Monsters University♥

Oh hellu there! 
 
Well, idag har nostalgibomberna bara sprängts inom mig som en mentos i cola light. Jadå, Monsters University premiären är inget ett disney fan missar, inte frivilligt iallafall, den visades ju till och med i 3D! Man blir ju bara alldeles lycklig utav att sitta där i biosalongen och alla minnena flashar förbi i ljusets hastighet och i 3D dessutom! Är det något som kan få mitt hjärta att stanna så är de det. Men det är det värt, jag klarar mig, nog om mig, filmen. Något jag älskar med alla dessa Disney filmer är att dom har så starka budskap. Asså jag behöver inte dessa engelska dikter på varenda uppladdat foto på nätet för att få känna på fina budskap, disney fixar det som handen i handsken, och dessutom så är det bra mycket roligare att kolla på än alla dessa ungdomar som aldrig kommer att bli modeller. Eller så länge som instagram inte kommer att bli ett modebolag så är den saken säker. 
Jag tänker inte avslöja budskapet i detta mästerverk, bara för att jag vet att alla hatar cliffhangers, och för att jag gillar att vara lite småelak kan också ha med det hela att göra. Fast det säger jag ju inte. Filmen hade allt! Det var som att uppleva en gott och blandat påse framför ansiktet, fast den enda skillnaden är att det inte går att äta filmen dock. Att ingen sa det förens jag väll satt där med 3D-glasögonen i munnen. Ack, dumma mig! (Den ska jag ta och se imorn kanske). 
 
Jag kan sitta här hela natten och tala om min kärlek till disney, pixar, aa det, men jag tror inte att omvärlden är mentalt redo för det än. Inte jag heller. Jag kommer att somna vilken sekund som helst. 
 
Se filmen bara!
Bye Bye!
 
 Mitt betyg på filmen!
Innan jag ens hade sett den. 
What a beautiful standard situation! 
 
 

Fint tillfälle för en ny funderare!

Befinner mig just nu på en alldeles speciell plats, i ett alldeles speciellt tillfälle, och allt är bara perfekt. Så att resa sig upp för att hämta datorn och blogga därifrån är HELT uteslutet, så mobilblogg it is. När man har hittat den perfekta placeringen i sängen, med teet i hand och Scooby Doo på tv:n, då kommer det behövas mer än en jordbävning att kunna flytta denna ska jag säga er.

Jag bara älskar att se på gamla filmer som Scooby Doo 2. Det är som att få uppleva barndomen ytterligare än gång, bara det att man förstår alla skämt men annars så är det ju detsamma. Och som om det var allt, filmen är ju underbar! Jag blir ju mega inspirerad till att bli monster-jägare när jag ser alla Scooby's och Shaggy's dunder måltider. Det står ju skrivet i sten, monaterjägare=Gratis mat. Jag skulle lätt gå in i närmaste hemsökta förfallna herrgård om jag visste att det fanns gratis mat där! Jag ska starta en sån firma, Idas-spök-och-monster-jägarfirma-ab. Slogan: Vi jagar monster och spöken. Låter ju hur bra som helst! Vi börjar imorn, för att nu, nu ska jag fortsätta min alldeles speciella kväll.

Adjöken sa denna fröken.
Eller herre.
Eller hen.
Eller Alien.
Eller monsterjägare.
Eller... Skoja bara!
Eller..?

Tortyren tar ju aldrig slut!

Hellu!
 
Som om jag inte redan var tillräkligt hungrig, så sitter jag här framför tv:n och zappar mellan olika matprogram. Det är så man ska utföra tortyr på mig. Elektriska stolen, salt i sår, vad är det för skit? Spänn fast mig framför matprogram med en lapp som det står "Mata inte saken" på, och jag avlider inom en timme. Det kan ju vara bra för er att veta. Men för att jag inte ska avlida denna dag så bloggar jag för att få tankarna på andra håll. Blir ju hur bra som helst för er del.
 
De senaste dagarna har varit fartfyllda. I förgår så blev det bad och grill med de gamla goa konfirmationsvännerna. Och som vanligt, om vi inte äter så sjunger vi, så gitarren var framme och det blev sång fram mot kvällstimmarna. Det var som att få uppleva Pluras Kök live, mysigt, gott och erotiskt. Allt i ett, superb med ett annat ord. 
 
Och igår så var det uppe med tuppen (nej så klatschigt det lät, nästan som att uppleva 50-talet på nytt!). Det blev en dags tur till Lindesberg. Bror min hade hockeymatch mot några ryssar, och självklart ska man med var enda gång även fast det innebar uppstigning 06.00. Man börjar ju misstänka puckar i huvudet på mig med asså.Vad ska man säga om Lindesberg? Typisk håla, ni vet, ett litet ica och ett systemet vars öppettiderskylt säger:
Öppet: Då du inte är här.
Stängt: Du du garanterat är här. 
Sen så, som i alla andra svenska hålor, så fanns inga butiker med säkert 85 pizzerior. Och akta er när ni kör igenom stan! Blinkar du så är det kört! Då har du missat hela Lindesberg! Så där var jag under gårdagen. Matcherna gick inte ens bra så det gav ju ingen glädje. Men vad hade man väntat sig? Ryssar som alla är uppvuxna med Rysk Roulette och torpeder till päron. Hade dom inte vunnit så hade dom blivit avrättade säkert. Kamp på liv och död, bokstavligen. Tro fan det att dom vann. 
 
Nu ska jag tigga mat hos mina födare, mor och far päron. 
Hejdå så länge! 
 Man kanske borde dra tillbaks till hålan trots allt. Där fick man iallafall mat. 
Nej det är inte bajs, det är oxfilé for god sake. 
 

Om man bara kunde känna pengar på denna sport..

Idag ringde klockan på tiden 06:00, mitt i natten på svenska. Det var som gjort för ett snooze-arbete denna morgon, det gjorde inte saken bättre att jag, som inte alls har problem med att sova hela nätterna, fick ett stört infall och bah: "Jag vet att vi ska upp tidigt, men vet du vad? Vi kan väll ha lite sömn-störningar bara för inatt? Vore skoj!" Har man makt över sin egen kropp och sinne? Jodå, med det krävs en hel del nuts för att kunna styra sig själv, och jag är rätt svårhanterad och jag har inga nötter. Huston, we got a problem. Men vet ni vad det sjuka var? Klockan ringde 06:00, som sagt, men tror ni att jag var trötter? Nej, ni kan kalla mig för den 8:onde dvärgen, pigger. Jag vaknade 06:00 hur pigg som helst. Jag bah: "Jahapp. Hade väntat mig en snooze-battle mot telefonikens världar, men trycka på stäng av är mycket roligare.."
Men varför hänga läpp? Vi lär få uppleva många sådana blodiga strider i framtiden. Believe me, jag ger mig inte i första taget. Jag är lite utav en tungviktare i den här klassen.

Vad jag ville säga med denna historia var att jag skulle till Nyköping för att kolla på broderns hockey. Det har jag gjort idag helt enkelt.
Grejt.
Bye.

Jobbigt läge.

Nämen hoppsan. Hade jag en sån här sida? Det hade jag helt glömt. Har varit lite busy förstår ni. 
 
Eller egentligen inte. 
Aja..
 
Igår så bjöd dagen på en massa grejor faktiskt. Kändes som första gången på riktigt länge, typ sen i söndags faktiskt. Blev tvungen att sätta klockan denna morgon, men tror ni jag gick upp när den ringde? Nej. Innan dess till och med! Vad händer med mig egentligen? Är det en 25 års för tidig 40-års kris, så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag skulle hursomhelst till el doktor för att checka mina blodvärden, med andra ord, blodprov. Det visade sig att dom skulle kolla (Kortfattat) allt, så det där röret jag skulle ta slutade med plural. Men jag är lite av en macho-nacho-man så jag har inget problem med sådant. Så länge inte människan sticker nålen fel och måste pressa ut blod helvetet genom vrida på nålen. Då sitter man där, vrider bort ansiktet för att göra det förvrida FUCK-fejset, och allt man vill göra är att välta bordet i ett rent raseri utbrott och hoppa ut genom fönstret som Spider Man, men vad gör man när hon frågar om det går bra? Svarar: "Det är hel lugnt asså". Jag ville egentligen skricka människan i ansiktet: "GE MIG MORFLINET, NUUU!!". Men jag överlevde, fast hade något svårt att resa mig och armen ömmar fortfarande. Men jag andas. Livet går vidare. Fast varför skulle något gå smidigt och enkelt för en gångs skull? Det är väll för jävla onödigt. Jag hängde med Aline efteråt och allt blev frid och fröjd. Slutet gott. Allting gott. 
 
Idag då?
Inte mycket.
Ingeting?
Jo. En grej. Jag skulle lägga mig på magen. På golvet. Jag vet inte varför. Man måste ligga lågt när man är populär. Fast minnet är bra, men kort. Jag glömde bort att huvudet väger en del. Och att jorden har en dragningskraft. DONK. Faceplant. Näsan är nu officiellt en pannkaka. Middagen är serverad. 
Något mer? 
Nej. Jag tror att det var allt...
 
 

Vad gör man inte hemma?

Holas! Hemma är vart jag befinner mig, efter en vecka på Ellens land. Tiden går snabbt när man har roligt och hej du så snabbt denna vecka har gått! Och mycket har vi gjort, och förändrats en hel del oxå. Jag kom dit som en albino-råtta, för att sedan övergå till en snabbmats kyckling för att sedan uppgraderas till det finare gourmé köket och bli en helstekt hummer. Mycket het krydda i köken med mig där. Ni bah: "Hah, dagens!"
Men nu är jag hemma igen och vad ska man göra nu då? Det är ju då otroligt intressant att sitta hemma och stirra in i väggen att jag är rädd för att tjata ut det så jag känner att jag måste hitta på något, det är bara naturen som kallar på mig helt enkelt. Men det blir svårt när man ska vara hemma resten utav sommaren och resten utav världen är på väg till en annan planet. Så morgondagens planer:

1. Bygga en rymdraket.
2. Råka få med mig en rymdraket från NASA i väskan.
3. Sova hela dagen.

Jag vet inte hur man bygger en rymdraket och vart ligger NASA? Baconen också då måste jag väll gå med på alternativ nr 3 då. Nej fy, det var ju inte alls meningen. Usch vad jobbigt ;)

McIda och company!

Ligger på stranden denna ljuvliga dag. Håller för tillfället på att friteras av solen strålar. Kommer sluta som en levande nugget och ni kommer finna mig som en meny på KFC inom kort. Kan garantera att de inte innehåller hästkött. Tror jag. Ska väll fortsätta med detta nu, nästa gång ni hör av mig så är det när ni säger "En Ida meny, tack!"

Smaklig måltid ;)

Läkerol XXL

Undra hur länge man lär sitta på skit-huset efter att ätit detta packet. Man lär, hur som helst, göra sig utav med en hel del. Ska man testa? ;)

Det gårdagen har att bjuda!

Hej alla damer och herrar och ni däremellan!
 
Igår såg jag faktiskt till att hitta på något. Förutom att jag kollade på serier hela morgonen, så tog jag tjuren i hornen och tog mig in till stan med mor och far min. Och som vanligt när man är ute med päronen, asiatisk buffé. Typ anledningen till att man far iväg med dom från första början. Efter det så blev det inte många timmar hemma (tillräkligt för att hinna se början av this is it iallafall). Ni förstår, vi bjudna på middag hemma hos min moster, och den dagen som denna familj tackar nej till gratis mat. Det är dagen då Taylor Swift gör slut utan att skirva en sång om det. Med andra ord, det kommer inte att hända. Det blev skoj och bus med lill-kusinen den kvällen. Det är så otroligt att se på hur många olika sett en unge kan roa sig själv på. Lite som jag ish. 
 
Vad har denna dag att erbjuda? Jo! Nu äntligen är det dags för mig att fara till Ellens land! Huräj! Har saknat henne såhääääääääääääääääär mycket! Det är inte lätt att leva utan sin andra hjärnhalva. Men nu får min hjärncell fler kompanjoner under en vecka. Jag råder er: Stanna inomhus. Bloggandet lär hänga på en stuv lina nu under veckan. Ska försöka komma ihåg att titta in och säga tjenis-penis eller något, men jag är ju lite av en guldfisk så, aa ni förstår. 
 
Tjo-hejs leverpastejs så länge!
 
Mmmm, gratis är gott!
 Glass lika så! Snacka om Idas lill-kompanjon. Förgriper sig på glassen på ett sett som förgyller kussens hjärta. Man blir ju bara stolt. 
I min familj så ÄR skadeglädje den bästa glädjen. Vi ger ungen en hockeyklubba och puck och hoppas på många samtal om hur han har haft sönder fönsterrutorna där hemma. Pure Happiness. 

Därför är spisen uppfunnen.

"Man lär sig av sina misstag", så tänkte nog vi alla igår när vi hade en ny grillning på g. Vi körde på allt det förra, korv, bröd, ketchup, engångsgrill, för man lär ju sig av sina misstag. Den här gången skulle vi ha gjort det och allt skulle bli ännu bättre. Efter en liten vandring med stopp för ica på vägen som kommer vi fram till det utlovade stället med mat, godis, chips, läsk, ja allt i mängder! Vi plockar fram grillen och ska slänga på korvarna när problemens problem uppstår. Grillen gör allt annat utan att antändas. Man bah: COME ON, ARE YOU SERIOUS!? Och jag. Ja jag var lugnt som en filbunke. Hoppades jag iallafall. Min mage gav ifrån sig sånna där ljud som den gör den är hungrig. Det var snudd på att dess ljud skulle antändas om man satte en låga i närheten. Att man inte gjorde det, baconen också. Gåslever. Jag var iallafall redo att begå brutalt mord på den där engångsgrillen. Men jag gick den mildare vägen. Må du vila i frid i närmsta soppbil, tack! Det blev hemmagrill med mer funktionella metoder. Stekpannan är en bra uppfinning. Men vad ska man säga? Med rätt människor kan inget gå fel. Det blev en superlyckad kväll till slut. 
Shit vad disney prinsess-saga. Det enda som fattas är den knarkade mans rösten från ingenstans som säger: "Och så levde dom lyckliga i alla sina dar.." Lite utdraget så där. I Sverige så livnär vi oss på klyschor. 
 
En oändlig engångsgrill. 
Förrätten, huvudrätten och efterrätten. ♥

Jag kommer att bli en kattpensionär. Helt klart.

Hello!

Dagen tog en storartad ändring. Mönstret "tv-tittande tills magen får dig att dras till kylen" ersattes utav ett veterinär besök med katten. Hon har haft problem med sitt öga under en tid så jag och min mor tog oss beslutet att besöka farbror doktorn. Det visade sig att hon hade trånga tårkanaler. Det var något nytt. Det finns mycket i vår familj, för små hjärnor, för få hjärnceller, för mycket puckar i huvudet, men trånga tårkanaler var något nytt. Men duktig hade min katt varit. Hon hade gått ber ett helt hekto och är på väg ner mot ideal kroppen på 4,8 kg. Hon har, precis som jag, ett starkt band till mat. Så går det väll när man döper katten till Sushi, det säger sig självt att matberoendet kommer på köpet. Sent att vara efter klok. Nu satsar vi istället på en beach2014 för henne.

Men det spelar ingen roll. Jag gillar henne nästan mer om hon är lite mysigt rund. Det visar bara att hon är min misse. Man ska matcha matte :*

The Halmstad Story, sammanfattning.

Jo mitt utlovade inlägg som skulle publicerades spolades iväg lika snabbt som mina inre kvarlevor efter ett långt besök på muggen. Brukar vara så. Men nu jevlar. 
 
Vi kom ner på tisdagen. Det första vi gjorde, eller vi hann bara slänga in väskorna och inte helt oväntat, så drog vi till ica maxi. True eaters. Väl där inne slog vi våra kloka huvuden ihop, vi plockade lite smått och gott och sa: "Vi får nog stor handla en till gång i veckan.." Tjurskit. Vad vi inte insåg då som vi snabbt kom fram till senare var att 1,5 kg köttfärs mättar inte bara 2 personer, utan en hel indian-stam. När vi lämnade ica så var det för sista gången. Det krävdes inget större återbesök. Till mitt försvar så är jag inte vuxen och min hjärna har därför inte färdigutvecklats till den nivå då matplanering kommer in. Det är frågan om den ens hunnit ikapp min ålder över huvudtaget.. Hmm, vi sparar den frågan till senare. 
 
Tiden i Halmstad bjöd på många fina pensionär-promenader längs med vattnet och runt om i området. Hög mysfaktor i huset med filt framför tv:n, under de stunder då tonårshormonerna slog till och lade sig perfekt bland soffkuddarna (Det bästa med att vara tonåring. Anledning till tv-tittande). Sen så självklart några tripper till stan skadade ju inte heller. Framför allt inte Espresso House med sitt fria WiFi. Let's pray for that holy place för en minut. Så. Det var en härlig vecka med gott sällskap. Vi kom hem levande och huset står kvar (tror vi). Så nu planerar vi för nästa års resa, planering lyder: "Ingen köttfärs som börjar röra sig på en skala runt 4 siffror i gram väg." klart. 
 
Mamma sa: "Prata inte med någon människa!" Men hon nämde aldrig något om människor i en björndräkt. Jag tog lagen i egna händer och det resulterade i en gratis badboll och en kram av nallebjörnen från Harry's. Jag borde ju fan bli polis. World peace, kommer resultera i Nobels fredspris.
 
Tackar och bockar för en fin tid i Halmstad och ses maybe next år. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home. And forever alone...

Då var man hemma igen efter en vecka på en annan kant av Svedala. (Observera HEMMA, inga dödsfall här inte). Har haft det super bra med Sophie, men som dom brukar säga "borta bra, men hemma bäst". Fast av tidigare erfarenhet så vet vi ju om att jag inte brukar höra till den där normala gruppen människor, jag är min egen ras, jag vill tillägga en liten twist till mina vänner där ute. "Borta bra, hemma lät jag ju vara resten utav året hur som helst". Det lät ju inte alls deprimerande. Lite gillar jag väll min hemma-by. Men bara lite, här spar man in på generositeten.

Bilder tar jag med min kamera. Min kamera ligger bredvid mig med alla bilder lagrade, men har jag tid och energi för att överföra? Ne. Vi tar ett inlägg med bilderna och om de senaste dagarna imorn? Ni bah: "Nej". Men ni brukar också säga YOLO, som jag hatar, och payback time. Det blir ett inlägg imorn med det.
Done. Bye. See you på morgon.

Dessa ungdomar...

Leta internet är som jakt på en mammut. Det finns inga mammutar.

Jesus Kristus, Buddah och Mohammud! Jag fann precis skatten i slutet utav regnbågen. Internet. Och nu är det dags att surfa på vågorna!

Jag och Sophie har spenderat ett dygn här i Halmstad och vi har inte dött, än.
Vi har hittat på en hel del redan faktiskt. Vi har storhandlat på Ica maxi. Hittar man mig inte på toaletten eller i köket, gå till närmsta Ica maxi. Sen så har vi även hunnit ta ett bad. Och jag kommer att köldskador till slutet utav Augusti. Jag har funderat på att bada is vak nån gång. Nu ska jag säga att det är struket från min "to do list", klarar jag inte av att bada i juli månad så drar jag den smarta koppling att bada i vinter är utom min tillsyn. IQ utökad! YES!

Nu spenderar vi tiden i stan på Espresso House där jag ätit en macka som var bacon god. Var bara det jag ville säga! Tittar in nästa gång jag har internet. Kan ta ett tag...
Ha det bra!

Ps. Vill oxå vara cool och lägga upp foton med latte som alla andra, och nu får ni se upp. Det här är ett orre-foto av högsta kvalité. Tyra ringer redan på dörren.

Bil och onda cirklar :|

Då var man påväg! 5 timmar i en bil på väg mot nya äventyr. Hur överlever man 5 timmar i en bil? Nej men det är egentligen inte så farligt så länge hörlurarna är med! Det brukar oftast bli synd om mina medmänniskor i bilen. Dom brukar alltid behöva dra ner rutorna efter tag om ni förstår vad jag menar. Måste lära mig att bara för att jag inte hör med hörlurarna över öronen. Så är det inte så att resten utav världen blivit brutalt bedövade i öronen. Fast man kan ju alltid drömma...

Nu drar jag till nya breddgrader vilket kommer betyda mindre internet, mera liv, och mindre bloggning. Det är som en enda stor ond cirkel hotar vår planet. Jag hatar cirklar...

Packat och klarte!

Sådär ja! Väskorna är packade och jag är på väg ner i sängen, för att imorgon så blir det uppstigning klockan 6:00 (ja, på morgonen) för en telepotering till Sophies land för en vecka. Fast kollar man med min packning så skulle man kunna tro att jag ska flytta. Men nåja, kläder efter väder, och jag kommer att kunna vara redo för en snöstorm. Tummen upp. Fast dock verkar det som om mina päron kommer att sakna mig. Till middag så drog dom till med hemmagjorda hamburgare. När det dessutom blev rester över så är det som en desperat hint för att få mig och stanna. Men nej. Jag gör egna istället och packar ner i matlåda. Eller tar deras, låter så mycket enklare.

Tidig uppstigning, tidig läggdags. Golden rule. Fast välkommen till 2013. Tidig läggning + surf on the internet till senare. Godnatt!

Planerat in i minsta detalj.

RSS 2.0