Mamma sa!

Mamma köpte mig denna finfina kopp. 
 
För att hon tycker att jag liknar muumindalens lilla MY..? 
 
AJA! 
Julmurre på den asså! ;)

Jo jag tänkte...

Hejsan svejsan! 
 
Gårdagen bjöd på en trevlig staden vistelse med Ellen. Det blev lite subway och lit shopping också. Det blev en heldags vistelse och jag deckade brutalt efteråt. LOL-lipop. Och idag så har det degats en del med sushi och lite häng med en gammal bekant, Ellen. Men allt degande blir det sanrt ändring på. Imorgon ska jag på ledarläger i Karlberg. Deg där? Nje, uppstigning 05:00 och mat en gång per dag om man har tur. Okej, det är lumpen, men uppstigning vid 08:00 och mat fyra gånger per dag låter mer som våra ledarläger dock. Men det ska bli fetma najs! Samla en massa störda människor på ett och samma ställe där vi ska förväntas ta eget ansvar. Det är som en ren humorserie, och man kommer alltid därifrån med ett 6-pack. Att garva 24 timmar om dygnet är mitt bästa träningstips ;) El tipset från le coach! 
 
Men vet ni vad jag tänkte? Jag tänkte att när jag väll är där borta så är internetuppkopplingen lika med -750 så lär ju blogguppdateringen ligga på ca -750 den med, men I have a lösning på el problemo! Vad sägs om några tidsinställda? Sanningen är att jag skiter i vad ni tycker för jag har redan skrivit dom ;) Men det vlir ju jätte bra, då får ni en dos av Ida lite sådär utspritt i lagom doseringar. Jag beskrev precis mig själv som en drog... "Tjenare Gunnar ska vi ta injicering Ida denna afton?". Något att skriva i sitt CV. 
 
Standard att bliden blev sne! Fast det säger jag ju inte. Det är en estetisk synvinkel I SAY! 
Ses på söndag My babes dårå ;)

Fin lördag med finfina!

Hemma igen efter en hel härlig, mysig, flummig, matätande, med gott sällskap, 24h -experience. Sleepover med Ellen och Theresia var det som förgyllde min gråmulna lördag, och this chicks gjorde det dessutom väldigt bra. Det hade gått 4 månader och 11 dagar sedan jag sist såg Therre, och det är fan inte okej. Jag har alltså gått runt i över 4 månader och behövt tänka själv. Det har varit svårt, det har ju alltid varit Theresia som tänkt åt mig, men nu måste jag göra sådant på egen hand. Testa det med endast en halv fungerande hjärn-cell som dessutom heter Torsten. Det är nu ni ska tycka jättesynd om mig och skriva, finns<3, i kommentarsfältet! Det är iallafall så det fungerar på instagram. Nej, 4 månader, way to long with a friend like Therre. 
 
Ser nu att Sherlock Holmes går på tv4. Man kan ju inte bara komma förbi detta utan att sätta sig framför tv-skärmen med en stor kopp te, godiset och kolla på lite candy från Robert Downey, Jr. 
"He's a sweet talkin' sugar coated candyman". Det är iallafall det Christina Aguilera sade. 
Men först, dundundun, bilder för guds skull! 
 
Tacos, standard. 
 
Godis, krav. 
 
Ben n Jerry. Varken standard eller krav, men något vi alltid hittar i Ellens frys dock.
 
Sist men inte minst... Ett gott sällskap, obligatoriskt! ♥
 
Have good evening my darlings! 
Sa hon med en djup, brittisk accent. 
 
 

Höstenlovet!

Vad är det här för vana? Endast ett inlägg varje fredag kväll? Jag måste ge mig själv en käftsmäll för det, *smack!*, "Aouch!", "förlåt..", "lungan!". Nejmen jag venne vart all min tid försvinner någonstans? Typ hela vägen till Kina verkar det som, fast det konstiga är att min tid bara flyger iväg men jag gör ju inget under dagarna. Ja matte är inte riktigt min grej så jag finner inte detta logiskt på långa vägar alltså. Äh, det kanske bara är jag. Förhoppningsvis ;)
 
Men varför grumla och övertänka nu för? Freakin damn höstlov i en vecka nu ju! Känns förjävligt. Just kidding! Känns så gevla skönt att pågen gifflar till och med kommer i skym undan. Och jag gillar pågen gifflar. Men något är fel. Ett mönster har brutits mina vänner. Ida har faktiskt planer under lovet. Förstå detta faktum, Ida, Planer, Lov, detta är en oncie alltså! Grejen är den att jag är mera "spontan" typen, jag är inte den som bestämmer sju veckor i förväg att jag ska vara Bettan-Lisa, nej usch nej! Tänker då icke låta mitt liv styras efter vad som står skrivet i en gammal tråkig typical-svensk kalender! Hela konceptet ger mig klaustrofobi. Men nu har jag bestämda planer, och det har gett det hela en liten twist! Jag har skrivit upp det stelt i kalendern ish, men jag ser fram emot dessa! 
 
Knock knock! 
who's there?
Modern Family.
GJGHLNJ.GXHBZNJSDBHXZDNDZVB, OMFG! GOTTA RUN FROM EL TANGENTOBORD TO EL TELEVISION! Har ju fått fin besök av modern familj. 
 
Ha ett bra liv så länge! 
 
Oh snap, halloween nästa vecka. Äntligen grattis godis! Ett helt år sen typ!
 

Partaj-friday!

Hade tänkt kika in och säga att jag överlevde onsdagens tandläkarbesök trots allt, jag känner mig så älskad och hedrad tack vare ert oroande att jag kanske inte var kvar vid livet, nu kan ni äntligen anda ut igen. Inte sant? ;)
 
Nu är det äntligen fredag igen! Party, fecke, haffla! Eller hemmakväll framför idol, men det gör ju inte jag, pfft, nej. Det gjorde jag ju förra veckan, man får inte gå i vanor ung ålder, inte bra har jag hört. Fast jag må erkänna, sitta hemma med en kopp te och kolla på mordern family låter ju lite smått trevligt. Fast det får vi ta nästa vecka isånnafall, går ju tyvärr inte idag. Idag är jag ju på party. 
Eller singel-mingel kanske. 
 
Saknar denna Theresia såhääääääääär mycket! ♥
 
 

The Ida saga, Tandläkaren.

Hallå där!
Befinner mig just nu i sal 321 och ska egentligen skriva på en bildanalys, men är man så trött så att man ser ut som ett vildsvin, med ett humör som en tjur, och allmänt hungrig som en häst... Då skjuter vi upp det till senare tycker jag. Dessutom så finns det lite intressanta filmklipp på youtube som jag prioriterar. Jag måste ta det lugnt nu för att i eftermiddag så blir det både ett tandläkarbesök 0.0... Till er som inte vet så har jag en skräck för tandläkare efter en traumatisk upplevelse som barn. Bara för att inte tänker jobba så kommer den här: 
 
Det var en solig och vacker sommardag. Den lilla flickan vid namn Ida vaknade upp och kände suget efter en riskaka. Hon åt en, ostsmak, YUMMY! Men lyckan varade inte länge. En buckla ovanför en tidigare ömmande tand visade sig i tandköttet. AjAjAj, sa lilla Ida till sin mor. Mor sa: AjAjAj! Och ringde tandläkaren. Tandläkaren sa: AjAjAj, denna tand måste ut. Ida som skulle dra ut sin första tand blev till en sten av stelhet, man kunde tro att flickan avlidit så stel hon var. Detta var innan bomben slog ner. AHA! Inflammation i tandköttet ovanför tanden, "ingen bedövning för dig lilla flicka, bedövning ej fungera in case of inflammationer.." sa tandläkaren. Den stora tången kom sedan in i bilden och så påbörjades tandutryckningen. Tanden, vars rot var 85,7 km lång, höll sig kvar för hela sitt liv. Tandläkarna ryckte och de drog och efter något som ska ta sekunder men tog minuter, släppte tanden. Tandläkaren försvann, men kom sedan tillbaka och såg till den lilla flickan och sade: Men gud, ungen är ju i chock! Där låg lilla Ida i stolen och rörde sig inte en enda millimeter. 5 minuter utan bedövning gav resultat av en unge i typ stelkramp och en olidlig smärta, men det släppte efter en glass eller två, men något lämnade aldrig den lilla flickan. Skräcken för tandläkare...  
 
På den vägen är det. Detta har också resulterat till laserbehandling istället för borr pga vägran av rädsla. Har säcker kostat tandläkaren minst en 50 tusen, men det är ju de man har sveriges skattepengar till. Tack för det!
 
Well, nu blir det back to buisness. Måste ju hinna se Jennifer Lawrence intervjuer innan lektioner slutar. 
Hejdårå, syns om jag överlever eftermiddagen.. :|
 
Tandläkarskräck redan då :X

Botemedlet mot PMS typ....

Nämen tjenare! 
 
Då har man på sig sin enorma, fluffiga, varma och bekväma one-piece med en kopp te i handen och väntar på Toy Story att starta på tv:n. Yepp, så är livet när man har halsont, allt handlar om överlevnad liksom. Trött blir man av det också, men sova i mitt hem? Hahah, dagens klockrena! Min far slipar typ hela hemmet eller det måste det vara med tanke på att det aldrig slutar. Jag säger bara en sak. Kommer det att störa mitt Toy Story tittande, då kommer han att få leta efter den slipen i Kina, just sayin. Det är en varning. Lite PMS har vi alla under sjuka dagar, man rår ej för det. Men dags för lite uppmuntrande för mig denna dag. Toy Story börjar just i denna stund! Tagga lycka i hela 81 min! 
 
Bon Voyage! 
 

Dags-stress!

Klockan är 3 och vet ni vart jag är? Fortfarande hemma. Nej jag är inte sjuk, och nej jag skolkar inte. Vi har bara fått den äran att stanna hemma idag för att fotografera. Asså lärare nu för tiden, "Ni får stanna hemma med ett krav. Att ta tre foton tills på måndag! Är det ok?" Vi bah: "Nej! Det går icke! Vi vill stanna i skolan och jobba på vårat matteprojekt din el-aka fossil!" Skämt åsido för er som ville veta. Man tar varje chans man får för att stanna hemma vi är inte helt dumma huvudet även fast man kanske kan tro det. Men iallafall, hur sweet?! Hemma idag, och igår gick vi i skolan i endast 20 minuter! Och folket ser ner på oss estetare... Den som skrattar bäst, skrattar sist... Hoppas ni har det så kul på era naturvetenskapslektioner osv idag. Själv så tycker jag att min säng är megabekväm och mjukisbyxorna extra mjuka just idag, och bra tv.program dessutom! Fast nog snackat för idag. Ska nog ta mig en kopp varm choklad nu. 
 
Bon Voyage! 
 

Dilemman.....

Hello! 
Hänger i sängen och kollar på svenska hollywoodfruar med en obligatorisk kopp te. Ni förstår, jag lever i ett sådant enormt stort dilemma att det explodera pga storhet. På tisdagar kl 21:00 sänds, varje vecka, ett nytt avsnitt utav tv-serien svenska hollywood fruar på tv3. Wihoo! Man blir ju bara alldeles lycklig, jag menar, inget kan förgylla en tisdag mer än ett avsnitt utav det. Ni bah: "Nej." Men screw it. Mitt liv, mina dagar. Bitch please. Aja, men tillbaka till dilemmat. Lät ju inte alls deprimerat. Men okej. På tisdagar mellan 20:00 och 22:00 är inte jag hemma pga fotboll. Man bah, COME ONNNNN! Bitch, are you serious!?... Av alla 168 timmar per vecka så är det självklart att man inte får lov att vara hemma under den ynka timmen. Jag blir fan ledsen, jag blir sårad, jag blir skadad för livet, och hur mycket bryr de sig? Inte ett bajs. De ser mig som en toalett. Något som man skiter i. Och vet ni vad det får mig att känna mig? precis som en toalett ska jag säga er! Det är bara till att infinna sig. (Även fast jag många gånger funderat på att skolka under den timmen, fast shhh, det säger jag ju inte)... Jag tackar min heliga ande, gud, skyddsängel, listan är lång för TV3 play! För nu sitter jag här med min tekopp och kollar på svenska hollywood fruar och ingen reklam heller! Jag ska vara ärlig, utan play, då hade det inte blivit någon god damn närvaro för Ida under tisdagsträningarna. 
 
Tack och hej för mig! Tanterna i rutan kallar på mig ;)
 

Kan man avlida pga matkoma?

Då sitter man här igen med en enorm matkoma, och självklart när man sitter här och åmar sig och förgyller rummet med gaser som inte ens Darth Wader skulle överleva, då kollar man på matprogram. Man bah: "Ida min vän. Vi vet att din hjärnkapacitet består av en hästkarusell som går runt och runt inuti ditt huvud, men nu så har nog även dess bana slagit error bakom pannbenet på dig..." Ibland så orkar man inte tänka helt enkelt. Eller alltid ;) 
 
Igår var det full rulle. Hade ju tänkt poppa upp här och bara säga tjena mittbena typ, men tiden hade valt en genväg så jag hann inte ens med det. Det blev en plötslig hockeymatch på morgonen som tog hela dagen och efter det så blev det snabba puckar, (haha, puckar när man talar om hockey.Klatchy) hem igen innan vi far vidare för 40-års firande av min moster. Och snabbt gick det, fick till och med bli donken drive thru, för att gå in och sätta sig när man redan sitter, det tar onödig tid. Hos min moster var det för övrigt trevligt, inte mycket att hitta på nu när lill-kusinen hade hög feber. Han sov och var vaken en kort stund och då ville han "ha den" och pekade på sin fars whisky, men sen fick han till slut lukta på den och då ville han "inte ha den" längre. Han fick chips och piggnade till under några minuter sen dekade han igen. Stackarn, det var ju som att kolla på något som dött och sedan börjat röra sig lite smått. OMG! WALKING DEAD IS REAL! Men för övrigt så åt vi gott och samtalade. Okej då, ska inte ljuga, det blev en hel del ajpäd också för min del. Jaja, shame on me, men komigen! Att vara den enda under fyrtio ger bara två alternativ, ajpäd, eller långsamt avlida. Decision's made. 
Imorn är det tillbaka till skolan. Hoppas kusinen, under sin lilla vakna stund, gjorde mig tillräkligt sjuk för en sjukanmälan. Håller tummarna...
 
Standard fotografi: Matmotiv.

Älskar doften av hembakat...t

Mmmm, mina hembakta bullar! Lika goda som statoils asså!... X.X 
 
 

Förklaringen dårå...

Hur ska man börja detta nu då? Vad sägs om ett simpelt hej?
 
Hej! 
Jag nu ska jag förklara mitt plötsliga försinnande, det är enkelt, jag har inget att säga men blogg.se kan väll skriva en hel bok om det! Mitt problem under den senaste tiden är att jag kan logga in, skriva mitt inlägg ladda upp bilder dessutom, men det absolut sista moment publicera går ej! Jag har varit så arg att jag lätt skulle kunna ta livet av både iPad och iPhone. Datan skulle också kunnat åka med där ett tag, men nu kommer ett inlägg så alla tre kan tacka sin skyddsängel och segla vidare i sitt liv. Jobbigare för en annan dock, har ju hunnit avlida innan jag kunnat publicera mina inlägg. Och mina läsare jag har kvar, ja dom stackarna har hunnit gå pension innan dom kunnat läsa det. Kortfattat: Detta har varit illa. Och jag venne när allt fungerar osv, så ojämn bloggning från min del. Bajskorv.
 
Men denna dag hade kunnat börja bra iallafall. Efter många långa samtal med lärare så lyckades ES13A få vår "fria projekttid" till något man kunde göra hemma, vilket är lika med, sovmorgon till 12! Bättre en högsta vinst på chokladhjulet fan. Så jag hade lagt upp en plan på en härlig, utvilande och lång sovmorgon. Haha, you wish. I morse så vaknade jag 7 iallafall pga elektriker som skulle så fint fixa våra elkabblar, hur gör man det då? Man tar den största jävla borren som man kan hitta och borrar i väggarna med, och ju mer den låter dessto bättre. Glad sovmorgon, vi ger dig en personlig väckarklocka för att göra den ännu lite bättre. (Ironi till tusen, bara så ni vet). 
 
Men nu har jag varit lite väll negativ. Vem kan vara arg, ledsen, besviken, deprimerad, ja listan är lång, när det är KANELBULLENSDAG? :O Så nu ska jag fixa denna ledsna fredag till en singelfest med bulle, te och idol. Eller kanske Miley dokumentären? Beslutsångest! Bajskorv. Vi får se... 
Bon Voyage så länge! 
 

 Bjuder väll på en höstbild nu medans man ännu kan. Var ju snudd på att det hunnit bli vinter innan detta inlägg. 

Lite rolig är den faktiskt!




RSS 2.0