2012

Shit asså! Snart har hela året gått. Är det bara jag eller har det gått otroligt snabbt? Kanske har varit hög halva, kan ju vara därför ;) Hur som helst så kan jag säga att mitt år har varit en stor blandning av allt, en hel del otroliga minnen, vissa bättre än andra. Men jag har upplevt en hel del, typ puberteten och sånt. Skoja bara! 
 
Men vad ska man säga om mitt 2012 egentligen? Har haft sjukt mycket skola. Kändes knappt värt det ett tag men man tog sig igenom det. Jag dog inte iallafall. Kommer kanske att bli ännu lite mer nu till våren med nationella prov och gymnasieval, fuck, hur ska detta gå? Får ta det sen. 
Men om man bort ser från skola så har det varit en hel del annat skoj. Mycket roligt att ta med till 2013 och allt annat tråkigt ska stanna kvar. Lämna allt det tråkiga bakom sig och sen är det bara att blicka framåt. Poeten Ida är i farten igen, kanske något att satsa på till 2013, att bli poet. 
 
Har inga planer för mitt framtida år, ingen bestämt. Jag ska ta det som det kommer och försöka göra det de bästa jag kan utav det. Tänker skita i vad folk tycker och bara vara så som jag själv vill. Deras åsikter är inte viktiga för mig, jag är Ida och bitch please! I'm limited fucking edition. Lev med hur jag är eller dra. 
 
Tänker lägga in lite bilder på saker som utmärkt sig under 2012 och gjort det lite mer speciellt, och sånt som jag tar med mig till det nya året... 
 
Konfalägret på Stjärnholm i somras. Två veckor som jag aldrig ångrar. Super härliga människor som man garanterat kunde vara sig själv med. Skulle jag få välja två veckor att leva om så skulle detta läger vara en självklar vinnare! Härliga minnen jag tar med mig till 2013. Det var fan bättre än McDonalds.. ♥
 
Haha, vår sleepover på Emilias studsmatta. As härligt, och lökigt. Inget jag ångrar...
 
Swedish House Mafia konserten i November ja. Jag såg fan mitt liv fullbordas framför mina ögon.Grymt, kommer aldrig glömma! Som sagt, hade jag haft löständer så hade dom hoppat ut ;)
 
Dansen och fotbollen. Även fast jag ser ut som en heffaklump med mummin steg (Blir inte mycket vackrare, men man ser ju när jag dansar iallafall), och kanske inte är Zlatan och Massi i mitt fotbollspel (Men man kan ju alltid drömma), så blir jag ändå glad när jag gör de båda. Ska självklart fortsätta med det till nästa säsong...
 

Det bästa på hela året måste väll ändå vara dessa! (Och fler som jag inte hittade bilder på) Helt underbara! Hade aldrig kunnat haft ett så kul år om det inte hade varit för er. Skulle kunna sitta här och skriva om hur bra ni är och hålla en predikan, men jag vill bara säga att ni är bäst! K, byee! 

Det här var ju pinsamt

Kunde betraktas som någorlunda frisk i mitt tillstånd idag så det fick bli bio med Sophie ;) Sune blev det. Rätt skön film. Dom brukar ju vara de. Vet ni en sak? Jag har fan inget intressant att skriva om. (Jag känner hur en folkmassa samlas kring mitt hus och skriker "MEN SKRIV INGET DÅ!!"). Jag är en bra lyssnare så.. Farväl mina vänner!

Fan vilket ovärt inlägg, lev med det, ursäktar.

Tillfriskningförsök ;)

Halloj!
Har tillfrisknat litegrann så idag så kan jag röra mig runt i huset iallafall. Är ensam hemma så jag har nu flyttat ut till vardagsrummet, framstegen ökar kraftigt! Hoppas på att bli ännu lite friskare genom att ha ett maraton med de 3 första Pirates Of The Caribbean filmerna. Man glömmer iallafall bort att man är sjuk när man sitter och kollar på Johnny Depp hur som helst, alltid något. Måste väll erkänna att man har en liten kändis crush på människan (Vem har inte)..

Nu ska jag fortsätta med mitt film tittande och begrava mig i filtar och mjukisbyxor. Katten håller mig sällskap också. Ett stort bevis på att jag kommer att sluta som en gammal änka, sittandes i min etta på södermalm, gråtandes framför Johnny Depp filmer och vänta på att han ska komma och hämta mig med mina 85 katter som alla kommer att hetta Mr. Morris eller Herr Katthår. Dags att ändra vana medan man fortfarande är ung och kan styra hur man ska bli...

Sjuk.. :(

Sjuk jao, inte roligt. Vet inte riktigt vad jag är för sjuk, typ död med psykiskt störd huvudvärk. Orkar inte göra något. Var och shoppade lite med Sophie imorse och efter det så dog jag i min säng. Det längsta jag gått sen dess är till toaletten mittemot mitt rum. Haha, det kändes som den längsta resan jag gjort på riktigt länge. Rent under att jag ens gör ett blogg inlägg. Tur att man har tv på sitt rum och att MTV visar alla Jersey Shore säsonger. Skit program egentligen men det är så komiskt att kolla på och man fastnar framför tvn helt enkelt. Ska försöka äta lite nu, om inte det går då måste jag vara rå sjuk..

Nu kommer mamma in här med vätskeersättning. Värdens vidrigaste sak att dricka, önska mig lycka till. Jag kommer fan kräkas.
Go'natt, orkar inte leta upp någon passande bild... :(

Le stad idag!

Möte upp Ellen tidigt som fan i stan idag. Klockan 10 för att vara exakt.. Typ natt? Hon hade åkt med buss från sitt landställe för att hitta på något med mig en stund. Hon är fan galen..! Men det var super kul! Hade ju inte träffat henne på ett tag och så det var på tiden att vi sågs. Tur att hon lyckades ta sig in i staden ett tag iallafall. Vi åt asiatisk buffé (Vi gillar mat så buffé är perfekt så man kan äta hur mycket man vill.. Duh) och så gick vi runt i olika butiker och talade massor. Var tvungen att dra efter ett tag, skulle på snövit musikalen om ni hört om den kanske? Fick det i julklapp av min faster att se den med min andra faster och min kusin. Den var faktiskt bra, och nu vet jag dvärgarnas riktiga namn. Alla heter Conrad.. Bra mycket lättare att komma ihåg för alla som inte är Disney fan. Eller som har minne som en guldfisk bara. ;)

Rea, jao!

Halloj!
Idag har varit en sån där tråkig dag. Jag har bara legat i sängen i pyjamasbyxor och kollat på tv nästan hela dagen. Men jag gick faktiskt upp rätt tidigt, kvart i tio (applåder!!) men det var ju för att man måste ju passa på att shoppa nu när det är mellandagsrea! Blev en ny parfym faktiskt (kan behövas, vill ju inte bli kallad för lök-Ida,vore ju lite jobbigt kanske). Rihanna Rebell heter den. Luktar riktigt gott faktiskt. Nehe, jag går och köper en parfym som luktar illa, låter bra 👍

Juldagen.

Då var man hemma igen då efter att ha firat en till jul hemma hos lill-kusinen med mor, far bror, mormor, morfar, moster och hennes man, och kusinen Sebastian. Låter som värsta draget va? De var det inte ska jag säga er. Det skulle ha varit roligare att ligga och rulla sig på en matta. Fick lite julklappar iallafall, HUVUDSAKEN! Fick lite pengar och ett biopresentkort :) Kvällens höjdpunkt. Annars så kollade jag och Oliver (Min yngre bror) på två Johan Falck. Mycket bra. 
Dagen för övrigt har gått åt till att sova. Standard.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lycklig kusin visar stolt upp sin nya ferrari. Om jag också ägt en ferrari så skulle jag också se lycklig ut. 
 
 

Julafton!

Tjenixen!

God Jul på er! Hoppas att ni har haft en super bra dag och att ni fått fina paket av tomten! Egentligen så tycker jag att det är rätt konstigt att jag får ta paket från tomten, när jag inte får ta emot saker från främlingar..? Vem har sagt att tomten inte också kan vara pedofil? Med tanke på att han åker runt och jagar små barn med paket så.. Varför inte? Aja! Jag klagar inte på alla paket jag fått. Fick lite allt möjligt, allt ifrån väskor till hörlurar och lite pengar också. Blev super nöjd, men fick tyvärr inte mandeln i gröten... Tryckte i mig den där f*****g gröten för att få den ( jag äter inte gröt, allt annat, men inte gröt ). Min bror baxade hem den. Okej, låter som om hela mitt liv utgår ifrån mandeln i gröten. Så är det inte.
Hade hur som helst en riktigt trevlig dag med familjen, kusinerna och fastrarna hemma hos farmor och farfar. Imorn så blir det efterfest med mammas del av släkten. Två julafton i rad, klagar inte.

God jul, hoppas att ingen blev våldtagen av tomten bara. Slänger in lite små bilder av min dag! Rätt mycket mat.. Igen...


Bagar Ida är i farten!

Dan före dopparedan. Skoja bara.. Hej! 
 
Både idag och igår så har det varit storbak från min sida. Knäck, pepparkakoe, mandelknäckflarn och så lite olika glassar har jag fått till. Kanske ska bli bagare iallafall, Idas Bageri det vore grejer de, de är drömmen. Det blev faktiskt rätt gott, lär väll se ut som en köttbulle snart. Det vore ju skitcoolt egentligen, bli så rund så att man kan rulla istället för att gå :D Framtidsdrömmen, bli så rund så att man kan rulla, låter ju ambitiöst...
 
 
 
 
Såg precis att klockan gått över tolvslaget, God Jul på er!! 

Haha!

Jag gråter. Så jag på en geografi lektion...
-"Ida vad är Sydamerika?"
-"Det är som Amerika fast, ehm.. Syd!"

Jullovets början

Halloj!
Tänkte säga lite vad sm hänt dom senaste dagarna. Har inte orkat sätta mig ned och skriva om det, så det blir så nu istället om det är ok? Om det inte är ok så, synd för er... 
De passerande dagarna har bestått av en hel del utflyckter till stockholm och mat. Jomen det låter ju jätte intressant. not. Har shoppat julklappar, till mig själv dock. Låter ju inte ett dugg ego. Ska förklara det lite mer invecklat kanske... Det är så att min mamma inte orkar åka till stan och köpa det jag vill h, så om jag ska dit så skickar hon med lite pengar och jag får då köpa med mig det hem. Och hon påstår att jag är lat, pfft.. 
 
I torsdags så blev det jullov. Tänker inte säga yaay för att det var fan på tiden att vi fick jullov. Jag hade faktiskt kunnat dött där ett  tag annars. Men jag firade det hemma hos Nisse (Sofia för er som trodde att det var en tomte-nisse jag sov hos), tillsammans med Joanna, Vendela, Emilia och Sophie. Vi fick i oss en hel del socker den kvällen. märktes kanske eftersom i´vi inte gick och la oss förens klockan 6. Busiga ungar vi är. Det var trevligt hur som helst, med spya och en hel del toalettbesök under tiden vi väntade på jordens undergång. Som aldrig inträffade. Fett tråkigt ju. Fett OYOLO jorden, fett OYOLO...
 
 
 
Ses imorgon då kompisar, solong så länge och go'natt på er ;)

Drog.

Har alltid älskat nöt-créme och hittade idag en hel leverpastejs förpackning fylld med nöt-créme. Jag ser livet fullbordas framför mina ögon. Lycka är asså. Bäst att lagra upp rummet med dessa, för snart så lär väll dessa förbjudas på grund av dess färg precis som Kalle anka.

21 December 2012

Klockan är 00:00, jorden går under, vad gör jag?
Sitter på toaletten....

Klockren.

Fika dags!

Vanlig skoldag idag, från 8:05 till 16:00. Fan värre än måndagar. Är fortfarande sjuk så jag funderade på att gå hem efter vår första lektion, men jag bet ihop och klarade hela långa dagen med röst som Darth vader. Kanske berodde på att vi skulle få julbord till lunch i skolan, men bara kanske... På matten så blev det Youtube klipps visning av våt matte lärare medans en annan matte grupp fick fika... Jag och Joanna drar ursäkten, "vi ska bara hämta en halstablett" sedan springer vi upp och baxar deras fika. Tjockisar, men gott. ;) Och imorn blir det ännu mera fika. Keep Calm And It's Time For A Fika, varje dag nu asså.

Jul inspirerad idrottslektion, Emilia blev en riktigt stilig julgran med en liten touch av Vintage.
Joanna sa att jag var dum, så jag sa att hon inte fick komma på mitt kalas och då blev hon sur och åt prinskorv själv istället. Skoja bara lite, hon fick sitta själv på kanten och flyttade då ytterligare ett steg, mobbad...

Sovmorgon idag jao!

Började skolan 10:50 idag! Sen när händer det lixom? I vanliga fall så brukar dom typ låsa in oss i skolan, men nu så har som klippt navelsträngen helt eller? :o Men det var så att vi hade idrott i badhuset idag så vi fick sovmorgon på första lektionen. Men jag är så sjukt hes efter dansshowerna i helgen, kan beskriva min röst som en nerdrogad Darth Vader. Eller en Darth Vader i målbrottet skulle också funka. Aja ni förstår, och därför blev det inget badhus för mig idag ;)
Kändes så otroligt härligt att ha sovmorgon idag ja. Bra mycket härligare än att simma runt i en nerkissad plast balja lixom.

Förra veckan så skulle vi fylla i orden som fattades från en dansk låt. Jag fattade inget när vi lyssnade på låten så jag valde att rita istället. Mycket nöjd med resultatet. Leonardo DaVinci var vaksam!

Partaj dags?

Hej på er!
Kändes som om det var ett taggen jag skrev här (även om det var i torsdags eller något så vet alla att min inre tant talar..) men aa. Igår så var jag med Sophie inne i stan efter skolan. Julklapps shopping för Sophie och jag, ja jag var bara trevligt sällskap. Ni bah: "Pfft, jätte trevligt.." Vi härjade runt där i staden som pensionärer, riktigt trevligt!

Idag så har jag haft dansgenrep hela dagen, har ju show imorn. Kan skriva mer om allt detta imorn ist.
Och nu. Ja nu är jag på jul fest hos en familj som jag är uppvuxen med. Min bror spelar ju hockey konstant, så det är en massa hockey familjer där. Det här gör vi varje år. En helig tradition! Låter som värsta öset va? Det dunkas massa 60-80 tals musik, skit kul, om du är typ 50! Så nu sitter jag här som en inbetweener i en trappa och bah: "Jag undrar vad det blir för mat imorgon.."

Lucia!

Varit rätt så fartfylld dag jämfört med mina senaste chilla dagar. Idag i skolan så fick jag mina betyg i engelska och svenska. C i engelska och lyckas haffa ett A i svenska. Vad hände där lixom? Var till och med tvungen att fråga min lärare om han drev. Blev helt överlycklig! Jag hade seriöst kunnat lägga mig ner på marken och gjort markänglar och rullat runt och be där ett tag. Vem vet, Gud kanske ser något bra inom mig iallafall. Eller så var det för att min lärare skulle stärka mitt självförtroende, typ "Ida, ett psykiskt stört ADHD barn.. Vad ska jag göra med hennes handikappade halva hjärncell? Jag ger henne ett A så den där cellen kanske får något hopp om att göra henne smartare." Typ. Jag hör kören sjunga ett: K BRY!!

Efter skolan så bar det av hemåt, väl hemma får jag ett samtal av min kollega Ellen, failarbarnet var självklart ute låst... Lite applåder på den missen! Så jag tog väll hand om henne i min källare. Skoja bara! Men hon var hos mig hur som helst. Sen bar det av till dans. Gick rätt bra, tror att jag kan danserna till showen i helgen nu! KISHTI TOMITA HALLELUJAH MOMENT! Sen så partajade jag och Sophie med julmust. Shit vad det spårade asså. Driver, men vi lät nog en hel del ;) Fick skjuts hem av pappa sen. Mitt under bilresan hem så säger min far: "Är du törstig?" Jag tänker: "vad gör han nu? Ska han köpa ut stark sprit här eller vad menar han? Han vet kommer väl ändå ihåg att jag är under 18 eller försvann den kunskapen när hans gråa hår började dyka fram?" Men det var bara pappas årliga cola behov som behövdes. Det är så att min far får typ 1-2 gånger per år helt random ett enormt sug efter Cola (Måste vara en kall Cola då, helst på burk)... Viktigt!! Så det var bara det. Låter säkert skit random men sant. Kanske är därför jag är så konstig. Herregud vilken bra ursäkt till varför jag är konstig: "Äähh, det går i släkten!" 👍👍

Nu ska jag inviga mina ny sydda pyjamasbyxor. Dom blev faktiskt rätt bekväma. Alltid något mina vänner!
Glad lucia på er! :3

Chillaxad dag ;)

Tjoo!
Är på väg till le säng nu för att få mig en skönhetssömn. Ni bah: "kan behövas!! :s". Hur som helst så har dagen varit lugn. Har inga läxor eller prov nu för betygen är satta. Känns så skumt att kunna gå hem och bara ta det lugnt istället för att plugga. Det känns så himla fri så att man skulle kunna tro att man går på något, en rätt otrolig känsla faktiskt.
Idag så har jag sovit, oväntat? SEB så har jag skypat med Sophie i tre timmar. Riktigt mysigt. Sen så fick jag även tid till att sätta mig ned och rita, hur ofta händer det nu för tiden? Aldrig. Älskar att rita, suger att vi bara har bild på vårterminen. Men hur som helst så ritade jag Grinchen. Vet inte om jag vågar lägga upp en bild. Den blev nog inte tillräckligt bra för hela internet världen. Det är då ni ska säga: "Den är säkert jätte fin!!" Och jag ska stå där och säga "Oh stop it you!" Typ.

Näe, nu bär det av till sängs va?
Go'natt!

Förortsunge..

Hej på er!
Vårt internet är broccolipaj, så det blir bloggning från telefunken istället. Känns tomt när Internetet är nere.. Det blir en förorts-unge på landet lixom, kulturkrock!! Appen är fixad iallafall och fungerar fint så det ska nog gå bra!

Hade bara två lektioner idag! Första vinst på trisslott när man missar lektioner! Men jag skulle ha sim prov (som jag missade sist...) Det gick väll helt okej, men var typ nervös innan. Tänk om man skulle ta i så mycket så att man bajsade på sig i poolen, vad gör man då? Skyller på den bredvid då eller? Jobbigt läge hur som helst. Men som tur var lyckades jag med att klara alla momenten och lyckades också spara min avföring till toaletten. Grymt!

Är rätt trött så man ska väll ta sin en lur! Go'natt på er! :)

I Just Wanna med Rob & Nino!

Har någon mer än jag brualt missbrukat denna låt i en veckas tid? Den har iallafall satt sig som en fästing i mitt huvud. Så bra! Det är dunka dunka som det ska vara, jag tappar återigen löständerna när jag hör låten. Den har något för kons alla sju magar, den får rumpfettet att dallra fin fint. Så om ni inte orkar resa er upp och dansa så rör ni er hur som helst. Det är ju PÖRFÄCT sickan. 
 
Slänger in deras andra låtar också, Freak, U got it och Rewind. Måste vara olagligt att ha sånna här bra låtar på lager, watch out! we got some kriminellos over here...! Och tjejer och killar där ute, det här är bättre än Justin Bieber, One Direction, Cody Simpson, Ja alla dom där. Här har ni något nytt att sätta tänderna i. Skit i lammkötten till Justin Bieber osv, Rob & Nino är äkta kvalitets kött direkt från charken i ICA. Jag ber för hela mitt liv att dom inte ser detta. Dom lär ju tro att jag är en kannibal.. 
 
 
Okej, U got it är ingen porr video, man skulle lät kunna tro det, men det är det inte. Det är int direkt så att jag uppmanar min läsare till sådant snusk... nä, det gör gamla farbrorn Åke bakom skärmen, men jag är Ida så nää. Och sen så varnar jag er för Rewind videon. Ni förstår inte hur mycket man vill ha kebab... x.x
 
Så lyssna på dessa nu, ladda ner på iTunes, Spotify och allt. Så blire fest.
Ha ett bra liv vänner! ;)

Fotboll när den är som bäst.

Hej indianos!
Har tänkt uppdatera ett tag men den ***?=)(/&%&/()*** blogg.se appen har ADHD så det blir från datan ist...
 
Lördag idag! najs, skulle egentligen haft fotbollsmatch idag men det andra laget fick icke ihop ett lag. PINSAMT. Men vi hade då träning ist. Kul, men det var ju 710 minusgrader ute. Man bah "Jomen det 710 minusgrader men vi är ju svennar som uppstått från vikingarna så vi kör! :DDD". Inget bra val... det finns kallt, sen så finns det kallare och kallast, sen kommer man till en gräns där en kula i huvudet skulle sitta fint, där var jag idag. Började få blå prickar på mina fingrar ( jag hade vantar ). Man kunde ju inte tänka på fotboll. Det ända som jag tänkte på va: "Nu. Dör. Jag. eller så knarkar jag snö!" så mitt spel fungerade inte. Mina leder hade frusit fast så när jag gick så såg det ut som om jag hade skavsår mellan skinkorna. Det är ju lite attraherande, "här kommer Ida med skavsår i röven, gud så attraherad jag blir X.X".
 
Måste blogga från data från och med nu, kommer att sluta med att jag kastar bananer och ägg på den. Lovar. 
 
 
Vintern är bra vacker, men fotboll såhär års hör för i helvete till inomhus!! Ha det bra :)

Början av 2012s undergång?

Jag har värsta nyheten till er! Idag så har det varit snökaos, bara så att ni vet de. Det kan ju vara rätt bra att veta ;D

Snökaos har det iallafall varit, mycket snö, svordomar och grovt hat mot SL har förgyllt min Onsdag. Själv så tycker jag om snö, tycker att det är mysigt, och gott... Nej men mysigt tycker jag hur som helst. Alla bussar i hela hemorten hade dragits ner i dagens 2012 undergång så det blev mammabussen hem idag. Får se om skolan är inställd imorgon eller icke. Eller om den ens står kvar... Hoppas inte.

BTW! Lussebullar på hemkunskapen idag. LYCKA!!

Dagens dos av bildbomb

Händer inget intressant i livet just nu.. Går runt om dagarna och filosoferar och tror att mitt liv blir roligare när jag kollar på roliga bilder.. Kn väll bjuda på något sånt ;)

Har får många, för att jag är ju så rolig. Okej, lögn! Men här kommer några :)

Dec. 02, 2012

1 December idag! Inte långt kvar till jul nu, längtar!!! Jag älskar denna månad, allt bara handlar om julen och jul är en stor favorit högtid. Älskar jul så mycket så om det var en drog så skulle jag vara beroende..

Hela denna 1 december så har jag grovstädat mitt rum (Behövdes brutalt) sen så har jag pluggat. Oväntat. Och vet ni vad jag mer har gjort? Jag och mamma lyckades låsa in bilnycklarna i bilen samtidigt som den var igång.. Kändes rätt fail-artat, inte direkt planerat ...

RSS 2.0