Glad Halloween på svenne vis ;)

Glad Halloween människor, eller ska vi säga happy halloween för att låta sådär amerikanskt hippie? Vad ska ni hitta på då på en sån här festlig högtid? Dagen till ära så har jag bakat cupcakes och ska sedan ut och skrämma små barn utklädd till pedofil.. Ha en bra dag :D

Nerdrogad av nässpray! 0.o

Blev tyvärr inget inlägg igår, hade ingen ork för det så lat som jag är.. Men det var så att jag levde hela dan igår på nässpray, te och Disney filmer. Är förkyld och så jag har längtat efter att bli sjuk. Not. Så jag har drogat nässpray och te dom närmaste dagarna och man kan ju inte bli mentalt frisk utan.. DISNEY! Så det blev en hel del filmer.

Lite varm choklad blev det också. Bara för att jag kan ;)

Lat eller jobbig? Det är frågan.

Idag har jag lekt med Sophie, super kul! Åh nej. Det lät fel.. Vi tar det från början.

Idag har jag varit med Sophie, vi har Chillboxat och haft det allmänt trevligt. Nu blev det ett väldigt kort inlägg, orkar inte skriva mer tyvärr. Jag känner hur det står mellan "Ida din tjocka lata jävel som inte orkar skriva!" eller "Ida, du fattar väll att vi inte vill ha långa inlägg för du är så tråkig."

Får sova på saken, go'natt!
Och bara för att jag gillar mat..

Sådär, en gång om året..

Kändes riktig bra att vakna denna morgon och kolla på klockan och säga "Man ska ju ställa tillbaks klockan, så nu kan jag ju få sova en timme till!". Det är något dom händer typ bara en gång per år, like no shit sherlock! Men jag vaknade upp med det här otroliga suger och saknaden av att spela Sims 2, det är något som också händer en gång per år. Men problemet denna gång är att mina 160452782517897654356755531114976568- tusen spel, i te var installerade på min data. Så då sitter jag här och försöker ladda ner mina 160452782517897654356755531114976568- tusen spel. Kul kul.

Ska fortsätta med det nu, var med Ellen idag BTW, höll på att glömma kvinnan. Vilken tur att jag inte gjorde det, jag hade fått smisk annars men nu slipper jag. Hoppas jag i alla fall...

Bjuder på lite bilder denna afton, ena på mig och Ellen och andra på mina 160452782517897654356755531114976568- tusen spel. Bye för denna dag! :)

Livet är tappat :O

Tjenare mannen, kvinna och hen. Idag blir det en tråkig dagen historia. Som alla inlägg, men vi säger att det bara är idag det blir tråkigt ;)
 
Idag så vaknade jag upp. (nehe, gjorde hon...) men aa, det gjorde jag. Sedan bar det av med shooping. En ny väska blev det. Det händer aldrig att köper en ny väska, och detsamma med skor. Bara så ni vet det lixom. Men jag behövde en medelstor väska, inte en skol väska som det ska få plats böcker i, en medelstor som det ska få plats typ ett stort köttbulle packet i, så jag äntligen kan ta med mig köttbullar överallt utan att det verkar misstänkt samt, typ. Så det blev perfekt. Supernöjd!! Sen har det inte hänt så mycket, plugg bara. Det är inte direkt något farligt liv jag lever med fest mm. Näe, för jag sitter ju hemma och pluggar på lovet/helg ja! 
Ida vad hände med livet?
Jag tror att jag tappade det på vägen tror jag, Inte säker... 
 
Har gått en dag av höstlovet men saknar redan dessa människor sååååååhäääääääääär mycket! 
 

Dagen, något jag rekommenderar starkt

Hallå i lingonskogen! Har nu rivstartat mitt höst lov genom att, håll i er nu det kan bli tufft.. Genom att plugga! DingDingDing, Yay vi har en vinnare. Jag förstår verkligen inte. Skolan tar upp hela ens vardag, fritid, helg och lov. Snart kommer dom säkert låsa in oss alla i skolans källare också, typ det enda som fattas. Eller?

När man talar om skolan. Idag så blev det en hel del skratt i skolan, kanon kul hade vi faktiskt! Igår på rasten så hade vi gått till Ica och shoppat kakor som vi doppat i nutella. Super gott, något jag rekommenderar starkt. Fem av fem toasts från finsmakaren jag är. Men för att hålla mig till ämnet. Det blev i alla fall nutella över igår, som vi smugglade in i matsalen, värsta mission impossible. Sen så satt vi där inne och käkade nutella på macka. We got a badass over here ;) men något jag rekommenderar starkt. Sen så blev det nutella över? Vi smetar såklart ut det på tjejtoan så att det ser ut som om det skett en diarré explosion där inne. Det är något jag rekommenderar starkt, men kom ihåg! Stanna utanför för att se alla reaktioner bland människorna i skolan, det är trots allt det bästa av allt 👍 Men allt det roliga tar självklart slut när man ska ha teknik.. Värsta partypajaren.. Men vi fick tillgång till ett datarum, stort plus. Speciellt nu när dom har fått nya skrivare till alla rum med kopiator inbyggt! Det är en självklarhet att man måste testa alla nya saker som man egentligen inte får röra, det är som ett lyckorus med en nostalgi boost. Något jag också rekommenderar starkt. Men vad gör man nu med en ny kopiator? Jodå, testar om den kan kopiera ens kroppsdelar. Mitt huvud kom med på ett hörn, ett masterpiece blev det. ( det är därför det står ERROR blinkande på skärmen. Skoja bara. Det var faktiskt första gången som något inte gick sönder när vi gick lös.

Och nu bär det av med X factor, kan inte bara missa min baby, Orup. Skoja lite bara. Eller? O.o





Står det inte på Facebook, så har det inte hänt på riktigt.

Då var man hemma efter dagens utflykter, som bestod av dans och sedan ledarutbildning efter konfan. ( nej, jag är inte kristen.. ) men i alla fall. När det bar av hemåt så stiger jag ut i kylan och får se lite vit en bit bort. Jag tänker.. "Hmm, snö? Nä! Jag måste vara hög, jag har ju ingen aning om vad någon har lagt ner i min cola tidigare, har hört att man ser vit när man är i vimlet av nerdrogenhet.." Kollar lite mer.. Det ser fan ut som snö! Men i oktober. Osäkert. Jag tänker lite till. Snabbtänkt som jag e får jag snabbt upp telefunken. Facebook. Står det inte på Facebook så har det inte hänt på riktigt. Sanningens ögonblick. Det laddar långsamt. Efter något som känns som en evighet kommer min timeline upp. Pustar ut lättande. Nejdå. Inget i min cola idag. Det snöar tydligen hos alla mina vänner. Jag fortsatte sedan min resa hemåt.

Väderleksrapporten kan slänga sig i väggen. Jag har Facebook ;)

Med detta inlägg vill jag säga go kväll.

Forever alone, mina nya hobby?

Matte lektion nu. Suger, och det gör inte saken bättre att jag måste sitta här som en inbetweener, forever alone i hörnet för att min goda vän Joanna är i Kenya och solar och badar och klappar åsnor på safari. Men har redan varit forever alone hela morgonen, ingen annan var uppe när jag vaknade, tog sedan bussen själv, och fick sitta i skolan själv i 25 min. Det är bara att inse.. Att vara forever alone har blivit en hobby :3

Fast jag behöver inte åka till Kenya. Jag har mitt egna safari här. Min 50 plussare till matte lärare saknar nog Joanna lite för mycket..

Hipster var ordet.

Sitter här i min ensamhet och försöker göra min blogg design lika flashig och hipster som alla andras. Lyckas? svar: nix, så det kan komma ändringar lite här och där så ni inte tror att jag är bakis och yrar omkring bland stilmallarna.
 
Och ni bah. K bry.
 
Men annars då? Ellen var precis här och hämtade sina saker från gårdagens sleep over. Var själv hemma och det skulle kännas bättre att inte dö själv om det skulle komma någon läskig typ och dyka upp där i mörkret, så hon kom hit igårkväll och vi hade ett riktigt mys party med godis och svenska hollywood fruar :) fast sov bara fem timmar dock, så jag tog en powernap när jag kom hem idag, så mitt pluggande till vårt so på fredag går trööögt framåt. Måste ta tag i det nu, men på riktigt.. jag vill inte läsa om våra politiker. Jag bryr mig inte om Moderaterna med Fredrik Reinfeldt som har lika dant huvud som en kiwi... Lika bra attfå det övertökat nu.
 
bye! 
 
Sa ju de.. Kiwi... 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0