Sagan om mjukglassen och hans tjänare struten och nötkross...

 
Pappa: "Är du inte snäll så får jag väll ta och tvinga i dig en glass i Vaxholm sen."
 
 Åhnej. Du får du allt ta och jaga ikapp mig och sedan knyta fast mig i en stol för att sedan lägga mig i bagage luckan och ta mig dit, för att sedan benda upp käken på mig och mata mig med en sked. Seriöst pappa. Komigen! Skjutsa mig dit och jag kan till och med betala glassen själv. Föräldrar nu för tiden. Dags att boka en plats på Carema redan nu. Den här pappsen börjar redan att bli snurrig. Bokstavligt talat. 
 
 
 
 

Övernattning fast utan övernattning. Äh, dansavslutning...

Well, det var ju planerat att jag skulle göra ett inlägg igår om övernattningen på danslägret osv. Men det blev aldrig av. Det blev en smekmånad i Bahamas med sängen istället. My bad. Vi får väll ta det nu istället.
Vi började klockan 2. Sovmorgon, hallejuah. Sen så hade vi en danslektion. Salsa, inte min starka sida direkt, det blev mest en stor salsa-sås av det hela. Aja. Sen så blev lite maskerad ombyte och lekar. Det var temat "Precis kommit ifrån..." Och som om vi inte redan haft tillräkligt mycket av det i min familj så blev det "precis kommit ifrån en hockeymatch". Det var ju inte speciellt svårt att få tag på grejer för det. Gick in i brorsans rum och fem minuter senare var det bara ready to mingle. Sen blide det taco-middag, ME GUSTA. Sen så var det lekar och mat hela natten. Asså bokstavligen. Nya diet stilen: Eat and no sleep. Kissie borde vara stolt. Men så går det när man har en lokal fylld med hyperaktiva ungar som man sedan matar med socker. Jag kan inte komma och säga att jag var reda för att springa stockholm marathon. Från att jag öppnade dörren hemma tills dess att jag låg i min säng gick på en tid på ca 60 sekunder. Alltså 1 min om ni ville veta. Observa att jag han byta byxor. Min största levnadsstandard, pyjamas byxor alltid när man kommit hem. Men bra hade jag det hela kväller, natten, okej, hela vistelsen. Så. Hade haft så roligt att jag vaknade till middagen igår. Skulle kunnat sova mer. Men åt bacon heller att jag missar middag. 
 
Snabbaste outfiten evaa. Bokstavligen. Jag hade inlines...
Välkomstdrink. Sen så var det bara, mat.
...och mat...
...mat...
Lekar med mat...
Också lite mer mat. 
 
Vad är matkoma lixom?
 
 
 

Korvbrödsbagaren. Nuff said.

Hello folket. Och icke folk.

Har precis ätit lunch med mamma och pappa päron. Diagnos: Matkoma.
Igår kväll så blev det grillning med de gamla goa vännerna från konfan. Det var seriöst ett år sen jag var där, och det känns som om jag känt de där människorna forever. Nu blev det djupt. Vi slog iallafall på storkok och med lite inspiration från hemkunskapen och grillmaster Sverige så blev det mat i högklass. Hot dogs korvar och bröd från korvbrödsbagaren, med Ica basic ketchup. Men enkelt är gott. Punkt slut. Fast sen så misslyckades man självklart med det också. Man börjar ju ifrågasätta om mitt A i hemkunskap verkligen var så genomtänkt. Antingen det eller så var hon bara jävligt hög när hon satte det. Men klagar jag? Nej. Jag kan ju börja skicka hem spritbud direkt till dörren sådär i lagom tid till betygsättningen, och på så sätt så kan det problemet vara löst.

Nu ska jag packa för ikväll. Yesbox, det är ju avslutning med övernattning på danslägret. Awesome på en så hög nivå att order awesome inte fungerar i detta tillfälle. Tagg.

Och sen självklart. Varför skulle något samarbeta denna vackra dag? Jag får väll helt enkelt förklara med ord hur bilden såg ut. Bacon. Det var en bild på en solnedgång från gårdagen, med havs utsikt och lite grenar osv som omringade dess aura. Så ytterst vacker bild att den skulle få van Gogh att skära av sitt andra öra.

Bajh!

Äta dans. Dans äta. Circle of life.

Är påväg till mitt livs stora kärlek, sängen, efter dagens alla bestyr.

Hela dagen idag så har det varit dans och mat. Vi borde döpa om detta läger till läger matkoma istället för sommarläger. Vi äter nästan mer än vad vi dansar. Jag lovar att vi bara har danslektioner för utfyllnad och för att vi ska kunna komma ut genom dörren, men annars så ser jag ingen annan anledning. Men klagar jag? Nej. Gratis är gott ;)

Fast jag har betalat för det. Oh! God bacon.

På tal om mat. Tog fästingsprutan efteråt. Var lång kö. Go'natt!

Dansläger!

Hallojers!

Idag så var det första dagen utav dansläger. Bara för att sitta hemma och ta det lugnt är för överskattat. Nej men det är något som jag velat göra ett par år nu, men det har alltid kommit något annat i vägen. Men i år så har jag tagit motorvägen, utan hinder, vilket har resulterat till en plats på danslägret. Har haft det riktigt kul idag med 3 olika danser. Första var hiphop. Det gick bra. Kände mig som en gungande teletubbie, såg säkert så ut också, men det får vi ta nån annan gång. Andra dansen var Bollywood. Yess, det var indie-dans till max. Jag kände hur jag riktigt osade curry efteråt. Lite så att man nästan ville ta en tugga utav sig själv. #Kannibalism. Och sist med inte minst salsa. Jag ska säga er det. För mig var salsa som matte. Något jag inte kommer underfund med. Jag förstår helt enkelt inte det som alla andra finner logiskt. Jag vet vad ekologisk mat är, men logisk matte och salsa finns inte. För övrigt så har jag haft det super-duper idag och ser fram emot morgondagen.

Ha ett bra liv så länge. :)

Såhär bra var jag på salsa. Det slutade med att jag fotade Ellen och Sophie istället. Färdighetspoäng: -5. Nejmen jag drabbades av en huvudvärk som tvingade mig till en sittplats istället.
Sitta och tycka synd om mig själv är jag ändå bättre på än salsa.

Den passerande veckan, för er som vill veta.

Hallå där!
 

Då var man hemma igen efter en vecka på Ellens land då. Känner mig verkligen som hemma igen. Jag kom hem till en massa mat, och då vet man, ja då vet man att man funnit sin väg tillbaka till hyddan. Var dock så trött att till och med zengångare skulle kolla på mig och säga: "Dudeee, hon är fett seeeg". Men nog snackat om det. Nu ska ni få höra vad gjort under veckans dåliga uppdatering. (Smisk på stjärten för hur dålig den varit). 
 
Men vi kom iallafall dit på måndagen jag och Ellen. Vi blev själva där ända till onsdag kväll. Jarå, ni hörde rätt. Vi var själva i ett hus. Det var fecke, ni vet hela processeduren. Chips, Cola, musik på hög volym, och långa samtal. Men orka vara mainstream och gå ut och härja. - Sa mammas flicka. ;) Fast jag var ju sjuk så lite hög musik skapade ljudvågor i form utav tsunamis i huvudet på mig. Men vi hade det trevligt iallafall, trots min insjukning som kunde klassas till grisrabies, och viktigast av allt. Huset stod kvar och vi har alla fingrar och tår kvar. Några tappade hjärnceller i huvudet med tanke på hur mycket snor jag sniffat upp där, men som dom brukar säga: "Lite svin får man räkna med". 
Sen var det ju midsommar på det. Det blev en hej svensson-svensson dag. Ni vet midsommar mat, klänning, nära och kära, och midsommar firande vid granen, nej jag menade stången. (Insjukning skaparförvirring...) Men det blev en liten twist på det hela. De hade ju fiskedamm där vid gra..stången, så där blev vi assistans under de timmarna. Ska bara säga en sak om det. Stå bakom ett lakan och prata med personer man inte ens kan se med udda röster under några timmar, kan ge upphov till djupa mentala skador. Ni kan nu kalla mig Den blåa fisken.
Efter fredag kommer lördag och då var det kalas för Ellens lillebroder Gustaf. Man blev då lekledare, och fick då förmånen till att ta ut all min ilska under året och tortera de stackars barnen med leken Norsk Fylla. Det gick skit bra! Ungarna mådde så dåligt att dom valde att köra den igen. Aja, det blev tårta så det såret läkte snabbt. 
Söndag idag, och vi åkte hem under kvällstimmarna. 
 
Applåder till er som orkade läsa allt. Till er andra vill jag bara meddela att jag förstår. 
Bon Voyage!
 
 
 
 
 

Lite uppdatering ska väll inte skada ;)

Hello damer och herrar, mm..!

Har varit lite dåligt uppdaterad. Ska man se det som något bra eller dåligt? Jag kanske äntligen har tagit modet att gå ut i det oändliga ljuset även kallat utomhus. Nejmen sanningen är den att jag är ute på Ellens land och dom har internet så det är inte det, men jag har inte hunnit med att skriva bara. Men nu så!

Under de senaste dagarna så har vi druckit te och kollat film en hel del. Jag vet vad ni tänker. Som alltid. Men ja. Jag har gått och blivit sjuk. Ja, jag började märka det i måndags morse. Det var som någon vit grejs runt munnen och ögon var lite röda och jag betedde mig lite annorlunda än vanligt. Det stod klart för oss alla. Rabies. Den gick ni allt på va? Haha. Jag har drabbats utav en simpel gammal vanlig förkylning med halsvärk. Jag som ville sticka ut från normen men nej! Go with the flow som dom brukar säga. Ska försöka tillfriskna till på fredag. Midsommar you know. Och jag gillar midsommar.

Ha det partaj så länge. Nu ska jag ta min dagliga dos astmapryl, nässpray och halstabletter. Bli inte förvånade om nästa inlägg är skrivet från Maria sjukhuset. Känns som om jag har hela glasbanken i mina händer.
Och jag delar inte med mig. NattiNatti!

Man bah älskat.

Godkväll på er allesammans. 
 
Idag så vaknade jag upp ifrån det döda kändes det som. Svintrött! Och självklart så ska dagen börja med match då. Jomen jag var taggad till max och på tårna när jag låg där i sängen och slog till snooze-knappen. Aja. När man väll kommer dit till andra sidan stan och samlas i omkläddningsrummet med laget så bah: "Asså shit, vart e alla?" Svaret: "Alla e här.." Ja, det är sant. Vi skulle spela en SM-kvals match med elva spelare och en utespelare som målvakt. Det var ju redan förutbestämt att vi skulle åka på stor torsk den matchen. Reslutatet, det vill jag helst inte prata om. Jag kan säga att jag tappade räkningen till slut och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Det må jag säga, våra tränare fick välja på vilket datum som helst innan den 20:de juni och dom valde den dagen då vår målvakt var borta, då alla andra åldarna i klubben var på cup så låna fungerade inte, och början av sommarlovet då de felsta inte är hemma och de som är det är dom som legat hemma och degat och vill gärna fortsätta med det ett tag (Jag). Dom bah: "Jomen det blir ett ytterset ordinärt datum för SM-match!" 
 
Tillägnad åt mina tränare för deras fina planering. Men om vi ska vara ärliga. Så är det ingen som uppskattar den...
 

Avslutningdag, borde kallas stora dagen av mat.

Hello! 
 
Sommar nu äntligen. Jag ska ha det så j*vla bäst den här sommaren så att alla tanter kommer att tappa hakan. Jag tänker ha ett sommarlov precis så som jag vill ha det. Jag tänker nakenbada och skaka rumpan på stranden och strunta i resten utav badgästernas smygfoton på mig, för att nu har jag sommarlov och jag vill ha det så. ← observera punkten. 
 
Det var avlutning igår. Sista i grundskolan. Känns skumt. Mycket tårar, kanske inte från mig men från andra. Jag fick ju tårta så risken för mig att falla i gråt var utom räckhåll. (Brukar vara så). Sen fick man betygen och det var inte förens då en tår kunde komma fram lite smått. Jag vet vad ni tänker: "Men Ida då, det är bara ett betyg, du får nya chanser i gymnasiet (Om du kommer in med dina poäng), du är ingen sämre människa för det. Don't worry, be happy". Men jag blev tårögd för hur nöjd jag faktiskt blev. Där sprang folk runt och gråter och bah: "Kommer att sakna er klassen super mycket" och jag sprang runt där med tårar och bah: "Jag fick över E. I vissa ämnen :')" 
 
Detta firades med en lunch på en asiatisk buffé med Ellen, Vendela och Theresia. Självklart att det ska firas med mat, vad annars. En klapp på axeln? Det brukar oftast vara när jag ramlat och slagit mig, men nu hade jag gått ut grundskolan utan att dö. Det är värt en stor buffé och lite till. Och toppat på det, lite smått och gott från en Amerikansk och Engelsk godisbutik. Och toppat på det. Fin middag hos Ellen med Sleepover. Kunde inte bli mycket bättre avslutningsdag. Super nöjd och hade det super mysigt trots dåligt väder. Nu blev det djupt. Dags att avrunda. Bye
 
Varning!
Denna vara skapar en onaturlig balans band smaklökarna som i de flesta fall leder till beroendeframkallning.
Bör hållas utom räckhåll för barn. 
 
Du: Jag tar en.
Reeses Peanut Butter Cups: Hahah, tjurskit. Allt eller inget. 
 
(Shit, det måste vara deras nya slogan!)
Osv, osv. 
 

Amen juste..

Efter kvällens träning så var det klart att jag skulle ta bussen hem, för päronen tycker inte om att skjutsa Ida. Skoj, dom hade bara annat för sig. Då tog man bussen hem i träningsläger, folket på bussen slutade säkert andas för att inte få skunk-smak i sig. Grymt. Men hur som helst så blev det dags att kliva av och ta den lilla promenaden hem. Rätt mysig. Lyssnade på Christina Aguilera och folket som gick runt omkring har säkert hört varenda ton, men fingret till de som klagar. Jag kommer till mi Casa och börjar röra mig mot dörren och börjar tänka på vad jag ska göra, äta, osv nu när jag är hemma själv. Ni förstår jag hamnar i nån sorts adrenalin attack. Ta det lugnt, det smittar inte. Lycklig som f** kommer jag fram till dörren. Det är då det slår mig. Nyckel-j*vlarna är på insidan och jag är på utsidan. Och bror min är på träning och päronen är vart dom nu än är. Så nu sitter jag här, redo att slå in ett fönster i ren vrede och frustation.

Ha en fortsatt trevlig Torsdag.

Bal 2013! Nehe. Jag trodde att det var 2012...

Denna dag har gått så snabbt men den kändes ändå så lång, hajar ni? Nej, för ni är inga hajar. Haha. Men nej. Jag fattar inte heller.

Idag var det ju bal. Shit asså, omg, instagram, hashtag, bal, yolo. Och det jag försökte säga var att näst intill hela dagen har gått åt till det. Gjorde mig först iordning med Vendela och Theresia, ni vet lite fix och lull-lull, jag är inte så bra på det här skönhetssnacket så det får bli bra med lull-lull. Sen så samlades klassen lite tidigare hos en annan klasskamrat för lite för party, ni vet lite drinkar och lull-lull. Sen så gick vi i samlad trupp till le skola. Dagens entré, typ 20 pers på samma gång. Måste sett ut som benknäckargänget. Där blev det ännu mera mingel och drinkar, alkotest fick dom med också, fast jag slapp. Dom tog testade min sockerhalt istället och det blev bara till att lämn.. Skoja lite. Ta det lugnt. Väll där inne så kan ni gissa vad det blev av. Mat, dans, mingel, prat och lull-lull. Fin kväll helt enkelt.

Död och med fötter redo att amputeras så säger jag, klart slut. Adjöken. 

 
 
Och 136 andra bilder som jag inte orkar lägga upp för att en åsna åt precis vattenmelon. 
 
 
 

Klassresa, eller vad det nu kallas..

Hemma igen efter klassresa, eller vi kom inte så långt och inte speciellt länge, så vi håller oss till ordvalet klassaktivitet. Dagen började med paintball. Ja, får vi inte komma till skada på varandra med kroppslig kontakt, så skjuter vi på varandra istället. Brutalt, men sant. Men varför klaga? Vi kom iallafall längre än McDonalds så jag tycker detta är värd en stor applåd. Efter spel i 3 timmar (Ja jag sa 3 timmar, vi hade pengar att bränna) så skulle vi ta bussen tillbaka. Men saker och ting ska inte gå felfritt, right? Denna paintball anläggning, eller rättare sagt container utan vatten och avlopp, hade ett läge som kan hamna på nordlig bredd rakt ute i Saharas öken, där det gick en buss klockan 10, som vi kom dit med, och sen en 13:24. Inget däremellan. Så dagens klassaktivitet blev rulla tummarna med grässtrå i munnen, vid vägkanten på landet. Det är inte varje dag man får uppleva att vara cowboy. Hem kom vi utan att vi tappade någon på vägen. Tror jag. Äh, lite svinn får man räkna med. 
 
Det var bara hem och duscha sen. Jag måste erkänna, det var som en regnskog under min dräkt, kände mig som rena rama ekvatorn. Sen så fortsatte klassaktiviteten med middag osv hemma hos Emilia. Denna klass har aldrig varit den där klassen som varit lärarfavorit eller varit i största allmänhet särsklit skickliga i vårt tänk, så vår klasskassahar gått åt till hälften rent våld, och andra halvan föda. Grillcatering, för att laga maten själv är överskattat. Men vem klagar? Jag har iallafall aldrig tackat nej till gratis mat. Sen så har jag lite annorlunda hobbys jag också, men det är en annan historia. För utom grill så blev det, ojojoj spännande ögonblick! Mer mat! Även kallat efterrätt och snacks, men också brännboll, moppeåkning (Shit, badass) och mycket prat. Mychet trevlig dag! 
 
"Well nothing. Just chilling, Killing."
Vilket drag! Det blev till och med grädde till kladdkakan. 
 Miljöombyte fick vi också. Så att vi inte fick abstinens och dog. Great.
 
 
 

Tredje gången gillt.

Då var sista dagen utav långhelgen, även den, över. Satt hela morgonen i sängen och kollade på modern family, så härlig serie så att jag skulle kunna äta upp den bokstavligen. Någonstans däremellan så försvann mina päron, det missade jag totallt när jag satt där och garva högt för mig själv, sen så kom dom hem och bah: "Ida, vill du följa med och fira farfar?". Jag bah: "Jomen bäst att köra på tredje gången gillt då." Låter som en film slogan.. En helg. Tre dagar. Tre kalas. Tredje gången gillt. Kommer i höst. Det sjukaste är att det var sida av släkten varenda gång också, men vi har en viss förkärlek till fika där så, det gjorde ju inte direkt saken bättre. Men klagar jag. Ne. Speciellt inte när farmorn har bakat. Då tackar man den heliga anden. 
 
 
Gick ju upp i vikt bara genom att kolla på maten. 
 
Och nu kom sanningen ikapp mig. Skola tomorrow. Ett stort ord, som börjar på F...

Vad vore ett kalas utan mat? Kalas utan mat.

Då var man hemma igen. Känns riktigt skönt, så nu ska jag snart slänga mig på sängen och kolla film med ny-inköpt te. Som vanligt då. Men det är det jag gör bäst, lägger på mig kilon och pillar naveln, och jag gillart. 
 
Men dagen började med 95-partaj för gammelfarmorn. Riktigt ös. Blev lunch och efterrätt på det, så spårat det kan bli, för det var till och med choklad i den. Nej men det är väll bra att vi håller det på en kontrolbar nivå, annars så lär hon väll få en permanent hjärtattack, och så roligt ska vi inte ha det. Spår på acceptabel nivå, tack!
Sen så var det ju takfest efter det som jag och Sophie tog oss till. Vi partajade så mycket att vi hamnade på donken. Inte helt oväntat. Jag hamnar alltid där, vad jag än gör. Oj nu födde jag mitt förstfödda barn, låt oss ge barnet sitt första happy meal nu när han är sisådär 20 minuter gammal. Ish. Nej men vi är så exeptionella att vi kan ha minst lika kul, om inte roligare på donken, än på fester. Pommes, Cola, Cheeseburgare, McFlurry... Asså, barebambambam, I'm Lovin It. 
 
 
 
 
Om jag vetat att det skulle serveras mat på högklassig nivå, så hade jag ju tagit med plastpåsar och kört ner i handväskan. Seriöst, Supercalifragilisticexpialidocious. Matorgasm på svenska. 
Det var värt promenaden dit. No joke. Vi får tacka Sophie för Pommesen jag baxade åt mig. Jag kan ju inte hålla fingrarna i styr, det är ett förbättringsområde under utveckling. Men det är svårt. 
 

Studentmottagning!

Studentmottagning var det ja. Jättemysigt att mingla runt och hälsa på människor och efteråt fråga sig själv, "Vem var det?". Tur var kusinen med så man hade ju lite sällskap trots allt. Nej men jag tycker att såna tillställningar är riktigt mysiga. Kan delvis bero på maten, men alla glada människor har inte varit något större problem. Det var Elin, en granne/släkting (för i min familj så har vi seperationsångest..), som tog studenten. Hon verkade riktigt glad som smittade av sig, så nu sitter jag här lycklig själv. Avsmittande lycka, det där kan vara ett farligt beteende. Snart finner jag väll lycka utav mat. Dåligt exempel, already done. Men typ hoppa från ett stup osv. Ni förstår principen. 
 
Hursomhelst, grattis till studenten Elin, ha ett bra liv där ute, and don't drink and drive. That's bad. 
 
 
 Jomen asså, vet att ni har svårt att tro det, men vi är släkt...
 
Oh I see what you did there... Hinten behövde inte vara så övertydlig... 
Pojkar ta det lugnt innan ni kastar er över henne. Kom ihåg att hon fått den skönheten av en annan. 
*Hint* *Hint*
 
Nu blire Sverige-Österrike, lite sådant måste man ha en kväll som denna också. 
Slicka ostbågar och kolla på unga män som spelar fotboll, feelings overloaded.

Du gamla, du fria...

6 juni, Sveriges nationaldag, och detta ska firas med buller och bong. Jag sitter här med folkdräkten på och kör karoke av du gamla, du fria. Skoja bara, jag venne ens vart man kan köpa sig en folkdräkt. Näe. Ida firar det hela med film inne i rummet. Så trogen svensk är jag. Jag tog mig inte ens tid att åka in till stan för att se på firanden av vårt land. Den där klumpen i halsen. Yepp, skuldkänslor. Men ett tal ska vi väll kunna få till...
 
Ett, tu, tre...
Jag vill tacka Sverige för alla bullar du gett med dig under år hundranden, både kanel och kött... Sen så kom jag inte på något mer. 
 Nejmen, jag vill kalla mig stolt svensk. Jag är svensk, för jag är född i Sverige, bor i Sverige och pratar svenska, och jag lever som en svensk. Att jag lever som en svensk, hur ska man framföra det på ett sätt som inte blir känsligt för denna svenska individen. Jag ger er ett test: 
 
Du vet att du är svensk när du: 
 
-Inte har dåligt väder. Bara dåliga kläder.
-Inte hinner med 3-sekundersregeln, men äter det iallafall, för lite skit rensar magen.
-Vinner äran. 
-Ber kompisen att lukta på maskrosen, och skjuter den sedan i anskitet på hen.
-Tar upp din mobil i stela situationer.
-Dansar för att inte vara våldtäktsman. 
-Inte var med, när du kom sist.
-Tycker att domarn ska ut, och vill in med Nalle Puh.
-Varit på killkalas när du glömt stänga gylfen.
-Var i luften när du blev bränd i brändboll.
-Upplever att tiden går fort, för du har så himla roligt. 
-Står högst upp i en backe och hotar med, tusen hål i nacken. 
-Träffar en gammal vän och "Det inte var igår".
-Är en rutten skit för du var sist den dit. 
-Är nära, men det skjuter ingen hare. 
-Skirker "Ja jag vill leva jag vill dö i norden!" för det är det enda du kan i nationalsången.
 
Och självklart. Tack och hej, do not forget the leverpastej för f*n. 
 
 

Vissa ljud..

Står i badrummet och gör mig i ordning. Dess stillsamma stämning gav mig ett lugn som inte ens sommarens blomsterängar kan ge med sig. När det plötsligt uppstår ett ljud som rubbar hela min vitala balans och jag känner min kropp vändas ut och in i förtvivlan, och mitt hjärta, ja det hade landat i toaletten bakom mig för länge sedan. Det tog sin tid, men efter långa djupa mentala samtal om att jag måste andas så står det fast för mig vad det var. Jag menar, kom igen, serious glassbilen. Du var bara tvungen.

Och nu har jag lärt mig. Stäng alla fönster innan du gör dig i ordning i ett lyhört badrum. Man vet aldrig när glassbilen lurar bakom hörnet...

Det kan inte börja värre.

Yepp, it's true! Klockan är över 11 och jag är fortfarande hemma. Ibland så behöver man skolka för att, livet kommer emellan ibland. Just kidding. Det är barnbytardag, så det är sovmorgon för oss 9:or till 12:20. Nu undrar ni säkert varför vi inte går i skolan iallafall. Vi är inte riktigt kontrollbara än och kan inte riktigt hålla våra fingrar i styr, och de nya 6:orna kan bli skrämda för livet när vi rullar runt där på golvet, så för att undvika mentala skador i barnens hjärnor.. Så får vi stanna hemma till 12.
Fast enligt min egen åsikt så hade vi lika gärna kunnat vara hemma hela dan. Jag menar, det är inte direkt så att vi missar något, och fika i expeditionen under lediga timmar är väll lärarfavoriten.

Men det är ju förstås bara min åsikt.

Stortå upp för dessa dagar!

Vilken dag! Sluta 10:50, sovit middag, tv tittande, promenad med Ellen, och nu. Toy story 3 och te i Musse-koppen. Man blir ju bara lycklig utav det. Vädret har varit lit schizofrent, det enda som saknades var snön, men det har inte gjort något.

Jag tror att jag blivit befordrad. Jag har gått från städare till väderredaktör. Jag skriver om vädret i vartenda inlägg. Idasväderprognos.blogg.se, finaste väder bloggen i hela världen, sekundsuppdatering som visar rätt i 9 av 10 fall. De 10:de fallet har jag ingen förklaring på varför, men alla reklamer säger så och man vill ju låta professionell...

Men nu måste jag avsluta. Snart kommer slut scenen, så jag måste förbereda mig både psykiskt och fysiskt. Det kan bli en hård kamp.

Mot oändligheten. Och vidare! Som man brukar säga.

Eller bara jag.

Don't blame it on sunshine!..

Asså boys and girls, denna värme! Jag var orolig där ett tag när jag hittade snö i april men asså nu! Sverige har gått och blivit värsta Duracell kaninen, för att nu går det snabbt framåt. Känner mig som en över exalterad kommentator, "Nu kommer värmen stigande, det går snabbt, och det MÅÅÅÅÅÅL!! 1-0 till Sverige!!"

Det är trevligt, när man sitter hemma med en glass uppkörd i munnen, men när man ska börja spela match, så blir det bara besvärligt. Vad ska man göra egentligen? Dom brukar säga "kläder efter väder" men jag känner mig inte, både för min egen och andras trevnad, för att springa runt naken. Det är egentligen bara att skriva siffran på ryggen men det skulle nog snabbt samlas poliser och jag vill vara en spelare inte en huligan på plan, så jag får nog stå ut med värmen! Me no complain.

RSS 2.0