_lexenberg :D 
Ha ett bra liv! 
 
 

Har ingen rubrik på lager :/

Tjenare mannen!

Skola idag, trött, hungrig och allmänt tröttsamt var det. Som vanligt då. Men ja. Efter det var det plugg, dansilidans och fotboll. Tips! Fotboll i iskallt regn/snö bör spelas med typ astronaut dräkter annars, ISKALLT!

Igår så var det simprov i skolan! Sjuk och missade det, hehe, yes! Men ska göra det om nån vecka eller två.. Noo!
Men jag drog iaf till Ikea fram mot eftermiddagen med mamma när jag mådde lite bättre ;) super bra. Och eftersom jag är gosedjurs narkoman så köpte jag världens coolaste gosedjur i form av en jordgubbe :D OJ, intresse smurfarna hoppar nu..

Blir lite pluggish nu, sen nattish. Så go'natt på er :) skickar lite fika bilder från igår, bara för att jag älskar mat ;)

Gårdagen!

Tjena kompisar!

Sov hos Aline igår efter att ha varit på bio och hängt runt lite. Super kul! Vi hade inte sätts på hur länge som helst, och det är ju inte bra för alla vet att jag inte har så många vänner så att dom jag har måste jag vara med varje dag för att verka cool..

Twilight blev det iaf med massvis av godis ( ett måste för att ens kunna sitta still i två timmar ). Filmen var helt ok, jag är inget twilight fan direkt men jag tyckte att den var bra för att bara twilight. Bara så ni vet. Men jag måste bara erkänna en liten sak.. Jag är helt livrädd för Aro, påriktigt, inget skämt! Han skrämmer livet ut mig och jag kunde knappt somna igår. Jag tror att han ska våldta mig för att han beter sig som en pedofil. Skit läskig hur som helst. Och innan ni frågar så.. Team Jacob indeed!!

Skoja bara. Inget team här inte. Tycker bara det låter fånigt. ( och nu kommer jag att bli mördad av hur många Twihards? ).

Hade det sedan jätte kul med Aline efteråt, pizza och random foton mm! Det är så det ska va.
Ps. Foton går icke att ladda upp.. Surprise? Ehum, Nää! Men jag kan intyga att dom är så fruktansvärt fula så att man inte kan förstå hur ful man kan va... Laddar upp dom nån gång när det fungerar! Go'natt!

Swedish House Mafia!

Kom hem runt 1 igår och hade knappt någon ork att skriva något inlägg efter flera timmars konstant hoppandes och dansande med Vendela. Var helt döv när jag kom men det spelade ingen roll efter en kväll med perfekt dunka dunka musik från svenska hus maffian. Hade höga förväntningar innan konserten men självklart så blev dom överträffade, mer awesome än bacon! Man var helt borta efteråt. Jag hade typ en minneslucka, men idag så har minnena börjat komma tillbaks från konserten, det var typ som om man var nerdrogad under två timmar och blev fast i ett land med GRYM musik. Så mäktigt var allt ihop, fällde till och med en glädje tår där inne, är man ett trofast fan så är man...

Stolt svennebanan!

Vem kan inte låta bli att små garva åt dessa?

Knytpartaj!

Hej i lingonskogen!

Idag så har det varit skola, obviously, och sen så dans och fotboll. På dansen så har vi en trofast tradition då vi har knytkalas i slutet av varje termin. Om ni inte vet vad knytkalas är, som vår danslärare inte visste, så tar alla med sig mat eller i vårt fall bakverk som alla sedan delar på.

Tips för knytkalas:
Ät inte något under veckan innan och inget veckan efter. Ni sprängs...

Jag hade bakat chocolate chip cookies! Blev helt okej. Känner att jag alltid pratar om mat. Jag kanske borde byta namn på bloggen till MatIda eller IdaBakar .blogg.se, eller vad säger ni? Det låter väll jätte fint?

...

Hej! Nu ska jag skicka ett mycket skräckinjagande hot mail till blogg.se om dom inte fixar bild problemet. Hej då!

Helgen!

Japp, återuppstod från de döda.. Så nu ska jag dra ett inlägg.

Sov hos Moa igår, efter att ha varit hos Emma och ätit pizza, sushi och godis + kladdkaka, mycket gott typ mitt liv! Sen kollade vi på nån film med Britney Spears. Ingen film jag rekommenderar, den var skummare än jag..

Ni bah: den måste ha varit sjukt skum isf...

Efter det så tog jag, Emilia, Vendela och Joanna vägen förbi tippen, vi ville uppmana tanten i oss och kolla på utsikten, mycket vacker! Efter det så blev det vägarna förbi donken, Sundae blev det där! Det var oxå rätt gott. Men sen så spårade kvällen en del och det var bara jag och Sofia som sov hos Moa..

Denna dag har jag sovit och haft fotboll!

Goder Natter :)

Observera! Bild problem igen..

Just därför känner jag mig naken utan penna...

Matte.. Själv!!

Då var man själv på matten idag igen, finns inget värre. Det är som om jorden ska gå under en månad för tidigt, typ! Jag kommer säkert att bli våldtagen av vår matte lärare, hon skrämmer mig brutalt! Det har gått 5 min och hon har redan dragit skrämmande kommentarer..

Mattelärare: "Du missade något igår blah blah blah, vill prata med dig sen. Ska misshandla dig lite bara... "

Nu ska jag fly ur klassrummet, även fast hon inte sa det till mig. Det kommer att bli värsta mission impossible, men jag måste ge henne ett plus!
Idag har hon byxor och tröja, istället för tajt klänning och genomskinliga strumpbyxor!

Tack och adjö, och ha ett bra liv om jag inte överlever..

Zlattrick!!

Svenska folket.. Bli redo.. För Zlatan statusar.. Men lite svenne hjärta får man väll ha, och plus, så måste jag ju förgylla mitt fotbollshjärta. Herregud, jag låter ju som alla tjocka gubbar som sitter där hemma i fåtöljen framför fotbollskanalen med en öl i handen och jordnötter på bordet som säger: "När jag var ung. Så var jag den starkaste forwarden i laget.."
Men jag måste medge. Zlatan gjorde det bra och resten i laget. Zlattrick + 1. Han slog till på ett.. Ehm.. Flattrick!

Zlatan, ge mig en pose! ;)

Vad lär ni er skolan?

Hej du människa!

Jag vet inte vad jag råkar ut för, men bloggningen blir aldrig som planerat. Måste skjuta upp mitt inlägg om helgen tills imorn eller onsdag maybe.. Här sitter jag och deppar medans människor i Afrika inte ens får mat. Hjärtlös och patetisk var det här ja!
Men för övrigt så har jag pluggat och sovit denna dag, what a big surprise! Men hemjobb ifrån skolan, jag menar kom igen!! Som om dom 7 timmarna i skolan inte gör någon nytta? Då kan vi ju lika gärna skippa skolan överhuvudtaget. Det blir mitt nästa livsmål. Avskaffa skolan..

Men lite tips får man utav sin skolgång trots allt. Fick idag lära mig att man inte ska bada med en dator. Vem vet, nästa gång kanske man får tips att inte mata djuren på zoo när det står skyltat "mata inte djuren". Tack för mig ;)

MTV EMA!

Chillax!

Sitter här hemma nu, trött som fan, och kollar på MTV EMA! Har varit på ledarutbildning hela helgen. Det har varit super kul faktiskt, kan berätta mer om det imorn. Ska inte ljuga, orkar faktiskt inte skriva om det nu. Alla bah: "som vanligt dårå!". Ska fortsätta halvsova framför teven och ragga Gangnam Style!

Musikalkarriär?

Tänkte dra igång med att säga att det verkar som om det fungerar att ladda upp några bilder nu. Tjihoo! Applåder till Ida :D

Har varit hemma ett tag nu efter fotboll och konfa återträff. Fotbollen gick bra, och återträffen med. Men jag gick på ett musikal läger ( Sophie sa bara att det skulle vara tårta och nämnde inget om någon musikal, så med andra ord kom jag för tårtan och resten kom som en chock lite senare, men det var det bästa lägret ändå :D ) men vi hade gjort en musikal som blev inspelad, och idag skulle vi se den. Vi kan dra några slutsatser efter det.

1. Jag ska aldrig mer dansa i mitt liv.
2. Min musikal karriär är nog blåst.
3. Jag kanske borde ha hållet mig till tårtan...

Hittade Pedofil-Janne i fysik boken.

Vad händer med världen?

Går fortfarande inte att få upp några bilder, konstigt. Men inte kvällens konstigaste enligt mig. Min familj tar hem det priset.

Vad ska man göra när man går ut ur sitt rum och går förbi vardagsrummet och hela ens familj har fastnat framför tv och kollar på twilight ( new moon, men typ ingen skillnad ). Ska man skratta eller ska man gråta när ens brorsa på 13 år säger något i stil med "Twilight är fan bra!" Och är seriös!!
Jag är ingen hater till twilight, har sett filmerna, dom helt ok. Men när ens mamma säger "Är det inte den här filmen du tycker är så bra?" Och jag själv försöker hålla minen och svarar lugnt "Nej mamma. Det är hungerspelen." När jag egentligen tänker något i stil med.. Kgfakajjakföä!!

Vad händer med världen?!
Ha ett bra liv :)

Badass Sleepover?

Är hos Emilia nu ja med Vendela, Moa. Sofia och Joanna, tror jag fick med alla ( tilläg kan komma..). Men vi har varit så otroligt busiga så vi ska sova över på en skolkväll. )Ring polisen! Stadens busar är i farten..) och vi har gjort så busiga saker som, te drickning. Typ tant sprit, det ända som saknades var väll en stickning. Nej men det var mysigt.

Nu blir det läggdags, vi ska till riksdagen imorn och man kanske inte ska se ut som om halloween dräkterna sitter kvar i ansiktet, asså dah.. Det var ju så förra veckan med halloween dräkter lixom...

Blogg.se verkar ha tappat sitt hopp och förmåga på att ladda upp bilder. Så det kanske kommer imorn ;)

Varför?

Dum som man är så valde man att gå upp kl 07:00 för att åka och kolla på min brors hockey slutspel i Linköping. Vet inte varför jag alltid åker med på sådant, speciellt idag när jag bestämt mig för att ta en sista sovmorgon detta lov och med en träningsvärk i större delar av kroppen. Jag låter ( och ser ut ) som Godzilla när jag går.. Men för övrigt har jag sovit resten av dagen och det avslutas tidigt med det också.

God natt på er!
Har ingen bild att ladda upp nu tyvärr. Fan vad jag är tråkig.

Tillbaks!

Hej igen, nu trodde ni att ni skulle bli av med mig men näe då. Även om det bara var typ 1 dag men aja...

Fotbollscup har det varit. Men resultatet kan vi ta senare. Eller inte alls. Men kul hade vi i alla fall och det är ju det som räknas, värsta tant kommentaren istället för att säga att det gick åt helvete, men men. Men det är ju alltid kul att spela fotboll, speciellt i vårt lag. Så otroligt sköna människor, jag lovar att vi skrämt vartenda lag i cupen. Haha, vi skrämde bort våran lagvärd Erik helt säkert. Han kom inte andra dan, vi skrämde livet ur honom. Oopsi... Vi terroriserade alla vi kom nära. Vi borde ju skrämma bort våra motståndare, nya tekniken. Om vi klarar av en kan vi ju skrämma flera lag ;)

Efter två fartfyllda dagar så är mina ben så döda att det ser ut som om jag har skavsår mellan skinkorna när jag går, och är så trött att jag inte ens skulle reagera om jag hörde glassbilen..

Vårt lag i somras! Den gick ni på va?

Tidig uppstigning. Favorit i repris?

Väntar på att Sophie ska bli bli klar på muggen. Det kan ta ett tag så jag hinner nog skriva ett inlägg.

För er som inte vet så ska jag på fotbollscup i Norrköping imorn, yaay, ända till man inser att man måste gå upp 07:30 imorn. Vad är det för något? Militär tider lixom. Då blir det ju Bolibompa tider till läggdags, ja!

Go'natt på er. Ska nog lyckas slänga in några inlägg under dom närmsta dagarna ska ni se ;)

RSS 2.0