The Ida saga, Tandläkaren.

Hallå där!
Befinner mig just nu i sal 321 och ska egentligen skriva på en bildanalys, men är man så trött så att man ser ut som ett vildsvin, med ett humör som en tjur, och allmänt hungrig som en häst... Då skjuter vi upp det till senare tycker jag. Dessutom så finns det lite intressanta filmklipp på youtube som jag prioriterar. Jag måste ta det lugnt nu för att i eftermiddag så blir det både ett tandläkarbesök 0.0... Till er som inte vet så har jag en skräck för tandläkare efter en traumatisk upplevelse som barn. Bara för att inte tänker jobba så kommer den här: 
 
Det var en solig och vacker sommardag. Den lilla flickan vid namn Ida vaknade upp och kände suget efter en riskaka. Hon åt en, ostsmak, YUMMY! Men lyckan varade inte länge. En buckla ovanför en tidigare ömmande tand visade sig i tandköttet. AjAjAj, sa lilla Ida till sin mor. Mor sa: AjAjAj! Och ringde tandläkaren. Tandläkaren sa: AjAjAj, denna tand måste ut. Ida som skulle dra ut sin första tand blev till en sten av stelhet, man kunde tro att flickan avlidit så stel hon var. Detta var innan bomben slog ner. AHA! Inflammation i tandköttet ovanför tanden, "ingen bedövning för dig lilla flicka, bedövning ej fungera in case of inflammationer.." sa tandläkaren. Den stora tången kom sedan in i bilden och så påbörjades tandutryckningen. Tanden, vars rot var 85,7 km lång, höll sig kvar för hela sitt liv. Tandläkarna ryckte och de drog och efter något som ska ta sekunder men tog minuter, släppte tanden. Tandläkaren försvann, men kom sedan tillbaka och såg till den lilla flickan och sade: Men gud, ungen är ju i chock! Där låg lilla Ida i stolen och rörde sig inte en enda millimeter. 5 minuter utan bedövning gav resultat av en unge i typ stelkramp och en olidlig smärta, men det släppte efter en glass eller två, men något lämnade aldrig den lilla flickan. Skräcken för tandläkare...  
 
På den vägen är det. Detta har också resulterat till laserbehandling istället för borr pga vägran av rädsla. Har säcker kostat tandläkaren minst en 50 tusen, men det är ju de man har sveriges skattepengar till. Tack för det!
 
Well, nu blir det back to buisness. Måste ju hinna se Jennifer Lawrence intervjuer innan lektioner slutar. 
Hejdårå, syns om jag överlever eftermiddagen.. :|
 
Tandläkarskräck redan då :X


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0