Dag a la Ida!

Då var födelsedagen officiellt över, och då var man 16 år också. Shit vad gammal man blev helt plötsligt! Aja, det är bara till att börja pensionsspara på en gång då. Tiden går för fort! (När man har roligt) Det har man ju aldrig hört förut. 
 
Dagen blev så bra den kan bli! Den började med väktning på sängen utav ingen mindre än min, katt? Ja det är sant, helt oväntat så var det katten som väkte mig isället för familjen. Hon ville att jag skulle öppna den stängda dörren åt henne, min idé om telepotering tyckte hon inte lika mycket som jag gjorde. Om jag inte ens kan få en sovmorgon på min födelsedag så vet jag inte när jag någonsin kommer att få den.. Familjen kom stormande inför dörren sedan med en härlig kör med ljuv trestämma i jämn takt, njaaa nästan, men det sket jag i! Jag var mer den här: "Jaja, jätte fint! Vart är mina paket?" ish. Men jag måste uppskatta deras entusiasm, brodern la sig bredvid mig i sängen under tiden jag öppnar presenterna. "ÅH, social närkontakt!" tänker jag. När jag kollar dit efter ett tag så typ sover han, eller blundar med inlevelse iallafall. Vad hade man väntat sig egentligen? 
Dagen fortsatte med frukost på sängen fick man också! Om det räknas att man gått upp och bakat ihop sin egen lyxfrukost och sedan satt sig i sängen med det själv. Men ja, frukost på sängen. Är det bara jag som älskar fruksot? Aa, typ, så jag fortsätter. 
 
Det blev en snabb lunch med Ellen och Clara på subway innan jag drog hem för lite mera storbak. Hela dagen igår gick åt till att baka inför denna dag, och varför skulle det inte göra det idag heller? Det låter verkligen som om kvinnan hör hemmai köket. Men ska jag vara ärlig så har jag inget problem med det. Det blir ju garanti på smakprov av det man gör så länge man jobbar i köket, så jag tror jag stannar där minsann! 
 
Liten släktskara blev det och en härlig fika bjöds det på. Trevligt och gott var det dessutom! Det va allt som foodporn och foodgasm hade att bjuda på. snacka om att jag är den nya "nakna kocken" dom talar om. Glödhet i köket ;) Sen, såklart, bus med kusinen! Hyperaktiv efter allt socker! Där fick jag min träning. 
 
Sen... Så hamnade jag (självklart) här! I en håla för att se på hockey. Där hamnar jag vartenda år den 13:de Augusti, det finns inga undantag. Och varför alltid i hålor? Detta place var så mycket en håla att till och med deras enda tågstation lagts ner. Yaay! Grattis på födelsedagen Ida... 
 
Och nu sitter jag här! Teet är mega koppen, kakan är doppad och Geordie Shore är på. Blir jag i mer lugnande extas så hamnar jag i koma. Ida kärlek till tusen. Det kan inte sluta bättre. BTW. Jag har som min egen oskrivna regel "Max en kopp te per dag!" Ni bah: "Te är ju nyttigt! Är du helt borta eller?!" och I know! Men jag har hört att te och vita tänder inte sammarbetar, så en kopp per dag om jag inte ska ha hela simpsons familjen i käften. Men eftersom det var Idas födelsedag så betyder det, OBEGRÄNSAT MED TE! Och som jag druckit te idag då! Nästa tedag blir på julafton. Som jag längtar!
 
Men, over all, så var dagen super duper! Jag är jätte nöjd och glad! Ingen big sweet sixteen, men jag trivs mer med små tebjudningar med mina nära och kära! OH F**K. Jag börjar till och med att låta som en tant! Nu får jag ta och sluta att åldras. Tack! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0