Ja, jag gillar ju att leva farligt ;)

Hello!

Man börjar märka att skolan dragit igång nu för fulla muggar, för att fan vad lycklig man blir när det är fredag! Ja det, och sen att man är trött redan efter middag och jag tror i te att det är för att det är ansträngande att äta. Det är för att skolan tar all energi helt enkelt! Jävla tjuv. Det där med skola är farligt, så man kan ju säga att man "living on the edge" här i skolmiljöerna.
Aa det finns mycket att säga om det där, men det får helt enkelt vänta för nu är jag damn sugen på gurka. Så nu ska jag äta gurka. Ett problem dock...
Måste resa på mig.
Fan...
...ta

Trevlig friday!

VMA'S!

Godkvällen!

Sitter här och kollar på MTV VMA'S! Jag hade ju kunnat kolla på det igår natt när det direktsändes, men, till skillnad från förra året då jag stannade uppe hela natten, så har jag troligtvis utvecklat en ny hjärncell som fått mig att förstå att man sover så fort man har chansen och slösar (för i helvete) inte bort den tiden! Ung och dum kallar vi det. Nu skulle jag kunna betala för extra sovtid. Man skulle snabbt kunna bli miljonär om man skapade en sådan fond där jag betalar för att få sova, för det är någon jag tänker på varje dag. Det och mat. Mitt liv är fyllt med så mycket plågsamma problem att pengar inte ens kan mäta sig med dom! Om någon hade nämnt hur hårt livet hade varit så hade jag kunnat betala för att inte få uppleva det hela. Skoja bara! För då hade jag inte fått uppleva den fina Världsnaturen och dess sanna aura. Driveeeer, det är självklart maten och dylikt jag syftar på, for god sake!

Nubiska jag fortsätta sitta och slicka skärmen, Justin Timberlake kör sitt performance. Sexy back, jag bara hör hur han kallar på mig ;)

Byeee!

Helger som de ska vara!

Hejsan damer och herrar och ni däremellan!

Har nu spenderat heeela helgen tillsammans med min gamla bekanta Ellen. Vi har inte synts så mycket under sommaren då hon inte är hemma typ 9 av 10 veckor under lovet. Det jag vill komma med det där är att det då är hennes fel och inte mitt (för en gångs skull, om ni inte håller med, håll det då för er själva så jag kan få några sekunders lycka, tack!) Men tidigare år så har vi kunnat snickelisnacka i skolan osv, men nu så har det uppstått ett problem i vår vardag. Idan går inte kvar i samma skola. Det är dock mitt fel så den lyckan varade i ca 10 sek. Att jag alltid ska vara min egen partypooper...
Men iallafall...
Denna helg tog vi tag i detta och körde en favorit i repris. Fredagsmyset var med, sleepovern, teet, film, och man får inte glömma, skitsnacket och skvallret. Äta, dricka te och snacka är det vi gör bäst. Och länge. Det var ju ett tag sen så det blev mycket att prata om, så det bildades en del rövsvett på den stolen kan jag säga. Men det är det värt!
Hoppas detta förklarade mitt märkliga försvinnande. Ha det bra så länge!

Sooo looong!

Ps. Den suddiga bilden på min vän är när hon så snällt följer mig hemåt under fredag kvällen. Det bjöds dock på ben&jerry i hemmet som inte får missas under samma tidpunkt. Nemas problemas. Vi tar med skålen påvägen. Problem solved. Färdkost är alltid något godare. ;)

Lever! Nja, nästan...

Hej! Nu kan ni andas ut! Jag dog inte första skoldagen, tror jag. Jag kan däremot säga att dessa dagar har gett mig en seriös knock out! Klockan är 9 och jag tänker gå och lägga mig, så trött att det kan få sengångare att verka som värsta energidrycken!

Idag så gick jag tidigare från skolan och blev upphämtad av mor min. Jag skulle på en liten utflykt till farbror doktorn och kolla mina cp-knölar på mina nedre tassar. Inte nog med att man är Janne Långben i skallen, nu har man Kalle Anka till fötter också. Men det gick väll undan, det var ingen snack om saken, samtalet tog typ 5 min och nu ska jag opereras i vinter.

Ja så är det. Godnatt.

Back to new business!

Då var det måndag och dags för nya nya äventyr, om jag inte avlider innan dess. Ni förstår nu är det gymnasietider och det innebär, ny skola. Och självklart så, varför skulle Ida vara som alla andra normala för? Nejdå det är väll onödigt? Ida har valt en skola där hon inte känner NÅGON. Som tur så stod det i de hemskickade papperna att det är "gemensam lunch med mentor". Då slipper jag stela matsals situationer forever alone denna dag iallafall, *andas lugnande ut*. Men morgondagen stod det inget om. Oh Bacon. Det blir bara till att ta med brickan in på Toaletten då, det har ju fungerat i varenda amerikansk High School film så det borde funka nu också. Förhoppningsvis.

Vi får se när jag hör av mig nästa gång. Det beror på vilket tillstånd jag är efter dagens bestyr. Om någon hittar mig på en parkbänk eller liggandes i ett hörn nånstans kontakta 070-33... Nejmen, nu ska jag ta och rycka upp mig! Om det går dessvärre. Önska mig lycka till. Jag lär behöva det och 127000 lycko sparkar i min bakdel.

Bon Voyage!

Frisör stelt.

Och då har sista sommarlovsdagen börjat leda mot sitt slut. Vet inte varför jag just skrev det där, det får mig bara på tankar om att låsa in mig själv och aldrig öppna dörren. Det enda jag behöver göra är att fixa in ett kylskåp först, för besök på muggen får helt enkelt ske genom fönstret. Men let's face the truth, från och med imorgon så kommer jag inte längre ha mitt liv och känna fria luften (mellan skinkorna). Nej vad deprimerande man kan få det att låta. Nu till roligare saker.
 
Vänta. Jag måste bara ha något roligt att berätta först...
JO!
 
Idag så klippte jag mig. Det är stort, jag gör det typ 1 gång per år! Inte det bästa, men risken för att bli flintis är, iallafall, minimal. Så nu är den gräsliga råttfärgade utväxten äntligen kapput! (Ja, min nuvarande hårfärg är mer fake än Dolly Partons kroppsdelar. Nu vet ni det). Fast är det bara jag som tycker att det är sjukt stelt att klippa sig? Man sitter där i en skinnstol där ens bakdel klistras fast till en lökig smet i typ total tystand. Nu går säkert ni alla hos finfrisörer som ni delar era livshistorier med, men det får inte jag uppleva hursomhelst. Jag får sitta där, och få frågan hur gammal jag är, sen total tystnad tills frågan om jag är nöjd framkommer. Och under den tiden så kliar näsan som in i hel-vete, och allt jag vill göra är att köra upp en gräsklippare i näsborren ish, men det enda jag gör är att sitta där och rör mig inte ur fläcken, för att köra upp fingrarna i näsan kanske man bör spara åt sina egna små stunder. Det blir bara upp till att göra grimarser för att få det att sluta klia som ett jävla råttbo! Inte för att det fugerar, och frisören tror att man har någon störning, men det är väll själva charmen med att klippa sig I guess.
 
Fast det är lite kul att förga håret. Man hittar alltid nya stilar, som denna. Det är mina nya stil. Jag kallar den Elvis Deluxe. Otroligt exklusiv och attraherande. I love it! Kommer ett inslag i höstkollektionen av franska vouge ;)
 
Och när vi ändå talar om Elvis! Jag hittade mitt lilla egna Blue Hawaii alldeles intill. 
 
Och varför bilderna är åt fel håll vet jag inte. Det är väll bara för jävla kul att reta upp en Ida sådär på kvällskvisten. Ha en trevlig kväll!...

Ytterst intressanta konversationer.

Konversationerna på fotbollsplanen är inte IQ baserade på något sätt.
Framför allt inte när det är varmt...

Ida: Jag har ont i foten, och jag vet inte vad jag har gjort!!
Sophie: Vad har du gjort?

Tränarna säger, "Prata bara fotboll under träningarna!". Jag börjar sakta inse varför.

Dag a la Ida!

Då var födelsedagen officiellt över, och då var man 16 år också. Shit vad gammal man blev helt plötsligt! Aja, det är bara till att börja pensionsspara på en gång då. Tiden går för fort! (När man har roligt) Det har man ju aldrig hört förut. 
 
Dagen blev så bra den kan bli! Den började med väktning på sängen utav ingen mindre än min, katt? Ja det är sant, helt oväntat så var det katten som väkte mig isället för familjen. Hon ville att jag skulle öppna den stängda dörren åt henne, min idé om telepotering tyckte hon inte lika mycket som jag gjorde. Om jag inte ens kan få en sovmorgon på min födelsedag så vet jag inte när jag någonsin kommer att få den.. Familjen kom stormande inför dörren sedan med en härlig kör med ljuv trestämma i jämn takt, njaaa nästan, men det sket jag i! Jag var mer den här: "Jaja, jätte fint! Vart är mina paket?" ish. Men jag måste uppskatta deras entusiasm, brodern la sig bredvid mig i sängen under tiden jag öppnar presenterna. "ÅH, social närkontakt!" tänker jag. När jag kollar dit efter ett tag så typ sover han, eller blundar med inlevelse iallafall. Vad hade man väntat sig egentligen? 
Dagen fortsatte med frukost på sängen fick man också! Om det räknas att man gått upp och bakat ihop sin egen lyxfrukost och sedan satt sig i sängen med det själv. Men ja, frukost på sängen. Är det bara jag som älskar fruksot? Aa, typ, så jag fortsätter. 
 
Det blev en snabb lunch med Ellen och Clara på subway innan jag drog hem för lite mera storbak. Hela dagen igår gick åt till att baka inför denna dag, och varför skulle det inte göra det idag heller? Det låter verkligen som om kvinnan hör hemmai köket. Men ska jag vara ärlig så har jag inget problem med det. Det blir ju garanti på smakprov av det man gör så länge man jobbar i köket, så jag tror jag stannar där minsann! 
 
Liten släktskara blev det och en härlig fika bjöds det på. Trevligt och gott var det dessutom! Det va allt som foodporn och foodgasm hade att bjuda på. snacka om att jag är den nya "nakna kocken" dom talar om. Glödhet i köket ;) Sen, såklart, bus med kusinen! Hyperaktiv efter allt socker! Där fick jag min träning. 
 
Sen... Så hamnade jag (självklart) här! I en håla för att se på hockey. Där hamnar jag vartenda år den 13:de Augusti, det finns inga undantag. Och varför alltid i hålor? Detta place var så mycket en håla att till och med deras enda tågstation lagts ner. Yaay! Grattis på födelsedagen Ida... 
 
Och nu sitter jag här! Teet är mega koppen, kakan är doppad och Geordie Shore är på. Blir jag i mer lugnande extas så hamnar jag i koma. Ida kärlek till tusen. Det kan inte sluta bättre. BTW. Jag har som min egen oskrivna regel "Max en kopp te per dag!" Ni bah: "Te är ju nyttigt! Är du helt borta eller?!" och I know! Men jag har hört att te och vita tänder inte sammarbetar, så en kopp per dag om jag inte ska ha hela simpsons familjen i käften. Men eftersom det var Idas födelsedag så betyder det, OBEGRÄNSAT MED TE! Och som jag druckit te idag då! Nästa tedag blir på julafton. Som jag längtar!
 
Men, over all, så var dagen super duper! Jag är jätte nöjd och glad! Ingen big sweet sixteen, men jag trivs mer med små tebjudningar med mina nära och kära! OH F**K. Jag börjar till och med att låta som en tant! Nu får jag ta och sluta att åldras. Tack! 

En sked och en sådan burk är allt jag begär ;)

Å hej och hå så tiden kan gå!
Det var ju i torsdags jag skrev ett inlägg senast! Det här var inte bra. Då har man väll fått en gratis biljett till helvetet. Men aja, lite snålskjuts sitter aldrig fel! Allt som är gratis är gott ;)

Okej, anledningen till min frånvaro har varit att jag bland annat barnvaktat kusinen. Så jag tog hand om Beckan för ett tag, och det var det jobbigaste, hårdaste och mest slitsamma jobb jag någonsin gjort! Aa ni vet hela grejen, det var ju för jävligt med alla denna gratis mat jag fick! Jag hatar ju pasta och köttfärssås, varför skulle det vara min favoriträtt? Pfft, aldrig någonsin! Och kombinationen varmt te och frusna pepparkakor, nej usch, det är bara jobbigt! Och på toppen utav det! Som om allt inte var jobbigt nog så blev man ju tvungen till att äta de där ostbågarna och ben&jerry Peanut Butter Cups oxå..! Man bah, vafaaaan när tar tortyren slut?!

Nja.. Knappt!

Nej men det var super mysigt med kusinen, hon är ju lite som jag var i den åldern så det är inte så värst farligt. Ni bah: "Jag skulle krävt en timlön på 7000 om någon är som den där Idan asså!..."
Men för mig. Då räcker det gott och väll med en Ben&Jerry. Och om det är med Peanut Butter Cups... Då får ni räkna med en stamkund..!

Det är sant det dom säger.

Dagens aktiviteter har resulterat till en ny hobby, eller helt ärligt så vet vi alla om att den redan funnits där, men nu efter denna dagsupplevelse så har jag samlat kraften och modet till att komma ut ur gaderoben. Mat, det är mitt livs största hobby. 
*Dramatisk utåtpusst* nu var det sagt, tungt, men nu är det sagt! 
 
Men hur kom jag fram till detta då? Hmm, allt startade denna morgon. 
Jag vaknade upp och kände hungern kalla mig upp ur sängen. Det blev direkta direktiv till köket. Utan några protester så samlade jag ihop min frukost och åt den samtidigt som jag kollade på matprogram. Frukosten tog slut, men matprogramen fortsatte, och vad är det dom brukar säga? Tiden går snabbt när man har roligt! För helt plötsligt, när jag suttit heeeela förmiddagen och bara kollat matprogram, så rycktes jag upp ur soffan för att hitta på något med Sophie och klippa navelsträngen till all mat. Haha, tror ni ja! Jodå, med Sophie var jag allt. Vad vi gjorde? Hade picknick. Jag gick alltså upp ur soffan för att laga pannakakor och sedan äta dom med socialt umgänge. 
Men maten håller ju tyvärr inte speciellt länge (och framför allt inte i närheten utav mig)! Så det var bara till att återvända hem igen. Men var jag ledsen? Nejdå! Jag kommer hem och som vanligt så sken jag upp i soffan med en massa mat-tv-tittande. Och fast där blev jag. Jag är fullkomligt seriöst att det enda jag tittade på var matprogram, jag bytte inte ens i pauserna till något annat, för det hade ju varit onödigt. Då spiller man ju en massa tid från att googla upp goda recept på mat i telefonen. (Observera att jag till och med sa spiller, det säger man ju till mat)!! Fast en reklampaus lät jag faktiskt bli att googla recept. För då var jag i köket och fixade ihop mat att äta till matprogramen. Sen satt jag där, timmarna gick, sen så fick jag slita mig bort från tvskärmen. Man kan ju inte missa middag. 
 
Och nu sitter jag här. Visserligen så sänds inga matprogram just nu, men hindrar det mig? Nej! Jag har en massa godsaker jag stoppar i mig för att dölja det stora svarta hålet. 
Fast det kanske är fel att kalla det hela för hobby. När det kommer till Ida och mat, så talar vi om livsstil. 
 
Fast det är ju sant det dom säger.
Alla behöver ju en hobby.
 
Eller livsstil...
 

Oj hel vete...

...så varmt det blev. Ligger i sängen med tv:n på och lökar apa. Det lixom bara rinner. Känner mig som en tjock finne, sittandes med vidöppna ben, med en öl i handen i en bastu på 720 grader. Den enda skillnaden är väll att finnarna klarar av att sitta i den värmen i några timmar. Fast problemet är, jag är ingen finne! Jag är svenne och just därför så står jag inte ut i denna hetta. Förstå hur jobbigt där att vara jag, asså typ så het att man asså lixom typ får värmeutslag asså typ ish lixom så aa mmh. Eller något sådant.
Nej. Det här med värme är i te rättvist. Jag kan ju i te rå för att jag föddes som rena rama sexguden och då blir ju allt extra varmt i denna värme. Inte ok. :|

Nej nu ska jag sluta klaga. (Slängde precis ett öga på katten bredvid mig. Varelsen har ju fan päls. Och här sitter jag typ nyrakad med inget hår och bah: jag e så het att det blir hur varmt som helst. Hon bah: jo men jag kanske inte är het, men jag är fan så mycket varmare än dig just nu! Vilken tur att hon inte fått läsa detta inlägg. Hade katter kunnat bitchslapa, så hade jag inte haft mitt face kvar..)!

Det är därför jag inte bor på landet.

Hallå där!
 
Det har inräffat något förfärligt i mitt hem. Stopp i avloppet. Låter inte så farligt men detta inkluderar,  no water use. Ja, det är sant. Inget vatten kan användas från insidan utav detta hus. Jag försökte ta det lugnt men när min mor slänger in kommentaren, "Det är lite landet känsla över det här!", då brast det. Det kändes som man var en utav de där flickorna med flätor och med fula förklädesklänningar i historiaböckerna, rubriken var lixom redan skriven, "Under 1800-talet fanns det varken vatten eller el i hushållen. Följ med Ida, en femton-årig tjej, om hennes liv i landsbyggden..." 
När man börjar se sådant framför sig så är botten nåd. Det var bara till att skaffa sig alternativ. 
 
1. Flytta hemifrån.
2. Dö. 
 
Inget utav dom verkar speciellt lovande för framtiden. Så länge som du inte är jesus, då är ju 2:an ett strålande alternativ, fast problemmet är dock att jag inte är jesus. Like no shiet. Sad but true. Men vad gör man då? En snilleblixt kom farande i luften i en fart som om den fått i sig 85 taurin-drinkar (RedBull). Kommer inte vattnet till mig, då får jag väll ta mig till det helvetes vattnet. Jag drog med mig kusinen och badade istället för att vara i hemmet. Hur skönt som helst, vatten överallt! Nu kanske jag låter som en unge med sina första McNuggets, som om jag nyss rört vid himmlen, men det går bara att föreställa sig om man faktiskt levt utan vatten ett tag. Jag menar i sjön kunde jag iallafall kissa när fan jag ville. Tänk er det, att inte kunna göra sig av med överblivna resterna i kroppen. Som om man inte redan var irriterad, då är magbesvär perfekt på det! 
Så denna dag räddades utav en snilleblixt från jordens magiska krafter. Så nu idag har jag kissat och förblir nöjd ett tag. Vi får se hur detta löser sig. Skämten om att ställa upp en baja-maja på tomten börjar komma så ofta att jag tror att det blir en snar framtid för detta hem. Det ända roliga är väll att pappa blir dränkt i bajs vatten, men för övrigt så blir jag snart en paranoid människa med seriösa problem. 
 
Någon som vill adoptera mig? Det är bara att höra av sig om ni har vatten och behov av lite sociallt umgänge. 
Jag kan betala för det. 
 
 Ja tack!

RSS 2.0